Tästä se väärin tekeminen alkaa. Kuva: Shutterstock
Tästä se väärin tekeminen alkaa. Kuva: Shutterstock

Tässä teille lisää ”tämän olet aina tehnyt väärin” -journalismia.

1. Heräsit väärin. Torkutitko kelloa? Et olisi saanut, sillä torkuttajat ovat vätyksiä, jotka lykkäävät tärkeitä asioita. Nousitko suorin vartaloin kellon soitua? Sekin on väärin, sillä pehmeä herääminen tuo enemmän energiaa päivään ja alustaa aivot luovempaan tilaan.

2. Nukuit väärin. Menit liian myöhään nukkumaan, nukuit katkonaisesti, kuorsasit vaarallisesti, vai menitkö sittenkin liian aikaisin nukkumaan ja nukuit liikaa. Yli 8 tunnin unet tekevät sinusta tyhmän ja sairaan.

3. Pesit hampaasi väärin. Ne pitää pestä ennen aamupalaa tai sitten aamupalan jälkeen. Näkemykset tästä vaihtelevat puolen tunnin välein.

4. Söit vääränlaista aamupalaa. Smoothie ei pidä nälkää, kaurapuuro ei pidä nälkää, tuorepuuro ei alenna kolesterolia, chiansiemenet ovat hömpötystä, pakastemarjasi ovat ulkomaisia, käyttämäsi rasvan laatu on huonoa tai aamupalasta saatu energiamäärä on liian vähäinen.

5. Keitin kahvia väärin. Keittimesi on likainen ja kahvisi on väärinsäilytettyä ja valmispakattua vakuumibulkkia marketista, ja orjat ovat sen kasvattaneet.

6. Teit työmatkasi väärin. Et kuitenkaan mennyt puolta matkasta julkisilla ja puolta matkasta iloisesti reippaillen lihasvoimalla. Jos menitkin, niin ymmärrät kai, ettei pelkkä työmatkaliikunta riitä mihinkään, vaan sinun on kehitettävä lihaskuntoa kuntosalilla.

7. Näytit lapsille väärää esimerkkiä. Tässä vaiheessa päivää tämä on tapahtunut jo ainakin sata kertaa.

8. Hengitit väärin. Kaikki ihmiset lukuun ottamatta munkkeja ja joogeja hengittävät niin väärin, että elossa olemisemme on taivahan ihme. Nyit happea vain pallean yläosaan, vaikka oikeasti kuuluisi hengittää syvälle kylkiin.

9. Olet töissä vääränlainen henkilö. Olet joko liian aktiivinen, liian passiivinen tai sitten keskinkertainen, mikä on ymmärrettävästi ihan kaikista pahinta.

10. Söit lounasta väärin. Et kuitenkaan noudattanut lautasmallia tai jos noudatit, tarkastitko, oliko proteiini hyvänlaatuista, vilja kokojyvää ja kaikki vihannekset erivärisiä. Söit liikaa, jolloin sinua alkoi väsyttää tai liian vähän, jolloin suorituskykysi ei ole loppupäivänä parhaimmillaan.

11. Menit väärin kauppaan. Töiden jälkeen menit kauppaan a) nälkäisenä ja b) ostit ylisuolattuja epäeettisiä ruokia, joissa on huono ravintoarvo.

12. Kotona kohtelit väärin puolisoa ja lapsia, koska et rauhallisesti hymyillen ottanut heitä huomioon ja antanut heille positiivista palautetta heidän olemassaolostaan.

13. Kun vetkutat väärin nukkumaanmenoasi, luet netistä, miten olet kuorinut appelsiinin väärin ja käynyt väärin suihkussa. Nämä siis listalle huomenna!

Muuta saman tien myös nämä väärin tekemäsi asiat:

Oletko aina keittänyt pastan väärin?

Oletko aina pilkkonut sipulin väärin?

Lasit vaihtoon! Oletko aina juonut samppanjaa väärin?

Oletko aina elänyt väärin?

Mira Luodin Urho-lapsella on synnynnäinen sydänvika, jonka vuoksi pojan sydän pysähtyi vauvana kolmesti.

Tällä viikolla Vain elämää -ohjelmassa vietetään Mira Luodin päivää. Mira kertoo jaksossa uusperheestään, johon kuuluu viisi lasta. Nelonen on julkaissut klipin jaksosta jo ennakkoon.

Miran aviomiehen Mika Haapasalon tyttäret Jenni ja Susanna ovat jo teini-ikäisiä, ja lisäksi Miralla on kaksi lasta, Eirik ja Trine, edellisestä suhteestaan.

Urho on minun ja Mikan yhteinen 3-vuotias lapsi, jolla on synnynnäinen sydänvika, Mira kertoo perheensä kuopuksesta.

Mira on kertonut aikaisemmin, että Urho oli vain muutama kuukauden ikäinen, kun rakennevika sydämessä todettiin. Sairaalassa pojan sydän pysähtyi kolmesti, Mira kertoo myös Vain elämää -ohjelmassa.

– Pisin niistä on ollut sellainen, etten enää muutamaan tuntiin tiennyt, onko minulla lasta vai ei, Mira kertoo jakson insertissä.

”Kävin jo ne tunteet läpi, että olen menettänyt lapseni.”

Pöydän ääressä Mira kertoo muille artisteille, että kokemus muutti hänen ajattelutapaansa.

– Urholla oli sydän pysähtyneenä ja mä kävin jo ne tunteet läpi, että olen menettänyt lapseni.

– Hurjia aikoja, mutta onneksi se päättyi hyvin, Aki Tykki toteaa.

Vain elämää Nelosella torstaisin ja perjantaisin klo 20.00. Me Naiset kuuluu Nelosen kanssa samaan Sanoma-konserniin.

Kuva David Beckhamista riisumassa aurinkolasejaan kuninkaallisiin häihin mennessä levisi viikonloppuna sosiaalisessa mediassa. Kuvat: Reuters
Kuva David Beckhamista riisumassa aurinkolasejaan kuninkaallisiin häihin mennessä levisi viikonloppuna sosiaalisessa mediassa. Kuvat: Reuters

Twitter-yleisön mielestä David Beckham oli kuninkaallisten häiden paras osa. 

Koko viikonlopun ajan kansainvälistä mediatilaa on hallinnut yksi ihminen, näyttelijä Meghan Markle, eli nykyinen Sussexin herttuatar Meghan.

Toki Meghanin aviomies prinssi Harry on myös näkynyt kuvissa morsiamensa rinnalla, ja hippusen palstatilaa ovat saaneet esimerkiksi innostuneet sulhaspojat, kirkkaankeltaisissa juhlinut Amal Clooney ja lenkkareita mekon kanssa käyttänyt Serena Williams.

Yksi tyyli-ikoni on kuitenkin jäänyt liian vähälle huomiolle: jalkapallolegenda, tyyli-ikoni ja lukemattomien ihmisten julkkisihastus numero yksi, David Beckham

Jos Twitteriä on uskominen, tummanharmaassa puvussa ja kaksirivisessä vaaleanharmaassa liivissä esiintynyt Beckham oli yksi häiden tärkeimmistä vieraista. 

Eivätkä nämä ole edes hänen häänsä!

Beckham, aina niin ärsyttävän hyvännäköisenä. 

Poskisuukko Beckhamille sai Sir Elton Johnin lipomaan huuliaan.

Mitä Beckhamin tyyliin tulee, siitä tiedetään Voguen mukaan seuraavaa:

Kapealinjainen puku oli Dior Hommelta, ja sen on suunnitellut Kim Jones, joka juuri nimitettiin merkin johtoon alkuvuodesta. Mukava avaus herra Jonesin pääsuunnittelijauralle siis. Pukuun Beckham yhdisti kultaisen taskukellon ja aurinkolasit.

Lisäksi Beckhamilla on tietysti eräänlaisia pysyviä asusteita. Esquire arvelee artikkelissaan, että David Beckham saattaa olla ainoa kuninkaallisten häiden vieras, jolla on tatuointeja kaulassa. 

Beckham paranee vanhetessaan

Kuluneen sanonnan mukaan nainen on kuin viini, eli paranee vanhetessaan (joskaan Alkon asiantuntijan mukaan sanonta ei koske kaikkia viinejä). 43-vuotias Beckham on elävä todiste siitä, että vähintäänkin osa miehistäkin paranee iän myötä. 

Pyörivätkö kellon viisarit David Beckhamin kohdalla eri suuntaan?
Toivoa on!

Siltä varalta, että joku ei vieläkään ole vakuuttunut Beckhamin nousujohteisesta tyylikkyydestä:

David Beckham kymmenen vuotta sitten – sama hymy, vähemmän tukkaa ja tatuointeja.
David Beckham kymmenen vuotta sitten – sama hymy, vähemmän tukkaa ja tatuointeja.

David Beckham 15 vuotta sitten korvakoruineen ja vaalennettuine hiuksineen.
David Beckham 15 vuotta sitten korvakoruineen ja vaalennettuine hiuksineen.

David Beckham 20 vuotta sitten. 1990-luvun lopussa hän suosi keskijakausta.
David Beckham 20 vuotta sitten. 1990-luvun lopussa hän suosi keskijakausta.