Jos ympärysmitta on hyvä, kuppikoko ei. On se niin hankalaa, se oikeanlaisten liivien osto.

Oikean koon löytäminen ja liivien sovittaminen. Ne ovat naisten mielestä ehdottomasti tuskaisimmat vaiheet alusvaateostoksilla, selvisi MeNaiset.fi:n kyselystä.

Monet tuskailivat kyselyssä myös sitä, miten vaikeaa on löytää sopivia alushousuja, kun niitä ei saa sovittaa. Ilouutinen: tämä yleinen harhaluulo ei pidä paikkansa. Alkkaritkin voi kiskaista jalkaansa sovituskopissa, kunhan jättää omat alushousu alle jalkaan.

 Helmikuussa tehtyyn kyselyyn osallistui 556 vastaajaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Nämä 5 asiaa ärsyttävät alusvaateostoksilla

1. Sovittaminen

"Inhottavinta on alusvaatteiden tai lähinnä rintsikoiden sovitus kamalien loistevaloputkien hohteessa. Varsinkin talvella, kun sovitusta varten on päältä joutunut kuorimaan monta kerrosta vaatetta, ennen kuin pääsee itse asiaan."

Sisältö jatkuu mainoksen alla

2. Oikea koko

"Koot vaihtelevat liivistä toiseen. Riippuu valmistajasta ja liivien mallista, mikä koko sopii parhaiten. Joistain minulle sopii 75B, toisista 70C, kolmansista 65D."

3. Hinta

"Tuntuu kettumaiselta maksaa parikymppiä jostain PIKKUHOUSUISTA."

 4. Toimivuus

"Ei voi tietää miten vaate loppujen lopuksi toimii päällä - vetäytyykö vakoon tai painaako ilkeästi kylkiläskeihin? Entä miten toimii kuukautissiteiden kanssa? Ostopäätös on aina riskinotto!"

 5. Kun ei vaan jaksaisi...

"En juurikaan jaksa sovittaa rintaliivejä kaupassa, siksi päädyn usein ostamaan alennustangosta summamutikassa rintsikat ja sovitan niitä vasta kotona. Useimmiten ostos on epäonnistunut, joten liivit jää käyttämättä tai pukeudun urheasti väärän kokoisiin rintsikoihin. Typerää, tiedän."

Sisältö jatkuu mainoksen alla