Tiedä, mistä kahvipöydässä keskustellaan.

KUKA?

Kuninkaallisia!Tältähän se Kaarle Kustaa näyttikin! Kuva: HS / Kalle Koponen

Nyt tarkkana! Ruotsin kuningas Kaarle Kustaa on tästä päivästä perjantaihin asti Suomessa. Hänet voi bongata vaikkapa Aalto-yliopistolla. Ja kun ollaan päästy vauhtiin kuninkaallisten bongailussa, niin torstainakin kannattaa pitää silmät auki, sillä kruununprinsessa Victoria ottaa silloin osaa Helsingin Hanasaaressa järjestettävään talousseminaariin.

Lähde: Helsingin Sanomat

MITÄ?

Kuolioita aiheuttava hirviöhuume krokodil saapui Suomeen

Venäjällä heroiinin korvikkeena käytettävä krokodil-huume (desomorfiini) on rantautunut Suomeen,
MTV.fi
uutisoi. Erittäin voimakasta riippuvuutta aiheuttava krokodil tekee käyttäjistään ”käveleviä luurankoja” ja saattaa aiheuttaa pahoja fyysisiä vammoja, kuten kuolioita.

A-klinikkasäätiön ylilääkärin mukaan krokodilin käyttö Suomessa on marginaalista. Kyse on yksittäisistä tapauksista pääkaupunkiseudulla ja itärajalla. Poliisi ei ole vielä törmännyt uuteen huumeeseen.

Viime syksynä CNN uutisoi krokodilin levinneen Venäjältä Yhdysvaltoihin.

HÄH?

Hei hei aurinko!

Jos et ole vielä masentunut pimeästä ja koleasta marraskuusta, tässä päivän knoppitieto: virallinen syvä kaamosaika on alkanut. Utsjoella aurinkoa ei tulla näkemään kahteen kuukauteen. Eilen se painui maihin, eikä aio nousta enää hetkeen. Utsjokea etelämpänä elävät saavat kuitenkin nauttia vielä 5–7 tuntia päivittäistä aurinkoterapiaa.

Täältä muutama vinkki pahimmasta marrasmasennuksesta kärsiville: Masentaako marraskuu? 7 tapaa repiä tyhjästä naurut

Lähde: Iltalehti