Tästä se väärin tekeminen alkaa. Kuva: Shutterstock
Tästä se väärin tekeminen alkaa. Kuva: Shutterstock

Tässä teille lisää ”tämän olet aina tehnyt väärin” -journalismia.

1. Heräsit väärin. Torkutitko kelloa? Et olisi saanut, sillä torkuttajat ovat vätyksiä, jotka lykkäävät tärkeitä asioita. Nousitko suorin vartaloin kellon soitua? Sekin on väärin, sillä pehmeä herääminen tuo enemmän energiaa päivään ja alustaa aivot luovempaan tilaan.

2. Nukuit väärin. Menit liian myöhään nukkumaan, nukuit katkonaisesti, kuorsasit vaarallisesti, vai menitkö sittenkin liian aikaisin nukkumaan ja nukuit liikaa. Yli 8 tunnin unet tekevät sinusta tyhmän ja sairaan.

3. Pesit hampaasi väärin. Ne pitää pestä ennen aamupalaa tai sitten aamupalan jälkeen. Näkemykset tästä vaihtelevat puolen tunnin välein.

4. Söit vääränlaista aamupalaa. Smoothie ei pidä nälkää, kaurapuuro ei pidä nälkää, tuorepuuro ei alenna kolesterolia, chiansiemenet ovat hömpötystä, pakastemarjasi ovat ulkomaisia, käyttämäsi rasvan laatu on huonoa tai aamupalasta saatu energiamäärä on liian vähäinen.

5. Keitin kahvia väärin. Keittimesi on likainen ja kahvisi on väärinsäilytettyä ja valmispakattua vakuumibulkkia marketista, ja orjat ovat sen kasvattaneet.

6. Teit työmatkasi väärin. Et kuitenkaan mennyt puolta matkasta julkisilla ja puolta matkasta iloisesti reippaillen lihasvoimalla. Jos menitkin, niin ymmärrät kai, ettei pelkkä työmatkaliikunta riitä mihinkään, vaan sinun on kehitettävä lihaskuntoa kuntosalilla.

7. Näytit lapsille väärää esimerkkiä. Tässä vaiheessa päivää tämä on tapahtunut jo ainakin sata kertaa.

8. Hengitit väärin. Kaikki ihmiset lukuun ottamatta munkkeja ja joogeja hengittävät niin väärin, että elossa olemisemme on taivahan ihme. Nyit happea vain pallean yläosaan, vaikka oikeasti kuuluisi hengittää syvälle kylkiin.

9. Olet töissä vääränlainen henkilö. Olet joko liian aktiivinen, liian passiivinen tai sitten keskinkertainen, mikä on ymmärrettävästi ihan kaikista pahinta.

10. Söit lounasta väärin. Et kuitenkaan noudattanut lautasmallia tai jos noudatit, tarkastitko, oliko proteiini hyvänlaatuista, vilja kokojyvää ja kaikki vihannekset erivärisiä. Söit liikaa, jolloin sinua alkoi väsyttää tai liian vähän, jolloin suorituskykysi ei ole loppupäivänä parhaimmillaan.

11. Menit väärin kauppaan. Töiden jälkeen menit kauppaan a) nälkäisenä ja b) ostit ylisuolattuja epäeettisiä ruokia, joissa on huono ravintoarvo.

12. Kotona kohtelit väärin puolisoa ja lapsia, koska et rauhallisesti hymyillen ottanut heitä huomioon ja antanut heille positiivista palautetta heidän olemassaolostaan.

13. Kun vetkutat väärin nukkumaanmenoasi, luet netistä, miten olet kuorinut appelsiinin väärin ja käynyt väärin suihkussa. Nämä siis listalle huomenna!

Muuta saman tien myös nämä väärin tekemäsi asiat:

Oletko aina keittänyt pastan väärin?

Oletko aina pilkkonut sipulin väärin?

Lasit vaihtoon! Oletko aina juonut samppanjaa väärin?

Oletko aina elänyt väärin?