Tässä aito ja alkuperäinen Kim Kardashian. Muistuttaako Jordan esikuvaansa? Katsoja päättäköön. Kuva: Reuters
Tässä aito ja alkuperäinen Kim Kardashian. Muistuttaako Jordan esikuvaansa? Katsoja päättäköön. Kuva: Reuters

Menikö tämä fanitus jo liian pitkälle?

Kukapa meistä ei toisinaan haaveilisi näyttävänsä upealta mallilta tai kauniilta näyttelijältä. Mutta harva on valmis (tai edes halukas) menemään yhtä pitkälle kuin brittiläinen meikkitaiteilija Jordan James Parke, 23. Hän on Daily Mailin mukaan käynyt läpi yli 50 kosmeettista toimenpidettä ja kuluttanut yli 120 000 euroa näyttääkseen ihailemaltaan Kim Kardashianilta.

– Minä rakastan kaikkea Kimissä. Hän on upein nainen ikinä. Hänen ihonsa, hiuksensa ja kaikki hänessä on täydellistä, Jordan sanoo.

Toisaalta edes Jordan itse ei taida suhtautua ulkonäköönsä kovin vakavasti.

– Nauran ääneen, kun ihmiset yrittävät loukata minua sanomalla, että näytän muoviselta tai teennäiseltä. Kuvittelevatko he, että olen yrittänyt tavoitella luonnollista lopputulosta? Jos olisin, haluaisin rahani takaisin.

Jordan ei suinkaan ole ainoa, joka haluaa muuttua myös ulkoisesti idolinsa kaltaiseksi. Teksasilainen Kitty, 30, on käyttäny 17 000 euroa näyttääkseen ihailemaltaan Jennifer Lawrencelta. Suomalainen Barbielle Manson puolestaan haluaa näyttää Barbielta ukrainalaisen Valeria Lukyanovan tapaan. Justin Jedlica on suurennuttanut huulensa ja ottanut rintaimplantit, jotta hän näyttäisi Ken-nukelta.

Yay! Last day filming... Closure!

Una foto publicada por Justin Jedlica (@justinjedlica) el

Lue myös:

Nainen haluaa olla kuin Oscar-voittaja – käyttänyt jo 17 000 euroa leikkauksiin

Suomen oma barbie Barbielle Manson: ”En voisi olla ylipainoinen