Tiedä, mistä kahvipöydässä keskustellaan.

KUKA?

Jerry Hall pitää kauneusleikkauksia idioottimaisina

Jerry Hall, 58-vuotias ex-huippumalli kertoo
Hello!
-lehden haastattelussa kammoavansa ajatusta siitä, että naiset käyvät kauneusleikkauksissa. Hän itsek ertoo kauneutensa salaisuudeksi terveet elämäntavat: joogan, uinnin sekä leivän ja sokerin välttämisen.


Sen lisäksi, että Jerry pitää nukutusta vaarallisena, hänen mielestään kauneusleikkaukset tekevät naisista groteskin näköisiä karikatyyrejä itsestään.

– Eivät he huijaa ketään. He näyttävät säälittäviltä, epävarmoilta olioilta. Inhoan koko asiaa.

Hän myös ymmärtää, että Hollywood-tähdet ajautuvat leikkauksiin ulkonäköpaineiden vuoksi. Enemmän häntä hämmentävät ”tavallisten naisten” halut parannella ulkonäköään leikkauksilla.

– Jos miehet haluavat jättää vaimonsa 19-vuotiaan vuoksi, he tekevät sen joka tapauksessa. Sitä miestä ei muuteta kaikilla maailman kasvojenkohotuksilla ja Botoxilla, eihän?

MITÄ?

Alusvaatteilla 2,5 miljoonaa dollaria hyväntekeväisyyteen

Victoria’s Secretin muotinäytös ei ole vain vähäpukeisten ja seksikkäiden naisten juhlaa, vaan alusvaatenäytöksen lipputuloilla kerätään rahaa hyväntekeväisyyteen. Tänä vuonna sitä kertyi peräti 2,5 miljoonaa dollaria eli reilut kaksi miljoonaa euroa.

Liput näytökseen huutokaupataan, jolloin hinnat voivat nousta jopa kymmeniin tuhansiin. Varat lahjoitetaan hyväntekeväisyysjärjestöille.

Lue myös: Näin paljon itseruskettavaa tämän vuoden muotinäytöksessä kului

Lähde: WWD

HÄH?

Lapset saattavat jäädä ilman luistelukenttiä EU-direktiivin takia

Aiemmin vapaapalokuntalaiset ovat jäädyttäneet pienten kylien luistelukentät, mutta nyt EU:n ammattikuljettajadirektiivi uhkaa lasten talviaktiviteettejä. Aiheesta uutisoi Yle.

Uusi laki vaatii, että kuorma-auton kuljettajien on suoritettava ammattikuljettajan jatkokoulutus – ilman sitä saa ajaa ainoastaan pelastusajoja. Ylen mukaan jatkokoulutukset kuitenkin maksavat monille vapaapalokunnille liikaa, noin 700–900 euroa kuljettajalta. Lain noudattamatta jättämisestä voi seurata jopa tuhansien eurojen sakko.

Eikä lakiviidakko siihen lopu! Ammattipätevyyden lisäksi veden kuljettamiseen vaaditaan nykyään myös liikennelupa, jonka saamiseksi vaaditaan jälleen kallis kurssi.

Luistelukenttien jäädyttämisen lisäksi palokunnat ovat käyneet täyttämässä kesän kuivattamia kaivoja maatiloilla, joilla karja on kärsinyt janosta.

Vettä kuljettamalla vapaapalokunnat ovat keränneet varoja toiminnalleen. Ylen haastatteleman Suomen Sopimuspalokuntien Liiton toiminnanjohtajan Isto Kujalan mukaan varainhankinta ei ole koskaan häirinnyt varsinaista pelastustoimintaa.

Kuka sanoi, että perusruuan pitäisi olla mautonta? Pipsa ja Meri-Tuuli haluavat alentaa kansalaisten kokkailukynnystä.

IS TV-LEHTI: Samassa liemessä -uutuusohjelmassa kokit Pipsa Hurmerinta ja Meri-Tuuli Väntsi tekevät ruokaa rennolla otteella ja vastaavat katsojakysymyksiin.

– Ollaan huomattu, että meillä on paljon annettavaa ja helppoja reseptejä. Viime aikojen tv-ruokaohjelmissa on tehty paljon ravintolatyylistä ruokaa tai lautasannoksia. Haluttiin palata perinteeseen, jossa tehdään arkiruokaa. Haluamme alentaa kynnystä kokkailuun, tarjota vaikka maustamisidean. Tärkeää oli myös, että ohjelma on visuaalisesti kaunis, Meri-Tuuli Väntsi kuvailee.

Pipsa Hurmerinta on luonnehtinut Samassa liemessä olevan erityinen myös kaksikon läpänheiton takia.

– Kommunikointimme on rentoa ja luontevaa. Pipsa ei hienostele enkä minäkään, Väntsi komppaa.

He tapasivat catering-firmojensa kautta, kun katuruokabuumi rantautui Suomeen.

– Ymmärsin vihdoin löytäneeni kollegan, joka ymmärtää, mitä mun duuni on; osa sitä on siivota ja tiskata.

Alkujakso on nimeltäåän Ruuanlaiton ABC, ja toinen Juhlat. Siinä annetaan näyttelijä Sinikka Sokalle vinkkejä helposti tehtäviin tarjoiluihin ja synttäreillä Anna Puu laulaa.

– Vieraiksi otimme mukaan julkkiksia, joihin meillä on suhde – Sinikka on seinänaapurini, Anna Pipsan hyvä ystävä – sekä tavallisia ihmisiä.

Vastaatte katsojakysymyksiin. Mihin et itse osaisi vastata?

– Ananaksen leikkaamiseen ja kuorimiseen ei ole oikotietä. Pipsalla oli vastaus, johon totesin, että ”Ai, tuota en ole tajunnut”, paljastaa Väntsi.

 Samassa liemessä, AVA ke klo 20.00      

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Kumoat esteet tieltäsi sisukkuudella. Ota kaikki irti ladatuista akuistasi. Pääset monta harppausta lähemmäksi tavoitteitasi tänään.

 

KALAT

Ota kaikki irti viehätysvoimastasi. Sinulle ei tuota vaikeuksia suostutella ihmisiä puolellesi. Menneiden muistelemisesta on hyötyä.

 

OINAS

Itsekurista on hyötyä. Muistuta itseäsi tavoitteistasi ja pyri niitä kohti koko voimallasi. On aika vähentää puhetta ja lisätä toimintaa.

 

HÄRKÄ

Älä anna takaiskujen lannistaa. Puske itsesi läpi esteistä tarmolla ja intohimolla. Olet pysäyttämätön, jos määränpääsi on sinulle selvä.

 

KAKSONEN

Älä lipsu liiallisuuksiin. Hillitse impulssejasi niin ihmissuhteissa kuin työasioissakin. Valitse tarkkaan, mihin käytät tänään rahasi.

 

RAPU

Keskity yhteen asiaan kerrallaan. Pidä sinua tukevat ja luotettavat ihmiset lähelläsi. Tarvitset onnistuaksesi tukiverkkoa ja itseluottamusta.

 

LEIJONA

Yritä olla joustava ja sopeutua nopeasti uusiin tilanteisiin. Joku saattaa sanella sinulle tänään kovia ehtoja. Etsi ratkaisua, joka palvelee kaikkia osapuolia.

 

NEITSYT

Tee jotain repäisevää. Lähde liikkeelle ja ota selvää sinua kiinnostavasta asiasta. Älä tee isoja ratkaisuja tunnekuohun vallassa.

 

VAAKA

Panosta kauniiseen ja toimivaan kotiin. Muutokset heijastuvat nopeasti myös ihmissuhteisiisi. Mieti, mitä itse haluat tulevalta.

 

SKORPIONI

Haluat elämääsi muutoksia. Anna mielikuvituksesi johdattaa sinua eteenpäin. Pidä rahanmenosi minimissä, niin vältyt stressiltä.

 

JOUSIMIES

Sinun ei tarvitse seurata massaa, jos vaistosi vetää sinua toisaalle. Älä anna kenenkään syyllistää sinua turhaan. Pidä puoliasi joka tilanteessa.

 

KAURIS

Erimielisyyksiä syntyy tänään helposti. Älä anna tunteidesi ottaa sinusta valtaa. On aika lisätä jäitä hattuun ja jättää suuret päätökset myöhemmäksi.