Tiedä, mistä tänään puhutaan kahvipöydässä

Kuka?

Yhdysvaltojen ja Kiinan presidentit

Yhdysvaltojen presidentti Barack Obama ja Kiinan presidentti Xi Jinping yllättivät maailman ilmoittamalla eilen, että kaksi maailman suurinta kasvihuonekaasujen päästäjää eli Yhdysvallat ja Kiina aikovat tehdä yhteistyötä taistelussa ilmastonmuutosta vastaan. Maat ovatkin laatineet uudet ilmastotavoitteet.

Kiina lupasi pysäyttävänsä kasvihuonekaasujensa päästöjen kasvun vuoteen 2030 mennessä, ja Yhdysvallat puolestaan lupasi vähentää päästöjään neljänneksellä vuoden 2005 tasosta.

Mitä?

Sianlihasta löytyi sairaalabakteeria

Tanskasta ja Saksasta Ruotsiin tuodusta sianlihasta on löytynyt vastustuskykyistä MRSA-baketeeria. MRSA-bakteerit ovat antibiooteille vastustuskykyisiä, joten niiden aiheuttamia sairauksia on erittäin vaikea hoitaa. Testissä tutkittiin 20 pakkausta tanskalaista ja 20 pakettia saksalaista sianlihaa. Tanskalaisista pakkauksista neljästä ja saksalaisista pakkauksista yksi sisälsi sairaalabakteerina tunnettua MRSA-bakteeria.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Häh?

Kim vaihtoi vilauttelun täyteen nakuiluun

Paper-lehti ja Kim Kardashian yrittivät eilen rikkoa internetin julkaisemalla Kimistä lehden kantta varten otettuja kuvia, joissa 34-vuotias seurapiiri- ja tositv-tähti poseerasi öljyttynä ja takapuoli paljaana. Eilisen aikana kuvat kirvoittivat jo useita pilaversioita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Nyt Kim on lopettanut vilauttelun ja vaihtanut täyteen nakuiluun. Jutun kuvissa Kim poseeraa edestäpäin kuvattuna ilman rihmankiertämää. Yksi raja on jälleen ylitetty.

Lähteet: Helsingin Sanomat, Helsingin Sanomat

Sisältö jatkuu mainoksen alla