Lue, mistä kahvipöydässä tänään keskustellaan.

Kuka?

Elton Johnin ja David Furnishin Instagram-häät

Onneksi olkoon Sir Elton John ja David Furnish! Pariskunta meni eilen, päivälleen yhdeksän vuotta suhteensa rekisteröimisen jälkeen, naimisiin. Hääjuhlat vietettiin Englannissa lähellä Windsorin linnaa, parin kartanossa.

Kiitos tuoreelle hääparille siitä, että he päästivät ulkopuolisetkin tirkistelemään juhliaan. Miehet nimittäin päivittivät Instagram-tileilleen tasaiseen tahtiin kuvia häistä. Eltonin kuvat löydät täältä ja Davidin täältä.

 

Zachary grabs David's iPhone and takes a photo of his brother while we exchange our vows. #ShareTheLove

A photo posted by Elton John (@eltonjohn) on

Mitä?

3,5–6 tuntia ”valoa”

Tänään käydään pohjalla ja noustaan! Talvipäivänseisaus, eli vuoden lyhyin päivä, armahtaa meitä vain tovilla päiväaikaa. Onneksi valoisa aika alkaa lisääntyä hitaasti, ja kohta se kevät jo kolkutteleekin.

Helsingissä päivän pituus on tänään noin 6 tuntia, Oulussa huomattavasti vähemmän, 3,5 tuntia. Jaksakaa, suomalaiset!

Lähde: Ilta-Sanomat

Häh?

Kuka kähvelsi Marian?

Asikkalalaiset ovat käärmeissään, Yle kertoo. Heidän jouluseimestään on varastettu Neitsyt Maria. Silminnäköijöiden mukaan seimen lähelle parkkeerasi lauantain ja sunnuntain välisenä yönä pakettiauto, josta ulos tullut nainen rikkois Josef-nuken jalustan ja vei Marian mukanaan. Tapahtuma tallentui valvontakameroille.

Asiakkalan Kalkkisten seudun kyläyhdistyksen tiedotteessa vedotaan tuomaan nukke takaisin, jotta tekijät välttyvät ikäviltä seuraamuksilta. Lue varkaudesta lisää Ylen sivuilta.