Me Naiset
|
Viivi Aaltovesi
Leivänpäälliset naamanpäällisinä? Näemme potentiaalisen Instagram-trendin. Kuva: iStock
Leivänpäälliset naamanpäällisinä? Näemme potentiaalisen Instagram-trendin. Kuva: iStock

Luulitko, että kauneustrendeissä kaikki on jo nähty? Ei ole.

Syvä huokaus. Joskus se on ainoa reaktio, jonka uusi kauneusaiheinen somevillitys pystyy tuottamaan.

Uusin hiustrendi on kuulemma hiusten leikkaaminen kirveellä. Tekniikka ei ole niin vaarallinen voisi kuvitella, mutta ei myöskään ole tietoa, onko lopputuloksena kivan näköinen leikkaus. Missään videoissa ei nimittäin paljasteta, miltä kirveskäsitelty kuontalo lopulta näyttää.

Äskeinen huomautus tietysti osoittaa vain kykenemättömyyttä ymmärtää 2010-luvun loppupuolella somessa leviävien kauneustrendien syvintä olemusta. Tuskinpa sekään tyyppi, joka viime vuonna keksi levittää meikkivoidetta poikaystävänsä kiveksillä, halusi ensisijaisesti huipun pohjameikin. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vaikka ajoittain saattaa tuntua siltä, että kaikki on jo nähty, kaikkea ei todellakaan vielä ole nähty.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Niinpä kaivoimme esiin viimeiset huumorin rippeemme ja kristallipallon, ja ennustamme nyt kuusi ”kauneustrendiä”, jotka saatetaan hyvinkin nähdä somessa vielä tämän vuosikymmenen puolella. (Tai sitten ei.)

1. Makaronilaatikkotukka

Melkein kaikki juomat ja hedelmät ovat jo muuttuneet hiusväritrendeiksi. Esimerkiksi oluthiusväreistä ja sitrustukkatrendistä uutisoimme jo. Seuraavaksi hiusvärimaailmassa on siirryttävä päivällispöytään.

Esimerkiksi kellertävänvaaleita, juustoisen paahteisia ja rusehtavankultaisia sävyjä sisältävä #makaronilaatikkotukka voi muuttua trendiksi milloin tahansa.


2. Pöytämeikki

Mitä tulee meikkivoiteen levittämiseen, viime vuonna nähtiin melkein kaikki. Paitsi tämä: meikkivoidetta truutataan puhtaalle – tai mikä jottei vähän likaisellekin – pöydälle, ja sitten naamaa hierotaan pöytään, kunnes pohjameikki on valmis. Ta-daa!

Seuraava askel on tietysti se, että kaikki naamalle aiotut tuotteet levitetään pöytäpinnalle ja hierotaan siitä maaliinsa. 

3. Legokynnet

Akryylistä voi muotoilla kynnen pinnalle melkein mitä vain. Viime vuonna kynsissä nähtiin esimerkiksi liikkuvat, tekoripsin viimeistellyt pikku silmämunat

Ehkäpä jo tulevana vuonna nähdään legokynnet eli kynnet, joista jokaiseen on kiinnitetty yksi pikkulego. Kynsissä kiinni oleviin legopalikoihin voi sitten kiinnittää lisää legoja, kunnes käsiä peittävät legolinnat, legopaloasemat ja legoavaruusalukset.

Legokynsitrendistä kertovissa tulevissa jutuissa voidaan mehustella sillä, että legokynsien näpertely auttaa keskittymään ja tarvittaessa kynsistä voi irrottaa teräviä legopalikoita vihamiesten jalkojen alle heiteltäviksi. Kätevää!

4. Pekonikulmakarvat

Kulmakarvoissa nähtiin vuoden 2017 aikana melkein kaikki – paitsi pekoni! Jätämme tähän vain hashtagin #baconbrows ja odotamme, että joku Instagramin ihme toteuttaa. 

Herkkukulmat voi tietenkin tehdä myös vegaanisesta pekonista.

5. Glittervarpaat

Glitterkielet, glitternännit ja glitterpyllyt ovat jo vanhoja juttuja, ja onpa joku Amerikan-serkku keksinyt työntää alapäähänsäkin glitteriä. Glitterillä shokeeraaminen ei siis enää ole mahdollista, mutta kimallus on yhä muodissa.

Niinpä seuraava glittertrendi voi olla vaihteeksi ihan harmiton, kuten vaikka glittervarpaat. Glitterillä päällystetyissä varpaissa yhdistyvät glamour ja perinteiset varpaat hiekassa -lomakuvat tavalla, jota Instagram ei pysty vastustamaan.

6. Menkkaveritukka

Shokeeraamisesta puheen ollen, miten olisi hiusten värjääminen tai niiden ”luonnollisen elinvoiman” lisääminen kuukautisverihuuhtelulla? Istukkasoluja hyödynnetään jo kauneudenhoidossa, miksipä ei menkkojakin.

Kaiken luonnollisen mutta erittäin hörhön kauneudenhoidon erikoisosaajan Gwyneth Paltrow’n perustama Goop-sivusto saattaa hyvinkin olla se lähde, josta tämä trendi lähtee liikkeelle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla