Marraskuun sade tullee ottamaan prinssi Williamin syleilyynsä. Ihanaa, kun tulet! Kuva: MV Photos, Shutterstock
Marraskuun sade tullee ottamaan prinssi Williamin syleilyynsä. Ihanaa, kun tulet! Kuva: MV Photos, Shutterstock

Tuoreessa Me Naisissa (44/17) väitetään virheellisesti prinssi Williamin saapuvan kohta Suomeen. No, ei saavu. Olemme pahoillamme,  edessä on vielä koko marraskuun mittainen odotus.

Marraskuu on usein kuukausista pisimmän tuntuinen. Tänä vuonna tosin meillä on jotain mitä odottaa: prinssi William tulee ensimmäistä kertaa Suomeen 29.–30. marraskuuta. Presidentti Sauli Niinistö isännöi vierailua.

Miten saamme ajan kulumaan H-hetkeen?

Vastaus löytyy ihan läheltä! Koska kaupat ovat jo täynnä joulukalentereita, miksi et ostaisi tänä vuonna kahta? Ensimmäisen voi omistaa kuninkaallisen vierailun odotukselle, seuraavan sitten sille toiselle loppuvuoden huipennukselle (mikä se nyt olikaan). Ensimmäisen kierroksen kalenterina voisi toimia brittihenkeen kauniisti sopiva English Tea Shopin -teekalenteri.

Enää muutama hassu teelitrallinen ja prinssi saapuu!

 

Jos selviää!

Tuntuuko siltä, että vaalikeskustelut eivät paljasta tarpeeksi eroja presidenttiehdokkaiden välillä? Haluaisitko tehdä äänestyspäätöksesi mieluummin höpöhöpöjuttuihin ja mutu-tuntumaan nojaten? Hyvä! Tässä on sinulle sopiva vaalikone, joka paljastaa sielunkumppanuutesi asteen eri ehdokkaiden kanssa. Vastaukset on koottu Helsingin Sanomien, Ilta-Sanomien ja Ylen artikkeleista sekä omasta päästä. 

Järki ja tunteet. Kyllähän meillä ne molemmat on, mutta kumpi on voitolla juuri nyt? Frozen-testin jälkeen et enää pohdi.