Tiedä, mistä kahvipöydässä keskustellaan.

KUKA?

Taas yksi huippumallin pikkusisko matkalla maineeseen

Ensin mallitoimistot kaappasivat huippumalli Kate Mossin pikkusiskon Lottien ja sitten Gigi Hadidin pikkusiskon Bellan. Ja nyt mallipiirit riemuitsevat Suki Waterhousen (jonka miesystävä on muuten näyttelijä Bradley Cooper) pikkusiskosta Immystä.

Immyä ylistettiin jo viime vuonna, mutta nyt hän on solminut sopimuksen siskonsa mallitoimiston, Next Model Managementin, kanssa. Hänestä kuullaan vielä!

MITÄ?

Selänteet eivät muuta Suomeen

Kuva: Veikko Kähkönen

Ei siinä mitään uutta ole, että Teemu Selänteen on vaikea tehdä päätöksiä – onhan Liisa-äiti kertonut, että Teemun oli vaikea sanoa ei jo lapsena. Mutta se oli vähän liikaa, että heti sen jälkeen, kun elävä kiekkolegenda oli päättänyt lopettaa NHL-uransa, alkoivat arvailut, jatkaako Teemu kuitenkin vielä uraansa Helsingin Jokereissa. Ja sitä(kin) päätöstä  on saatu odottaa jo kuukausia.

Mutta nyt se tapahtui! Vihdoin! Teemu teki sen! Hän sanoi maanantaina selvällä suomen kielellä: "Ei ole olemassa takaporttia pelaamiselle. Peliura on ohi, se on selvä." Hyvä, Teemu! Huonokin päätös on parempi kuin ei päätöstä ollenkaan. Tämä tietysti tarkoittanee myös sitä, ettei Suomi saa vieläkään omaa supertähteään perheineen takaisin. Mutta kotkalaisilla ei ole hätää. He saavat yhä joka vuosi palan Teemua meripäivillään.

HÄH?

Mies etsi neulaa heinäsuovasta – siis ihan oikeasti!

Onko tullut ikinä mieleen etsiä neulaa heinäsuovasta? Niin, no, italialaiselle Sven Sachsalberilla tuli. Taiteilija järjesti viime viikolla performanssin ranskalaisessa galleriassa. Hänellä oli kaksi päivää aikaa löytää neula heinäkasasta, eikä hän saanut käyttää siihen mitään apuvälineitä. Taiteilija löysi neulan kuitenkin alle päivässä, ja todisteeksi onnistuneesta performanssista hän julkaisi kuvan Twitterissä.

Mikäs siinä! Sitä paremmalta onnistuminen tuntuu, mitä epätodennäköisempää se on.

Todistusaineistoa.

Lähteet: Vogue, MTV Sport, Elite Daily, Youtube

Illan Suomi Love -jaksossa Simo haluaa yllättää tyttärensä Hennan. – Haluan sanoa hänelle tämän kappaleen kautta, että isä välittää omasta tyttärestään.

Lauantai-iltana esitettävässä Suomi Love -jaksossa kempeleläinen Simo haluaa ilahduttaa 26-vuotiasta tytärtään Hennaa. Simo kertoo jaksossa, että hänellä on aina ollut läheiset välit tyttäreensä.

– Henna on aina ollut isän tyttö. Ehkä isältä saa joitain asioita helpommin periksi, Simo kertoo Suomi Love -jaksossa hänen ja tyttärensä suhteesta.

Keväällä 2014 Simo sai kuulla ilouutisen, kun Henna ja tämän puoliso Jani kertoivat odottavansa lasta.

– Se oli todellinen ilouutinen. Todella mahtava tunne, Simo muistelee.

”Tutkimuksissa todettiin kallonpohjan syöpäkasvain.”

Kesän edetessä Henna alkoi kuitenkin saada erikoisia oireita. Simo ajatteli niiden liittyvän raskauteen.

– Kun vaikeudet jatkuivat, Henna hakeutui kesäkuun lopulla OYKSiin. Tutkimuksissa todettiin kallonpohjan syöpäkasvain. Se oli valtava isku perheelle ja kaikille, Simo kertoo ohjelmassa liikuttuneena.

Samana päivänä, kun Henna sai tietää kasvaimesta, hän ja Jani saivat toisenkin uutisen. He saivat tietää, että syksyllä syntyvä lapsi on tyttö.

– Hennalla oli elokuun alussa ensimmäinen leikkaus, ja tyttö kasvoi mahassa. Sitten 1.lokakuuta syntyi Emppu-tyttö sädehoitojen keskellä.

”Hän ei anna periksi.”

Simon mukaan kasvain on yhä olemassa.

– Mutta kun Hennan luonteen tietää, niin hän ei anna periksi. Hän on ollut koko ajan sillä asenteella, että kyllä täältä tullaan.

Simo haluaa yllättää tyttärensä Haloo Helsingin Vapaus käteen jää -kappaleella. Kappale on Hennalle tärkeä – ja se oli myös Hennan ja Janin hääkappale vuonna 2015.

”Haluan sanoa Hennalle, että isä välittää omasta tyttärestään.”

– Haluan sanoa Hennalle tämän kappaleen kautta, että isä välittää omasta tyttärestään. Ja nyt kun on jaksamista tämän sairauden keskellä, niin me tullaan olemaan tukena.

Suomi Love TV1:llä la kello 21.15.

Essi Pöysti ja ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen ovat nyt kolmen lapsen vanhempia.

Vuoden 2009 Miss Suomi Essi Pöysti, 30, ja hänen puolisonsa, ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen, 32, ovat saaneet lapsen. Lapsi on parille kolmas. Ville kertoi perheenlisäyksestä Facebook-sivuillaan tänään lauantaina.

”Äiti ja poika voivat hyvin.”

– Kauan jo rakastettu pikkuveikka on syntynyt tänään 11.50. Äiti ja poika voivat hyvin, Ville kirjoitti julkaisemansa kuvan yhteyteen.

Essi kertoi aikaisemmin tänä syksynä, että pelko on varjostanut raskautta aikaisempien keskenmenojen takia.

– Ei ole ollut helppoa olla raskaana, kun takana on kaksi myöhäistä keskeytynyttä raskautta, kaksi enkelivauvaa. Toivomme sydämestä, että kaikki menee tällä kertaa paremmin ja joulukuussa meitä on viisi, Essi kirjoitti syksyllä Instagramissa.

Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola
Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola

Essillä ja Villellä on entuudestaan kaksi lasta: Alma ja Aaro. Vuonna 2015 syntynyt Alma syntyi mummolan eteiseen, mutta kaikki meni lopulta hyvin.

– Siinä tilanteessa en ehtinyt pelätä tai miettiä. Kaikki kävi niin nopeasti, vartissa. Ei ehtinyt tulla edes hiki. Pelko siitä, kuinka olisi voinut käydä, iski vasta jälkeenpäin, Essi muisteli synnytystä Meidän Perhe -lehdelle.