Tiedä, mistä kahvipöydässä keskustellaan.

KUKA?

Menivätkö Iina Kuustonen ja Sebastian Rejman kihloihin?


Sebulla (vas.) oli torstaina sormus vasemmassa nimettömässään, mutta kädet pysyivät visusti taskuissa. Ja kuten kuvasta näkyy, vierellä Lorenz Backman, ei Iina. Kuva: Jonna Öhrnberg

Joko hääkellot soivat? Sitä muusikko-juontaja Sebastian ”Sebu” Rejmanilta (vas.), 36, kysyttiin eilen torstaina Nelosen gaalassa. Mutta mies vaikeni ja piilotteli käsiään taskuissaan.

Kihlahuhut saivat alkunsa 7 päivää -lehden jutusta, jonka mukaan Sebastian ja Iina Kuustonen, 30, olisivat vaihtanneet sormuksia hiljattain Thaimaan-lomamatkallaan. Lisäksi Sebastianilla nähtiin eilisessä gaalassa sormus vasemmassa nimettömässään.

Iina ja Sebastian ovat olleet vaitonaisia suhteestaan, mutta ovat kuitenkin olleet julkisesti yhdessä esimerkiksi Putouksen finaalissa.

MITÄ?

Fine dining -ravintoloilla menee huonosti


Kuva: Anni Koponen

Taas yksi fine dining -ravintola on vaikeuksissa. Nyt.fi mukaan kotimaisuutta korostava Michelin-ravintola Luomo on suljettu – ainakin toistaiseksi. Sille etsitään nyt lisärahoitusta, osakasta tai liiketoiminnan jatkajaa.

Muutama kuukausi sitten suljettiin myös toinen Helsingin Michelin-ravintola, Postres. Lisäksi G.W. Sundmans muuttuu pian tilausravintolaksi.

Kaino toive yrityksille: unohtakaa ne kämäset neukkarinne ja edustakaa rafloissa, jotta me muutkin saamme herkutella hienosti edes kerran vuodessa. Sitä paitsi Silvio Berlusconin moitteet jättivät aikoinaan niin syvät arvet, ettei Suomi kestä enää yhtään enempää.

HÄH?

Turhin laskuri ikinä

Jos töissä tulee tänään tylsä hetki, käy laskemassa omien "epäsuorien seksikumppaneiden" määrä eli ihmisten määrä, joiden kanssa olet epäsuorasti harrastanut seksiä.

Tämä on tietysti ehkä turhin tieto ikinä, mutta laskuri vie ajatuksesi hetkeksi muualle ja palauttaa sinut myös menneisyyteesi.

Laskurin löydät täältä.