Kuva: Shutterstock
Kuva: Shutterstock

Viisi vinkkiä, jotka helpottavat vappuallergikon oloa.

Jos ilmapallot, vappunenät ja kaikenlainen äänekäs ilottelu ottavat päähän jo ennen kuin vappuaatto on edes päässyt kunnolla käyntiin, seuraa hyviä uutisia: vappua ei ole pakko juhlia.

Hylkää siis pakkovappu hyvällä omallatunnolla. Nautiskele sen sijaan ylimääräisestä vapaapäivästä ja keskity tekemään niitä asioita, joista pidät tai niitä, joita et muulloin ehdi tehdä.

Vinkkejä antivapun viettoon

1. Lepää

Anna juhlakansan humuta ja nuku sillä aikaa esimerkiksi hyvää tekevät päiväunet. Jaa, että nukkuminenko muka tylsää? Oletkos koskaan kokeillut harrastaa seksiä selkounessa? Ehkä nyt olisi oiva hetki.

Sisältö jatkuu mainoksen alla


Sisältö jatkuu mainoksen alla

2. Puuhastele hyödyllisesti

Kevät on nyt virallisestikin täällä, joten on mitä oivin hetki tehdä vaatekaapille kevätsiivous. Viiden askeleen helpolla siivousohjelmalla saat näppärästi vaatekaappisi järjestykseen. Kokosimme yhteen myös viisi parasta tapaa pestä ikkunat. Luottaisitko sinä enemmän esimerkiksi anoppiin vai ihmelaitteeseen?


3. Lue rauhassa

Milloin viimeksi ehdit lukea rauhassa? No nyt ehtii! Tartu esimerkiksi Donna Tarttin Tikliin, joka oli vuoden odotetuin käännösromaani. Jännityksen ystävälle hyvä vaihtoehto on esimerkiksi Kristina Ohlssonin Varjelijat. Jo Bakerin Longbournin talossa ihastuttaa erityisesti Jane Austen -faneja.


4. Tee hyvää itsellesi

Entä jos keskittyisitkin itseesi ja omaan hyvinvointiisi. Kokeile esimerkiksi kotioloihin sopivaa, Kimi Räikkösen rakkaan, Minttu Virtasen treeniohjelmaa. Tai entä jos hemmottelisitkin jalat sandaalikuntoon?


5. Saat myös muuttaa mielesi

Jos vappufiilis sittenkin hiipii kylään, kohota tunnelmaa esimerkiksi vadelmaisella Beautiful White Trashilla, Kurkku-sourilla tai  jollakin muulla vapun ihanista cocktaileista.


 Kaikki vappuun liittyvät jutut löydät täältä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla