Tiedä, mistä kahvipöydässä tänään keskustellaan.

Kuka?

Hannes Hynönen

Mikkeliläinen 101-vuotias sotaveteraani Hannes Hynönen hurmasi suomalaiset Linnan juhlissa. Virkeä veteraani taisi tarinoinnin taidon, mieli sitkeästi tanssilattialle ja ihaili avoimesti presidentin puolisoa Jenni Haukiota.

Hanneksesta tuli illan ehdoton kuningas ja somesankari. Tämän päivän Helsingin Sanomien haastattelussa mies toteaa synnyttämäänsä huumaa näin:

– Enhän minä puoli vuotta sitten ymmärtänyt, että tällaista voisi tapahtua. Jos elän vanhaksi, niin tätä on mukava muistella.

Hanneksesta puhutaan varmasti vielä tänäänkin.

Mitä?

Linnan juhlien upeimmat

Me Naisten lukijat äänestivät ylivoimaisesti Linnan upeimmaksi Teemu Muurimäen suunnittelemaan vihreään iltapukuun pukeutuneen kokoomuksen kansanedustajan Elina Lepomäen.

Ilta-Sanomien äänestyksessä illan seksikkäimmäksi naiseksi äänestettiin jääkiekkoilija Saku Koivun vaimo Hanna Koivu. Hanna sijoittui Me Naisten lukijoiden äänestyksessä jaetulle kolmossijalle Sirpa Selänteen kanssa.

Hanna Koivu valittiin illan kuningattareksi myös Iltalehden äänestyksessä.

Kaikki jutut Linnan juhlista löydät TÄÄLTÄ.

Häh?

Herkkuihin sortuva koira

Suomalaisesta Soni-koirasta tuli somehitti tämän sorruttua siihen meille ihmisille varsin tuttuun asiaan – eli herkutteluun.

Kultainennoutaja lankesi viime kesänä herkkuradalla kuuliaisuuden sijaan syöpöttelyyn. Kun Koiramestari-ohjelman tapahtumasta kuvaama video levisi maailmalle, oli menestystarina valmis. Videota on katsottu Youtubessa toistakymmentä miljoonaa kertaa. Jopa näyttelijä Ashton Kutcher tviittasi Sonin tempauksesta.

Nyt lauantaina ja sunnuntaina Soni pääsi kokeilemaan uudelleen herkkurataa ja sortui molemmilla kerroilla, kertoo Helsingin Sanomat.

Me ymmärrämme sinua, Soni!