Viihdemaailma tuntuu täyttyvän alati suuremmista rinnoista. Mutta pienirintaisilla naisilla on monta syytä olla erityisen tyytyväisiä omaan varustukseensa.

Isommatko muka aina paremmat? Itse asiassa A- ja B -kupin naisilla on monta syytä iloon.

"Oi, pienirintaisena on ihan parasta. Pienirintaisena näyttää nuoremmalta ja sporttiselta. Vaatteet istuvat hyvin, ja sopivia liivejä löytyy monenlaisia. Rinnat eivät hölsky juostessa eivätkä ala lerpattaa imetyksen jälkeenkään. Vanhana on helpompi pestä rintojenaluset, kun ei tarvitse olalle heittää valtavaa riippurintaa." Nimim. Kahta en vaihda

"Ikää on jo yli kolmenkymmenen, mutta rinnat ovat yhä terhakkaasti pystyssä. Pienet rinnat ovat nuorekkaan näköiset ja selviävät kynätestistä koska vain!" Milla

Eikä tässä suinkaan kaikki. Womenshealtmag.com-sivusto listasi neljä faktaa, jotka saattavat saada isorintaiset kanssasisaret kateellisiksi:

1. Enemmän nautintoa sängyssä

Wienin yliopiston tutkimuksen mukaan suurissa rinnoissa on 24 prosenttia vähemmän tuntoa kuin pienissä rinnoissa. Koska pienissä on isoja rintoja vähemmän rasvakudosta, ne ovat myös herkemmät kosketukselle – seikka, josta saattaa olla erityisesti iloa petipuuhissa.

2. Napilliset paidat eivät irvistä

Valkoinen klassikko eli paitapusero näyttää aina tyylikkäältä – paitsi jos rinnukset kurkistelevat nappilistan väleistä. No, tätä ongelmaa ei pienirintaisilla ole. Chic!

3. Parempi ryhti

Pienirintaisen ryhti säilyy suorana, kun etupuolella ei ole painolastia. D-kupin rinnat voivat painaa jopa 7–10 kiloa, joten ei ole mikään ihme, että moni isorintainen kärsii erilaisista rintojen painon aiheuttamista selkä- ja niskakivuista. Pienirintainen saa siis kiittää onneaan tässäkin asiassa.

4. Edulliset rintaliivit

Pienirintainen ei yleensä tarvitse kalliita erikoisliivejä. Sen sijaan melkein mitkä vain liivit näyttävät hyvältä, olivat ne sitten bandeau-mallisia tai kevyitä pitsiunelmia tai toppeja. Ja tosiaan, joinain päivinä liivit voi unohtaa vaikka kokonaan!

"Olet kuin suoraan catwalkilta"

"Pienistä rinnoista on helppo tunnustella, onko niissä kyhmyjä, joita pitäisi mennä näyttämään lääkärille. Rinnat eivät myöskään hylly ärsyttävästi juostessa. Voi käydä lenkillä vaikka kokonaan ilman liivejä!" Johanna

"Rintojeni koko on vaihdellut A:sta D:hen raskauden painonvaihteluiden myötä, ja liputan ehdottomasti pienien rintojen puolesta! Ensinnäkin urheilu on aika paljon miellyttävämpää, kun hinkit eivät heilu ympäriinsä. Pienemmillä rinnoilla olo on muutenkin ryhdikkäämpi, eivätkä löysät yläosat jää sojottamaan lihottavan telttamaisesti, vaan laskeutuvat nätimmin. Eikä myöskään ole katastrofi, jos lähtee ilman rintsikoita ulos (ei voi tehdä isojen rintojen kanssa). Isojen rintojen kanssa rintiskoiden olkaimet painavat kauheat vekit olkapäihin. Näitähän on paljon…Voin ihan rehellisesti sanoa, etten ymmärrä ihmisiä, jotka ottavat silikonit. Siis megaisot. Imetyksen aikana pelkäsin, etteivät jättimeijerit ikinä palaudu entiselleen. Onneksi palautuivat ja sisko vielä lohdutti, että tosen lapsen imetyksen jälkeen rinnoista tulee entistäkin pienemmät." Nimim. Eläköön kärpäslätkät!   

"Pienet rinnat eivät paina nukkuessa, eivätkä häiritse keskusteluja miespuolisten kanssa. Ne myös helpottavat asuvalintoja: vedät vain kesäkoltun tai väljän paitapuseron päälle (rintsikat vapaaehtoiset), ja olet kuin suoraan catwalkilta!" Sara

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA
Älä sulje silmiäsi siltä, mitä edessäsi tapahtuu. Satsaa kaikkesi projektiin, joka on lähellä sydäntäsi. Menneistä tai tulevaisuudesta stressaaminen on turhaa.


SKORPIONI
Tunteesi saattavat kuohahtaa tänään pikkujutuista. Ole valmis juttelemaan asioista. Pieni muutos arjessasi voi saada ihmeitä aikaan.


JOUSIMIES
Ole valmis panostamaan tärkeän asian eteen. Sinun on aika ottaa uusi suunta. Joku lähipiirissäsi ei tue päätöstäsi ja protestoi äänekkäästi.


KAURIS
Älä anna periksi painostuksen alla. Ota etäisyyttä ihmiseen, joka vaatii sinulta liikaa. Päätät itse omasta elämästäsi.


VESIMIES
Tunteet ottavat helposti vallan tänään. Pidä pää kylmänä etenkin raha-asioissa. Älä luota sokeasti äskettäin tapaamaasi ihmiseen.


KALAT
Panostuksesi ei valu hukkaan. Pysyttele tontillasi ja anna muillekin oma tilansa. Älä anna periksi takaiskun koetellessa hermojasi.


OINAS
Ole joustava ja suvaitsevainen. Punnitse tilanteen kaikkia puolia tarkkaan ennen kuin annat mielipiteesi. Turhan pikainen tuomitseminen olisi virhe.


HÄRKÄ
Ihmissuhteet ovat nyt etusijalla. Yhteiseen hiileen puhaltaminen on kaiken hyvän alku. Kerro lähipiirillesi haaveistasi ja suunnitelmistasi.


KAKSONEN
Kaikki riippuu tänään sinusta. Muutokset eivät lähde liikkeelle ilman alkupotkua. Valitse tarkkaan ihmiset, joille uskoudut.


RAPU
Haali ympärillesi luovia ihmisiä. Tarvitset uusia lähestymistapoja vanhan ongelman ratkaistaksesi. Ystävyys näyttää tänään voimansa.


LEIJONA
Uudet tuulet puhaltavat. Harkitset ehkä radikaalia suunnanmuutosta. Muista, että päätöksesi koskettaa mahdollisesti myös lähipiiriäsi.


NEITSYT
On aika ottaa yhteyttä ihmisiin, joita kaipaat elämääsi takaisin. Älä anna välimatkan muodostua ongelmaksi. Menneisiin palaaminen on hyvä ajatus.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Tänään Vain elämäässä nähtiin viimeinen artistipäivä. Sanni ja Cheek olivat kovia, mutta kuka oli sinun suosikkisi?

Tänä iltana nähtiin kauden viimeinen artistijakso Vain elämää -ohjelmasta. Jaksossa Kaija Koo puhui harvinaisen avoimesti elämästään, kuten järkyttävästä äidin huolesta ja antropofobiasta eli ihmispelosta. Mutta ennen kaikkea jaksossa kuultiin monia isoja hittejä. Kaksi oli ylitse muiden: Cheekin versio Surulapsi-biisistä ja Sannin versio Kuka sen opettaa -kappaleesta. Ja molemmista tulee takuuvarmasti hittejä.

Kuuntele esitykset kokonaan tästä.

Sanni: Kuka sen opettaa

Ennen esitystä Sannia jännitti, miten Kaija suhtautuu siihen, että hän teki biisistä täysin omannäköisensä.

– Halusin kanavoida biisissä sellaista voimaannuttavuutta, koska kaikki me käydään näitä juttuja läpi, Sanni mietti esitystä.

Sanni oli sen veran innossaan kappaleesta, että innostui tanssimaan esityksensä aikana pöydällä – ja sai muutkin artistit nytkymään.

”Omassa perheessä alkoi tilanteet hajoilemaan.”

Kaija ja Cheek kehuivat Sannia esityksen jälkeen, miten hienosti hän päivitti biisin.

– Tämä biisi osui mulla sellaiseen elämäntilanteeseen, kun omassa perheessä alkoi tilanteet hajoilemaan. Tuli se lapsen huoli, että mitenköhän nämä pärjää. Se on ollut mulle vaikeakin paikka, Sanni kertoi.

Cheek: Surulapsi

Cheekin valinta oli Surulapsi. Räppäri sanoitti kappaleen uusiksi ja kertoi, että hän teki siitä isä-poika-kappaleen.

”Olen aina halunnut ansaita faijan kunnioituksen.”

– Olen aina halunnut täyttää toiveet ja ansaita vanhempien ja varsinkin faijan kunnioituksen. Meidän viimeinen puhelu oli, kun faija sanoi, että mä oon ylpee susta. Se on aika levollinen juttu, mutta silti, en koskaan halunnut olla se surulapsi, Cheek kertoi.

Kaija liikuttui Cheekin avoimesta ja voimakkaasta tulkinnasta.

– Aina kun sä vedät, olet niin rehellinen! Se on kova juttu, Kaija kehui esityksen jälkeen.

Oliko Sannin tai Cheekin veto sinun suosikkisi – vai joku muu? Äänestä!

Me Naiset ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin. Ensi viikolla Vain elämäässä nähdään Encore-jakso, jossa artistit saavat valita biisin kaikista maailman kappaleista.

Kysely

Mikä biisi oli suosikkisi Kaija Koon Vain elämää -päivänä?