Me Naiset
|
Eve Risto
Mitä tänään katsottaisiin? Kuva: Shutterstock
Mitä tänään katsottaisiin? Kuva: Shutterstock

Sarjojen seuraajia on moneen junaan. Seuraavaksi esitteillä kuusi yleisintä alalajia. Mihin klaaniin kuulut?

Testailija

Utelias jakson sieltä täältä maistelija. Tietää uutuudet aina ensimmäisten joukossa ja tykkää vaihtaa ajatuksia näkemästään. Hänen perässään on vaikea pysyä, sillä juuri kun sait lopulta tsekattua hänen kohkaamansa Rahapajan, on hän jo kuitannut sarjan muinaisjääneiden joukkoon.

Some-emäntä

Hän elää jokaisen näkemänsä jakson uudestaan Facebookissa fanitovereidensa kanssa. Pysy kaukana hänen seinältään, mikäli seuraatte samoja sarjoja. Hänen johtamansa syväanalyysit ovat nimittäin tyypillinen paikka tahattomille juonipaljastuksille.

Uskollinen fanaatikko

Hän seuraa Maailman Parasta Sarjaa Ikinä, eikä ujostele kertoa asiasta muille. Hän hengittää sarjan käänteitä, seuraa koko näyttelijäkaartia Instagramissa ja on aina valmis jakamaan aiheeseen liittyvä triviaa. Älä väittele tämän tyypin kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vastarannan kiiski

Somessa huomiota niittävät pop-kulttuurin tuotteet eivät häntä liikuta. Kysymykseen kiinnostavista uutuuksista hän vastaa kertomalla kiehtovasta bulgarialaisesta dokumenttisarjasta, joka pureutuu maan metalliteollisuuden pimeään puoleen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Syöppö

Sarjat on tarkoitettu mätettäviksi, jos häneltä kysytään. Yöunet, sosiaalinen elämä ja yleinen kohtuus väistyvät, kun suosikkisarjan kolmoskausi julkaistaan. Äärimmäisen omistautunut katsoja, josta sarjojen tekijöiden luulisi tappelevan.

Retroilija

Hän ei ole koskaan löytänyt paikkaansa Netflix-viidakosta. Sarjat katsotaan hänen mielestään telkkarin ruudulta kello kaksykymmentäyksi nolla nolla. Retrohenkinen kaipaa salaa aikaan, jolloin tiistai-ilta merkitsi Ally McBealiä ja voileivät juostiin tekemään mainoskatkolla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla