Tiedä, mistä kahvipöydässä keskustellaan.

KUKA?

Jerry Hall pitää kauneusleikkauksia idioottimaisina

Jerry Hall, 58-vuotias ex-huippumalli kertoo
Hello!
-lehden haastattelussa kammoavansa ajatusta siitä, että naiset käyvät kauneusleikkauksissa. Hän itsek ertoo kauneutensa salaisuudeksi terveet elämäntavat: joogan, uinnin sekä leivän ja sokerin välttämisen.


Sen lisäksi, että Jerry pitää nukutusta vaarallisena, hänen mielestään kauneusleikkaukset tekevät naisista groteskin näköisiä karikatyyrejä itsestään.

– Eivät he huijaa ketään. He näyttävät säälittäviltä, epävarmoilta olioilta. Inhoan koko asiaa.

Hän myös ymmärtää, että Hollywood-tähdet ajautuvat leikkauksiin ulkonäköpaineiden vuoksi. Enemmän häntä hämmentävät ”tavallisten naisten” halut parannella ulkonäköään leikkauksilla.

– Jos miehet haluavat jättää vaimonsa 19-vuotiaan vuoksi, he tekevät sen joka tapauksessa. Sitä miestä ei muuteta kaikilla maailman kasvojenkohotuksilla ja Botoxilla, eihän?

MITÄ?

Alusvaatteilla 2,5 miljoonaa dollaria hyväntekeväisyyteen

Victoria’s Secretin muotinäytös ei ole vain vähäpukeisten ja seksikkäiden naisten juhlaa, vaan alusvaatenäytöksen lipputuloilla kerätään rahaa hyväntekeväisyyteen. Tänä vuonna sitä kertyi peräti 2,5 miljoonaa dollaria eli reilut kaksi miljoonaa euroa.

Liput näytökseen huutokaupataan, jolloin hinnat voivat nousta jopa kymmeniin tuhansiin. Varat lahjoitetaan hyväntekeväisyysjärjestöille.

Lue myös: Näin paljon itseruskettavaa tämän vuoden muotinäytöksessä kului

Lähde: WWD

HÄH?

Lapset saattavat jäädä ilman luistelukenttiä EU-direktiivin takia

Aiemmin vapaapalokuntalaiset ovat jäädyttäneet pienten kylien luistelukentät, mutta nyt EU:n ammattikuljettajadirektiivi uhkaa lasten talviaktiviteettejä. Aiheesta uutisoi Yle.

Uusi laki vaatii, että kuorma-auton kuljettajien on suoritettava ammattikuljettajan jatkokoulutus – ilman sitä saa ajaa ainoastaan pelastusajoja. Ylen mukaan jatkokoulutukset kuitenkin maksavat monille vapaapalokunnille liikaa, noin 700–900 euroa kuljettajalta. Lain noudattamatta jättämisestä voi seurata jopa tuhansien eurojen sakko.

Eikä lakiviidakko siihen lopu! Ammattipätevyyden lisäksi veden kuljettamiseen vaaditaan nykyään myös liikennelupa, jonka saamiseksi vaaditaan jälleen kallis kurssi.

Luistelukenttien jäädyttämisen lisäksi palokunnat ovat käyneet täyttämässä kesän kuivattamia kaivoja maatiloilla, joilla karja on kärsinyt janosta.

Vettä kuljettamalla vapaapalokunnat ovat keränneet varoja toiminnalleen. Ylen haastatteleman Suomen Sopimuspalokuntien Liiton toiminnanjohtajan Isto Kujalan mukaan varainhankinta ei ole koskaan häirinnyt varsinaista pelastustoimintaa.

”Kuvaustilanteessa kisa välillämme oli täyttä totta, mutta se osattiin laittaa oikeisiin mittasuhteisiin sitten takahuoneessa. Olen itse älyttömän kilpailuhenkinen, mutta ihan hyvä häviäjä”, VOF-tuomari Anna Puu naurahtaa. Kuva: Jonna Öhrnberg
”Kuvaustilanteessa kisa välillämme oli täyttä totta, mutta se osattiin laittaa oikeisiin mittasuhteisiin sitten takahuoneessa. Olen itse älyttömän kilpailuhenkinen, mutta ihan hyvä häviäjä”, VOF-tuomari Anna Puu naurahtaa. Kuva: Jonna Öhrnberg

Voice of Finlandin tähtivalmentajana jatkava Anna Puu rauhoittaa tahtiaan jättämällä keikkailun puoleksi vuodeksi.

Laulaja Anna Puu on kuulunut viime vuosina maamme suosituimpiin esiintyjiin. Viimeiset kaksi vuotta ja kaksi kuukautta hän onkin kiertänyt bändinsä kanssa Suomea ilman pidempiä taukoja.

Klubikeikkojen, festareiden ja konserttien lisäksi kahteen vuoteen on mahtunut muun muassa yksi kausi Voice of Finlandia sekä Vain elämää, jonka myötä keikkasettiin tuli uusia kappaleita. Koko ajan Anna on myös tehnyt uutta musiikkia.

– Tämä on ollut hulluin kaksi vuotta koskaan. Tuntuu, että en enää edes muista, mikä on tapahtunut missä kuussa ja minä vuonna. Ajantaju on ihan sekaisin, Anna kuvaili Voice of Finlandin seitsemännen kauden lehdistötilaisuudessa.

”Yritän nyt ottaa joulunajan hemmottelun, rentoutumisen ja suolakylpyjen kannalta, ja palaan sitten freesinä vuoden alusta Voicen.”

Nyt tilanteeseen on kuitenkin tulossa muutos. Anna tekee vuoden viimeisen keikkansa Tavastialla keskiviikkona, ja palaa keikkalavoille seuraavan kerran vasta ensi kesän festareilla.

Näin joulun alla Anna myöntää olevansa väsynyt. Varsinaista lomaa kevät ei kuitenkaan tule olemaan, sillä häntä työllistävät Voice of Finlandin kuvaukset, minkä lisäksi hän tekee uutta musiikkia ja levyä.

– Olen kyllä todella loman tarpeessa. Mutta yritän nyt ottaa joulunajan hemmottelun, rentoutumisen ja suolakylpyjen kannalta, ja palaan sitten freesinä vuoden alusta Voicen, Anna suunnittelee.

Ruotsin kruununprinsessa Victorian joulutervehdys on täydellistä katsottavaa.

No niin, unohdetaanpas Harry ja Meghan -huuma hetkeksi. On nimittäin perinteisen, ruotsalaisen joulutervehdyksen aika.

Kuten monena aiempana jouluna, hovi julkaisi myös tänä vuonna iloisen jouluiset videoterveiset kruununprinsessa Victorian perheeltä.

Videolla Victoria, prinssi Daniel sekä aina suloiset lapset Oscar, 1, ja Estelle, 5, koristelevat kuusta, laskevat mäkeä kotinsa, Hagan linnan pihalla ja riemuitsevat talvesta. Pikkuprinssi Oscar istuu haltioituneena Stigan kyydissä. Heillä on jopa idyllinen, luminen talvi. Täydellistä!

Eihän tästä voi tulla kuin hyvälle tuulelle. Todella hyvää joulua myös teille, rakkaat länsinaapurimme!