Tiedä, mistä kahvipöydässä keskustellaan.

KUKA?

Jared Leton fanit eivät sulata muodonmuutosta

Ensin lähti tukka, sitten parta. Näyttelijä-muusikko Jared Leto on tehnyt tällä viikolla muodonmuutosta, joka huipentui blondaukseen. Kaiken tämän hän on tehnyt uutta The Suicide Squad -elokuvaansa varten.

Jaredin fanit ovat kauhuissaan muodonmuutoksesta. Twitterissä miehen jeesusmaisten kutrien perään on vuodatettu jo tuhansia kyyneleitä. Muodonmuutokset eivät kuitenkaan ole näyttelijälle uusi juttu. Muun muassa Dallas Buyers Club -elokuvan roolia varten hän laihdutti miltei 20 kiloa.

Tältä Jared Leto näyttää nyt. Hän näyttelee uudessa elokuvassa Jokeria, joten muuttuvatko vaaleat kutrit vielä vihreiksi?

#

A photo posted by JARED LETO (@jaredleto) on

MITÄ?

Hyvä maa naisille?

Arvostetun talouslehden laskelmien mukaan Suomi on maailman paras maa työssä käyvälle naiselle. Economistin vertailussa Suomi sai suitsutusta esimerkiksi naisten korkeakoulutuksesta. Koulutuksen lisäksi vertailussa tarkasteltiin esimerkiksi palkkausta ja äitiysajan oikeuksia.

Suomen jälkeen parhaita maita olivat Norja ja Ruotsi. Huonoiten vertailussa pärjäsivät esimerkiksi Etelä-Korea, Japani ja Turkki.

Lähde: Ilta-Sanomat

HÄH?

Satoja vuosia etsitty kadonnut kaupunki löytyi

Satojen vuosien ajan etsitty kadonnut kaupunki Ciudad Blanca, valkoinen kaupunki, löytyi Hondurasista Mosquitian viidakosta, maailman syrjäisimmistä kolkista. Sen paljastivat maasta törröttäneet ihmisten valmistamat aarteet, joita paikalta uskotaan löytyvän vielä lisää.

Tuhat vuotta sitten kukoistaneen kaupungin sivilisaatiosta ei tiedetä juuri mitään, mutta sen asukkaiden uskotaan palvoneen apinajumalaa.

Valkoinen kaupunki löydettiin ehkä jo 40-luvulla, mutta sen löytänyt tutkimusmatkailija ei ikinä paljastanut kaupungin sijaintia. Kaupungin tarkka sijainti aiotaan salata nytkin, jotta sitä ei ryövättäisi.

Lähde: Iltalehti

Illan Suomi Love -jaksossa Simo haluaa yllättää tyttärensä Hennan. – Haluan sanoa hänelle tämän kappaleen kautta, että isä välittää omasta tyttärestään.

Lauantai-iltana esitettävässä Suomi Love -jaksossa kempeleläinen Simo haluaa ilahduttaa 26-vuotiasta tytärtään Hennaa. Simo kertoo jaksossa, että hänellä on aina ollut läheiset välit tyttäreensä.

– Henna on aina ollut isän tyttö. Ehkä isältä saa joitain asioita helpommin periksi, Simo kertoo Suomi Love -jaksossa hänen ja tyttärensä suhteesta.

Keväällä 2014 Simo sai kuulla ilouutisen, kun Henna ja tämän puoliso Jani kertoivat odottavansa lasta.

– Se oli todellinen ilouutinen. Todella mahtava tunne, Simo muistelee.

”Tutkimuksissa todettiin kallonpohjan syöpäkasvain.”

Kesän edetessä Henna alkoi kuitenkin saada erikoisia oireita. Simo ajatteli niiden liittyvän raskauteen.

– Kun vaikeudet jatkuivat, Henna hakeutui kesäkuun lopulla OYKSiin. Tutkimuksissa todettiin kallonpohjan syöpäkasvain. Se oli valtava isku perheelle ja kaikille, Simo kertoo ohjelmassa liikuttuneena.

Samana päivänä, kun Henna sai tietää kasvaimesta, hän ja Jani saivat toisenkin uutisen. He saivat tietää, että syksyllä syntyvä lapsi on tyttö.

– Hennalla oli elokuun alussa ensimmäinen leikkaus, ja tyttö kasvoi mahassa. Sitten 1.lokakuuta syntyi Emppu-tyttö sädehoitojen keskellä.

”Hän ei anna periksi.”

Simon mukaan kasvain on yhä olemassa.

– Mutta kun Hennan luonteen tietää, niin hän ei anna periksi. Hän on ollut koko ajan sillä asenteella, että kyllä täältä tullaan.

Simo haluaa yllättää tyttärensä Haloo Helsingin Vapaus käteen jää -kappaleella. Kappale on Hennalle tärkeä – ja se oli myös Hennan ja Janin hääkappale vuonna 2015.

”Haluan sanoa Hennalle, että isä välittää omasta tyttärestään.”

– Haluan sanoa Hennalle tämän kappaleen kautta, että isä välittää omasta tyttärestään. Ja nyt kun on jaksamista tämän sairauden keskellä, niin me tullaan olemaan tukena.

Suomi Love TV1:llä la kello 21.15.

Essi Pöysti ja ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen ovat nyt kolmen lapsen vanhempia.

Vuoden 2009 Miss Suomi Essi Pöysti, 30, ja hänen puolisonsa, ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen, 32, ovat saaneet lapsen. Lapsi on parille kolmas. Ville kertoi perheenlisäyksestä Facebook-sivuillaan tänään lauantaina.

”Äiti ja poika voivat hyvin.”

– Kauan jo rakastettu pikkuveikka on syntynyt tänään 11.50. Äiti ja poika voivat hyvin, Ville kirjoitti julkaisemansa kuvan yhteyteen.

Essi kertoi aikaisemmin tänä syksynä, että pelko on varjostanut raskautta aikaisempien keskenmenojen takia.

– Ei ole ollut helppoa olla raskaana, kun takana on kaksi myöhäistä keskeytynyttä raskautta, kaksi enkelivauvaa. Toivomme sydämestä, että kaikki menee tällä kertaa paremmin ja joulukuussa meitä on viisi, Essi kirjoitti syksyllä Instagramissa.

Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola
Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola

Essillä ja Villellä on entuudestaan kaksi lasta: Alma ja Aaro. Vuonna 2015 syntynyt Alma syntyi mummolan eteiseen, mutta kaikki meni lopulta hyvin.

– Siinä tilanteessa en ehtinyt pelätä tai miettiä. Kaikki kävi niin nopeasti, vartissa. Ei ehtinyt tulla edes hiki. Pelko siitä, kuinka olisi voinut käydä, iski vasta jälkeenpäin, Essi muisteli synnytystä Meidän Perhe -lehdelle.