Viihdemaailma tuntuu täyttyvän alati suuremmista rinnoista. Mutta pienirintaisilla naisilla on monta syytä olla erityisen tyytyväisiä omaan varustukseensa.

Isommatko muka aina paremmat? Itse asiassa A- ja B -kupin naisilla on monta syytä iloon.

"Oi, pienirintaisena on ihan parasta. Pienirintaisena näyttää nuoremmalta ja sporttiselta. Vaatteet istuvat hyvin, ja sopivia liivejä löytyy monenlaisia. Rinnat eivät hölsky juostessa eivätkä ala lerpattaa imetyksen jälkeenkään. Vanhana on helpompi pestä rintojenaluset, kun ei tarvitse olalle heittää valtavaa riippurintaa." Nimim. Kahta en vaihda

"Ikää on jo yli kolmenkymmenen, mutta rinnat ovat yhä terhakkaasti pystyssä. Pienet rinnat ovat nuorekkaan näköiset ja selviävät kynätestistä koska vain!" Milla

Eikä tässä suinkaan kaikki. Womenshealtmag.com-sivusto listasi neljä faktaa, jotka saattavat saada isorintaiset kanssasisaret kateellisiksi:

1. Enemmän nautintoa sängyssä

Wienin yliopiston tutkimuksen mukaan suurissa rinnoissa on 24 prosenttia vähemmän tuntoa kuin pienissä rinnoissa. Koska pienissä on isoja rintoja vähemmän rasvakudosta, ne ovat myös herkemmät kosketukselle – seikka, josta saattaa olla erityisesti iloa petipuuhissa.

2. Napilliset paidat eivät irvistä

Valkoinen klassikko eli paitapusero näyttää aina tyylikkäältä – paitsi jos rinnukset kurkistelevat nappilistan väleistä. No, tätä ongelmaa ei pienirintaisilla ole. Chic!

3. Parempi ryhti

Pienirintaisen ryhti säilyy suorana, kun etupuolella ei ole painolastia. D-kupin rinnat voivat painaa jopa 7–10 kiloa, joten ei ole mikään ihme, että moni isorintainen kärsii erilaisista rintojen painon aiheuttamista selkä- ja niskakivuista. Pienirintainen saa siis kiittää onneaan tässäkin asiassa.

4. Edulliset rintaliivit

Pienirintainen ei yleensä tarvitse kalliita erikoisliivejä. Sen sijaan melkein mitkä vain liivit näyttävät hyvältä, olivat ne sitten bandeau-mallisia tai kevyitä pitsiunelmia tai toppeja. Ja tosiaan, joinain päivinä liivit voi unohtaa vaikka kokonaan!

"Olet kuin suoraan catwalkilta"

"Pienistä rinnoista on helppo tunnustella, onko niissä kyhmyjä, joita pitäisi mennä näyttämään lääkärille. Rinnat eivät myöskään hylly ärsyttävästi juostessa. Voi käydä lenkillä vaikka kokonaan ilman liivejä!" Johanna

"Rintojeni koko on vaihdellut A:sta D:hen raskauden painonvaihteluiden myötä, ja liputan ehdottomasti pienien rintojen puolesta! Ensinnäkin urheilu on aika paljon miellyttävämpää, kun hinkit eivät heilu ympäriinsä. Pienemmillä rinnoilla olo on muutenkin ryhdikkäämpi, eivätkä löysät yläosat jää sojottamaan lihottavan telttamaisesti, vaan laskeutuvat nätimmin. Eikä myöskään ole katastrofi, jos lähtee ilman rintsikoita ulos (ei voi tehdä isojen rintojen kanssa). Isojen rintojen kanssa rintiskoiden olkaimet painavat kauheat vekit olkapäihin. Näitähän on paljon…Voin ihan rehellisesti sanoa, etten ymmärrä ihmisiä, jotka ottavat silikonit. Siis megaisot. Imetyksen aikana pelkäsin, etteivät jättimeijerit ikinä palaudu entiselleen. Onneksi palautuivat ja sisko vielä lohdutti, että tosen lapsen imetyksen jälkeen rinnoista tulee entistäkin pienemmät." Nimim. Eläköön kärpäslätkät!   

"Pienet rinnat eivät paina nukkuessa, eivätkä häiritse keskusteluja miespuolisten kanssa. Ne myös helpottavat asuvalintoja: vedät vain kesäkoltun tai väljän paitapuseron päälle (rintsikat vapaaehtoiset), ja olet kuin suoraan catwalkilta!" Sara