Viihdemaailma tuntuu täyttyvän alati suuremmista rinnoista. Mutta pienirintaisilla naisilla on monta syytä olla erityisen tyytyväisiä omaan varustukseensa.

Isommatko muka aina paremmat? Itse asiassa A- ja B -kupin naisilla on monta syytä iloon.

"Oi, pienirintaisena on ihan parasta. Pienirintaisena näyttää nuoremmalta ja sporttiselta. Vaatteet istuvat hyvin, ja sopivia liivejä löytyy monenlaisia. Rinnat eivät hölsky juostessa eivätkä ala lerpattaa imetyksen jälkeenkään. Vanhana on helpompi pestä rintojenaluset, kun ei tarvitse olalle heittää valtavaa riippurintaa." Nimim. Kahta en vaihda

"Ikää on jo yli kolmenkymmenen, mutta rinnat ovat yhä terhakkaasti pystyssä. Pienet rinnat ovat nuorekkaan näköiset ja selviävät kynätestistä koska vain!" Milla

Eikä tässä suinkaan kaikki. Womenshealtmag.com-sivusto listasi neljä faktaa, jotka saattavat saada isorintaiset kanssasisaret kateellisiksi:

1. Enemmän nautintoa sängyssä

Wienin yliopiston tutkimuksen mukaan suurissa rinnoissa on 24 prosenttia vähemmän tuntoa kuin pienissä rinnoissa. Koska pienissä on isoja rintoja vähemmän rasvakudosta, ne ovat myös herkemmät kosketukselle – seikka, josta saattaa olla erityisesti iloa petipuuhissa.

2. Napilliset paidat eivät irvistä

Valkoinen klassikko eli paitapusero näyttää aina tyylikkäältä – paitsi jos rinnukset kurkistelevat nappilistan väleistä. No, tätä ongelmaa ei pienirintaisilla ole. Chic!

3. Parempi ryhti

Pienirintaisen ryhti säilyy suorana, kun etupuolella ei ole painolastia. D-kupin rinnat voivat painaa jopa 7–10 kiloa, joten ei ole mikään ihme, että moni isorintainen kärsii erilaisista rintojen painon aiheuttamista selkä- ja niskakivuista. Pienirintainen saa siis kiittää onneaan tässäkin asiassa.

4. Edulliset rintaliivit

Pienirintainen ei yleensä tarvitse kalliita erikoisliivejä. Sen sijaan melkein mitkä vain liivit näyttävät hyvältä, olivat ne sitten bandeau-mallisia tai kevyitä pitsiunelmia tai toppeja. Ja tosiaan, joinain päivinä liivit voi unohtaa vaikka kokonaan!

"Olet kuin suoraan catwalkilta"

"Pienistä rinnoista on helppo tunnustella, onko niissä kyhmyjä, joita pitäisi mennä näyttämään lääkärille. Rinnat eivät myöskään hylly ärsyttävästi juostessa. Voi käydä lenkillä vaikka kokonaan ilman liivejä!" Johanna

"Rintojeni koko on vaihdellut A:sta D:hen raskauden painonvaihteluiden myötä, ja liputan ehdottomasti pienien rintojen puolesta! Ensinnäkin urheilu on aika paljon miellyttävämpää, kun hinkit eivät heilu ympäriinsä. Pienemmillä rinnoilla olo on muutenkin ryhdikkäämpi, eivätkä löysät yläosat jää sojottamaan lihottavan telttamaisesti, vaan laskeutuvat nätimmin. Eikä myöskään ole katastrofi, jos lähtee ilman rintsikoita ulos (ei voi tehdä isojen rintojen kanssa). Isojen rintojen kanssa rintiskoiden olkaimet painavat kauheat vekit olkapäihin. Näitähän on paljon…Voin ihan rehellisesti sanoa, etten ymmärrä ihmisiä, jotka ottavat silikonit. Siis megaisot. Imetyksen aikana pelkäsin, etteivät jättimeijerit ikinä palaudu entiselleen. Onneksi palautuivat ja sisko vielä lohdutti, että tosen lapsen imetyksen jälkeen rinnoista tulee entistäkin pienemmät." Nimim. Eläköön kärpäslätkät!   

"Pienet rinnat eivät paina nukkuessa, eivätkä häiritse keskusteluja miespuolisten kanssa. Ne myös helpottavat asuvalintoja: vedät vain kesäkoltun tai väljän paitapuseron päälle (rintsikat vapaaehtoiset), ja olet kuin suoraan catwalkilta!" Sara

Brittilehdistön saamien tietojen mukaan pari on kertonut raskaudesta läheisilleen viime viikolla, ja kaikki ovat uutisesta innoissaan.

Brittiläismediat kertovat, että Cambridgen herttuataren Catherinen pikkusisko Pippa Middleton, 34, on raskaana. Tuleva pienokainen on Pippan ja hänen aviomiehensä James Matthewsin, 42, esikoinen.

The Sun -lehden mukaan lapsen laskettu aika on lokakuussa. Raskaus on siis jo toisella kolmannekselle. Lehden saamien tietojen mukaan pari on kertonut raskaudesta läheisilleen viime viikolla, ja kaikki ovat perheenlisäyksestä innoissaan.

Tulevalla syysvauvalla riittää lähipiirissä leikkikavereita. Herttuatar Catherinella ja prinssi William odottavat kolmatta lastaan. Pian syntyvän pienokaisen lisäksi kuningasparilla on tytär ja poika: 4,5-vuotias prinssi George ja pian 3-vuotias prinsessa Charlotte.

Myös Jamesin velipoika Spencer Matthews odottaa puolisonsa kanssa esikoista.

Pippa ja James avioituivat viime toukokuussa 2017. He menivät kihloihin kesällä 2016 vuosien yhdessäolon jälkeen. 

Jukka Poika ja Teija Stormi ovat olleet jo pitkään yhdessä.

Suomalaislaulaja Jukka Poika (oik. Jukka Rousu), 37, on mennyt naimisiin pitkäaikaisen kumppaninsa Teija Stormin kanssa. Jukka kertoi asiasta eilen illalla hurmaavalla hääkuvalla, jonka julkaisi Instagram-tilillään. Kuvan kommenttikenttä on täyttynyt Jukan seuraajien onnitteluista.

 

❤️

A post shared by Jukka Poika (@jukkapoikaofficial) on

Jukka ja Teija ovat olleet yhdessä yli seitsemän vuotta. He menivät kihloihin vuoden 2016 lopulla. Pariskunta kertoi myös kihlauksestaan Instagramissa – viikkoja itse tapahtuman jälkeen.

 

5 viikkoa sitten. J 💍 T

A post shared by Teija Stormi (@teijaeevatuulikki) on

Jukka ja Teija nähtiin ensimmäistä kertaa julkisuudessa yhdessä vuoden 2013 itsenäisyyspäivän juhlissa.

Jukalla on kolme lasta, Onerva, Eila ja Hampus, ex-vaimonsa Sandran kanssa. Vuonna 2015 Jukka kertoi Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa, että häntä harmitti huhut, joiden mukaan hän olisi vaihtanut ”Sandran nuorempaan, 15-vuotiaaseen siideripissikseen”. Jukan Siideripissis-hitti kertoo Teijasta, ja Teijan lempinimi tulee siitä, että Teija esitteli itsensä aikoinaan Jukalle siideripissiksenä.

– Ei se nyt ihan niinkään mennyt. Siinä vaiheessa minut oli jo vaihdettu nuorempaan.

– Mutta ei siinä, tilanne oli tavallaan jo selvitetty ensin ja siirrytty eteenpäin, Jukka kertoi tuolloin.

Vuonna 2012 Jukka Poika kertoi Me Naisten haastattelussa, että ero edellisestä liitosta oli hänelle kasvun paikka. Sen jälkeen hän ymmärsi, millainen haluaa olla.

– Avioero ei ollut helppo, mutta samalla se oli myös tosi inspiroiva. Sitä mietti, millainen on seuraava vaihe elämässäni ja mitä kaikkea pystyn itse tekemään, etten möhlisi enempää.