Jatta

Riku on pentuna Suomeen tullut espanjalaiskoira .Roduista ei tietoa .Riku on nyt 14 vuotias vanhaherra .Se on hyvin epäluuloinen vieraita kohtaan ...varsinkin vieraita miehiä kohtaan ,mutta erittäin rakastava perheenjäseniä ja tuttuja kohtaan .
Riku jumaloi lastenlapsia ja seuraa heitä kaikkialle .Illalla syöksyy heti samaan huoneeseen nukkumaan .
Sohvanvaltaaja Riku on myös .Ominut yhden sohvan itselleen ;) Saa siihen muutkin istua,mutta Riku tunkee varmasti viereen ja pitää usein yhtä käpälää ihmisen päällä .
Rikulla on omat piinttyneet tapansa lenkkien suhteen .Annan sen välillä päättää ,mitä lenkkiä mennnään .Voi ,mikä harmitus,jos ei lenkki menekään herran mielenmukaan silloin .Jos hoputan kesken herran facebookpäivytyksien,niin se kostautuu siten ,että herra alkaa löntystää .
Kotipihalle päästyämme herra pysähtyy ja jää makaamaan hopeakuusen alle .Ei auta maanittelut ,ei herkkutikun heiluttelut :D Herra katselee kaukaisuuteen eikä hievahdakaan :D Toinen vaihtoehto ,että saan sen sisälle ,mutta murjottaa verannalla eikä tule sieltä lähimpään tuntiin peremmälle .
Toinen draama-ele on,kun Riku huomaa ,että otan matkalaukun esille .Silloin se mököttää sohvalla eikä vilkaisekaan minuun ."Sitä ollaan niinkuin lähtemässä vai ...!"
Olen välillä pari yötä lastenlapsia hoitamassa ja sinä aikana ei Riku syö eikä ole innokas lenkillle lähtijä .Yleensä nukkuu aina makuuhuoneessa mun jalkopäässä,mutta ,kun olen pois ,niin nukkuu alhaalla tai toisessa huoneessa .Miehen seura ei käy :D
Sellainen hassu pakkaus on rakas Vanhaherra Riku <3

Anna oma arvosana
0
No votes yet

Kommentit (0)