Tiedä, mistä kahvipöydässä keskustellaan.

KUKA?

Suomi mainittu!

Suomalainen elokuvaaja Peter Flinckenberg voitti Yhdysvaltain elokuvaajien yhdistyksen palkinnon Betoniyö-elokuvalla. Suomi oli ensimmäistä kertaa edustettuna yhdistyksen palkintokilvassa.

Pirjo Honkasalon ohjaama Betoniyö oli myös Suomen ehdokas Oscar-gaalaan. Se ei kuitenkaan pärjännyt viikon päästä järjestettävään finaaliin asti.

Lue myös Betoniyö-elokuvan arvostelu.

MITÄ?

Tienaa kipoilla

Älä hankkiudu Facebookin kirppariryhmässä eroon mummon vanhoista kipoista ja kupoista, vaan lyö rahoiksi. Hesari julkaisi viikonloppuna suuren listan, jolta löytyvistä käyttöastioista maksetaan huutokauppa-asiantuntijan mukaan kunnon rahat. Listalle pääsivät muun muassa Arabian Paratiisi-aamiaisastiasto, Hackmanin raidalliset Scandia-aterimet ja Timo Sarpanevan ikoninen valurautapannu. Jutun mukaan yhdestä perintövaasista – kunhan sitä on pidetty hyvin – voi saada jopa tuhansia euroja.

Katso koko HS:n juttu täällä.

HÄH?

Naiskuski juksaa treffiseuraansa

Fordin ystävänpäivän mainosvideo kiertää edelleen sosiaalisessa mediassa. Siinä naiskuski juksaa sokkotreffiseuransa autonsa kyytiin ja jekuttaa heitä ajotaidoillaan.

Aluksi auton vaihteiden kanssa haparoiva nainen paljastuu stunttikuskiksi, jolta miehet saavat elämänsä kyydin. Hienointa videolla on seurata miesten äimistyneitä ilmeitä kaiken holhoamisen jälkeen. Katso vaikka itse alla!

Kadonnut-sarjan toinen kausi sukeltaa vanhan lapsikaappaustapauksen syövereihin.

IS TV-LEHTI: Kehutun brittiläisen Kadonnut-rikosdraaman toisella kaudella selvitellään kaappaustapausta yli vuosikymmenen takaa. 11-vuotias Alice Webster katosi jäljettömiin vuonna 2003 Saksassa, missä hänen isänsä oli komennuksilla brittien sotilastukikohdassa. Alice (Abigail Hardingham) palaa takaisin aikuisena ja kertoo olleensa vangittuna yhdessä ranskalaisen Sophie Giroux -nimisen tytön kanssa. 

Eläkkeellä oleva poliisi Julien Baptiste (Tchéky Karyo) alkaa tutkia tapausta uusien johtolankojen ilmestyttyä. Poliisi aloittaa rajat ylittävän yhteistyön löytääkseen Sophien. Julien Baptiste matkustaa Saksaan ja Irakiin löytääkseen vastauksia.

Karyon lisäksi pääosissa nähdään David Morrissey ja Keeley Hawes.

Sarjan ovat luoneet kirjoittajaveljekset Harry Williams ja Jack Williams, jotka ovat muun muassa Liar-sarjan takana.

Kadonnut, 2. kausi (kokonaan) C More -kanavalla

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

JOUSIMIES

Saat päivän haasteista energiaa. Mikään ei nyt saa sinua säikkymään. Johtajan rooli lankeaa tänään todennäköisesti sinulle.

 

KAURIS

Valitse sanasi tarkasti välttääksesi tarpeettoman draaman. Älä yritä pakottaa ketään muottiisi. Anna jokaiselle tilaa.

 

VESIMIES

Järjestelmällisyys ja suunnitelmallisuus pelastavat sinut kaaokselta. Pidä jalat maan pinnalla, sillä nyt ei ole aika haihatella.

 

KALAT

Pidä pää kylmänä. Päivä vaatii tilannetajua ja nopeaa toimintaa. Puhu totta, sillä valkoinen valhe saattaa saada ikävää jälkeä aikaan.

 

OINAS

Tee arkeasi helpottava ratkaisu. Sinun on aika päästää itsesi vähemmällä. Stressin hiipuminen nostaa huomattavasti elämänlaatuasi.

 

HÄRKÄ

Hoida tekemättömiä asioita pois alta. Kyseessä voi olla rahaan tai terveyteesi liittyvä kysymys. Kääri hihat hyvissä ajoin ennen vuodenvaihdetta.

 

KAKSONEN

Kuuntele kaikkien mielipiteitä tuputtamatta omiasi. Joku, joka ei jaa näkemyksiäsi saattaa heittäytyä hankalaksi. Ole kärsivällinen.

 

RAPU

Älä päästä tunteitasi niskan päälle. Pidä rauha maassa ja vältä kytevä konflikti diplomatialla. Kompromissi tuo tilanteeseen ihmepelastuksen.

 

LEIJONA

Kaunista kotiasi tulevia pyhiä varten. Vietä laatuaikaa perheen kanssa ja päivitä kuulumisia. Valmistaudu tulevaan juhlakauteen.

 

NEITSYT

Joudut turvautumaan puheenlahjoihisi tänään. Saatat jumittua pitkään väittelyyn, jossa vahvat persoonat ottavat toisistaan mittaa.

 

VAAKA

Lähde tutustumaan uusiin maisemiin. Pitkä keskustelu ystävän tai perheenjäsenen kanssa avartaa näkökulmaasi. Haaveesi on askeleen lähempänä.

 

SKORPIONI

Ota keskenkeräiset rahakysymykset käsittelyyn. On aika hoitaa pois alta ne asiat, jotka eivät voi odottaa ensi vuoteen. Ole tehokas.