Tiedä, mistä kahvipöydässä keskustellaan.

KUKA?

Törmäsitkö Rakeliin?

Ylen toimittaja Tiina-Rakel Liekki vietti viime yön ulkona ilman avaimia, puhelinta ja lompakkoa. Hän testasi vuorokauden ajan, miltä asunnottomuus tuntuu ja kertoo kokemuksistaan tänään kello 19.30 Ylen uuden ajankohtaisohjelman Kioskin suorassa lähetyksessä.

Rakelin työkaverit raportoivat vuorokauden aikana hänen tunnelmiaan Twitteriin. Yön aikana hän muun muassa hengaili kauppakeskuksessa uuden asunnottoman kaverinsa kanssa ja yritti löytää ruokaa lukituista roskiksista.

Lähde: Yle

MITÄ?

Ken on heistä halvin?

Suomen kauppaketjut ovat hurjassa hintasodassa. S-ryhmä ilmoitti viikonloppuna, että maanantaina satojen tuotteiden hintaa tullaan laskemaan reippaasti. K-ryhmä teki jo viime marraskuussa samat, ja Lidl nyt on ollut Suomeen tulosta alkaen halpa.

Ilta-Sanomat vertaili 20 tuotteen hintoja kolmessa kaupassa. Lidlissä ostoskärryllinen tavaraa maksoi 41,98 euroa, Prismassa 45,46 ja K-Citymarketissa 49,10. Suomi-kauppaketjuilla ei siis ole roimista hinnanalennuksista huolimatta osaa ja arpaa halpis-Lidlin reviirille. Se pieksi kilpailijansa myös Helsingin Sanomien ja Iltalehden hintavertailussa.

Lue lisää: Halvempaa juustoa!

Lähde: Ilta-Sanomat

HÄH?

Petturidraamaa suoraan netistä

Tiukkaa draamaa, juuri sitä netti on pullollaan. Nyt.fi kertoi Reddit-sivuston käyttäjästä, joka oli raportoinut reaaliaikaisesti sivustolle petturivaimonsa edesottamukset.

Supersuosittu ketju keräsi yhteensä 13 000 kommenttia. Aika moni seurasi siis etänä yksityiskohtaisesti, kuinka mies päätti palkata yksityisetsivän, joka paljasti Jenny-vaimon valheet. Oliko koko tarina edes totta? Sitä me emme tiedä, mutta monia se tuntui viihdyttävän.

Lähde: Nyt.fi

Juttua muokattu 20.1.2015 8.57.

Illan Suomi Love -jaksossa Simo haluaa yllättää tyttärensä Hennan. – Haluan sanoa hänelle tämän kappaleen kautta, että isä välittää omasta tyttärestään.

Lauantai-iltana esitettävässä Suomi Love -jaksossa kempeleläinen Simo haluaa ilahduttaa 26-vuotiasta tytärtään Hennaa. Simo kertoo jaksossa, että hänellä on aina ollut läheiset välit tyttäreensä.

– Henna on aina ollut isän tyttö. Ehkä isältä saa joitain asioita helpommin periksi, Simo kertoo Suomi Love -jaksossa hänen ja tyttärensä suhteesta.

Keväällä 2014 Simo sai kuulla ilouutisen, kun Henna ja tämän puoliso Jani kertoivat odottavansa lasta.

– Se oli todellinen ilouutinen. Todella mahtava tunne, Simo muistelee.

”Tutkimuksissa todettiin kallonpohjan syöpäkasvain.”

Kesän edetessä Henna alkoi kuitenkin saada erikoisia oireita. Simo ajatteli niiden liittyvän raskauteen.

– Kun vaikeudet jatkuivat, Henna hakeutui kesäkuun lopulla OYKSiin. Tutkimuksissa todettiin kallonpohjan syöpäkasvain. Se oli valtava isku perheelle ja kaikille, Simo kertoo ohjelmassa liikuttuneena.

Samana päivänä, kun Henna sai tietää kasvaimesta, hän ja Jani saivat toisenkin uutisen. He saivat tietää, että syksyllä syntyvä lapsi on tyttö.

– Hennalla oli elokuun alussa ensimmäinen leikkaus, ja tyttö kasvoi mahassa. Sitten 1.lokakuuta syntyi Emppu-tyttö sädehoitojen keskellä.

”Hän ei anna periksi.”

Simon mukaan kasvain on yhä olemassa.

– Mutta kun Hennan luonteen tietää, niin hän ei anna periksi. Hän on ollut koko ajan sillä asenteella, että kyllä täältä tullaan.

Simo haluaa yllättää tyttärensä Haloo Helsingin Vapaus käteen jää -kappaleella. Kappale on Hennalle tärkeä – ja se oli myös Hennan ja Janin hääkappale vuonna 2015.

”Haluan sanoa Hennalle, että isä välittää omasta tyttärestään.”

– Haluan sanoa Hennalle tämän kappaleen kautta, että isä välittää omasta tyttärestään. Ja nyt kun on jaksamista tämän sairauden keskellä, niin me tullaan olemaan tukena.

Suomi Love TV1:llä la kello 21.15.

Essi Pöysti ja ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen ovat nyt kolmen lapsen vanhempia.

Vuoden 2009 Miss Suomi Essi Pöysti, 30, ja hänen puolisonsa, ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen, 32, ovat saaneet lapsen. Lapsi on parille kolmas. Ville kertoi perheenlisäyksestä Facebook-sivuillaan tänään lauantaina.

”Äiti ja poika voivat hyvin.”

– Kauan jo rakastettu pikkuveikka on syntynyt tänään 11.50. Äiti ja poika voivat hyvin, Ville kirjoitti julkaisemansa kuvan yhteyteen.

Essi kertoi aikaisemmin tänä syksynä, että pelko on varjostanut raskautta aikaisempien keskenmenojen takia.

– Ei ole ollut helppoa olla raskaana, kun takana on kaksi myöhäistä keskeytynyttä raskautta, kaksi enkelivauvaa. Toivomme sydämestä, että kaikki menee tällä kertaa paremmin ja joulukuussa meitä on viisi, Essi kirjoitti syksyllä Instagramissa.

Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola
Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola

Essillä ja Villellä on entuudestaan kaksi lasta: Alma ja Aaro. Vuonna 2015 syntynyt Alma syntyi mummolan eteiseen, mutta kaikki meni lopulta hyvin.

– Siinä tilanteessa en ehtinyt pelätä tai miettiä. Kaikki kävi niin nopeasti, vartissa. Ei ehtinyt tulla edes hiki. Pelko siitä, kuinka olisi voinut käydä, iski vasta jälkeenpäin, Essi muisteli synnytystä Meidän Perhe -lehdelle.