Tiedä, mistä kahvipöydässä keskustellaan.

KUKA?

Lindsay Lohan jätti kohuelämän

Kuva: Reuters

Monissa kohuissa ryvettynyt Lindsay Lohan, 28, on rauhoittunut.  Tai niin hän ainakin kertoo The Guardianin haastattelussa.

Entisen lapsitähden elämänmuutokseen on vaikuttanut muutto Los Angelesista Lontooseen, jossa hän on päässyt pitkästä aikaa myös näyttelemään. Vaikka esitykset arvostetun David Mamat’n Speed-the-Plow-teatterinäytelmässä ovat jo ohi, Lindsay aikoo jäädä kaupunkiin.

– En helvetissä muuta enää Los Angelesiin. Siellä kun panee uutiset päälle, kuulee vain juoruilua. Rakastan BBC:tä. En ole kuullut mainittavan itseäni kertaakaan tv:ssä sinä aikana, kun olen ollut täällä. Se on todella outoa ja siistiä, raitistunut näyttelijä kertoi.

MITÄ?

Tinderille taas uusi kilpailija

Deittipalvelu Tinder on saanut taas uuden kilpailijan: Hingen. Siinä missä Tinder tarjoaa seuraksi ketä tahansa tietyn säteen sisältä, Hingen kautta voi tavata vain kavereiden kavereita.

Lisäksi sen erikoisuus on ”älykäs” algoritmi. Tämä tarkoittaa sitä, että se oppii esimerkiksi tietyn yliopiston kasvattien tai tiettyjen työtaustojen ihmisten viihtyvän yhdessä. Hingestä on tullut Yhdysvalloissa yksi suosituimmista deittipalveluista, ja se ilmoitti hiljattain laajentavansa vihdoin myös muualle maailmaan.

HÄH?

Maailman suurin joulupallo

Kuva: Reuters

Moskovan keskustassa pääsee ihmettelemään valtavaa joulupalloa joulun ja uuden vuoden kunniaksi. 11,5 metriä korkea pallo on Guinnessin ennätystenkirjan mukaan maailman suurin joulukoriste.

Lähteet: The Guardian/Iltalehti, Metro, Reuters

Termi algoritmi korjattu klo 8.40