Tässä aito ja alkuperäinen Kim Kardashian. Muistuttaako Jordan esikuvaansa? Katsoja päättäköön. Kuva: Reuters
Tässä aito ja alkuperäinen Kim Kardashian. Muistuttaako Jordan esikuvaansa? Katsoja päättäköön. Kuva: Reuters

Menikö tämä fanitus jo liian pitkälle?

Kukapa meistä ei toisinaan haaveilisi näyttävänsä upealta mallilta tai kauniilta näyttelijältä. Mutta harva on valmis (tai edes halukas) menemään yhtä pitkälle kuin brittiläinen meikkitaiteilija Jordan James Parke, 23. Hän on Daily Mailin mukaan käynyt läpi yli 50 kosmeettista toimenpidettä ja kuluttanut yli 120 000 euroa näyttääkseen ihailemaltaan Kim Kardashianilta.

– Minä rakastan kaikkea Kimissä. Hän on upein nainen ikinä. Hänen ihonsa, hiuksensa ja kaikki hänessä on täydellistä, Jordan sanoo.

Toisaalta edes Jordan itse ei taida suhtautua ulkonäköönsä kovin vakavasti.

– Nauran ääneen, kun ihmiset yrittävät loukata minua sanomalla, että näytän muoviselta tai teennäiseltä. Kuvittelevatko he, että olen yrittänyt tavoitella luonnollista lopputulosta? Jos olisin, haluaisin rahani takaisin.

Jordan ei suinkaan ole ainoa, joka haluaa muuttua myös ulkoisesti idolinsa kaltaiseksi. Teksasilainen Kitty, 30, on käyttäny 17 000 euroa näyttääkseen ihailemaltaan Jennifer Lawrencelta. Suomalainen Barbielle Manson puolestaan haluaa näyttää Barbielta ukrainalaisen Valeria Lukyanovan tapaan. Justin Jedlica on suurennuttanut huulensa ja ottanut rintaimplantit, jotta hän näyttäisi Ken-nukelta.

Yay! Last day filming... Closure!

Una foto publicada por Justin Jedlica (@justinjedlica) el

Lue myös:

Nainen haluaa olla kuin Oscar-voittaja – käyttänyt jo 17 000 euroa leikkauksiin

Suomen oma barbie Barbielle Manson: ”En voisi olla ylipainoinen

Pysäyttävä brittidokumentti paljastaa, miten rajua elämä amerikkalaisyliopistojen veljeskunnissa on.

IS TV-LEHTI:  BBC:n This World -sarjaan kuuluva Veljeskuntien rajut huvit (Frat Boys: Inside America's Fraternities, 2016) on pysäyttävä dokumentti amerikkalaisyliopistojen vanhasta perinteestä. 1700-luvun lopulla alkaneisiin järjestöihin on kuulunut suuri määrä merkkihenkilöitä. Veljeskunnissa luodaan elinikäisiä ystävyyssuhteita, joista on hyötyä tulevalla uralla.

Brittidokumentti tarkastelee veljeskuntien pimeämpää puolta, tyttöjen hyväksikäyttöä ja salaisia rituaaleja, joiden seurauksena opiskelijoita on loukkaantunut, useita myös kuollut.

Ovelasti rakennettu ohjelma kulkeekin kunniasta häpeään. Moniääniseen ja objektiiviseen dokumenttiin poimitut kuvat opiskelijakämpissä roikkuvista rintaliiveistä, tanssitangolle ripustetuista alastomista barbie-nukeista ja humalassa heiluvista nuorukaisista kertovatkin omaa kieltään veljeskuntien kulttuurista.

Dokumentissa seurataan Gazoni-perheeseen pyrkivää brittiläistä Jordania. Veljeskunnan pomo Ben ja Jordanin ”isoveli” Raymond kertovat kokelaille asetettavista vaatimuksista. Salaisen rituaalin kohdalla kuvaaminen kielletään.

Marissa kertoo omakohtaisen kokemuksensa yhden veljeskunnan juhlissa tapahtuneesta raiskauksesta.

Kowiakin perhe kertoo Harrison-pojastaan, joka kuoli 19-vuotiaana siirtymäriitissä. Terrence puolestaan loukkaantui hengenvaarallisesti. Hänen asianajajansa Doug Firebaugh on ollut 20 vuotta kiusattujen opiskelijoiden asialla ja kongressiedustaja Frederica S. Wilson ajaa lakialoitetta simputuksen kieltämiseksi.

 Veljeskuntien rajut huvit, TV2 ke klo 22.10

”Leimautumista en pelkää. Olen ollut aina kapinallinen raja-aitojen kaataja”, Katariina kertoo Ilta-Sanomille.

Kirjailija Katariina Souri, 49, sai vuosi sitten psykiatrilta diagnoosiksi persoonallisuushäiriön ja kaksisuuntaisen mielialahäiriön. Hän kertoi asiasta ensimmäisen kerran viime viikon lopulla Instagramissa julkaisemassaan kuvassa, jossa kuvaillaan hänen tulevaa omaelämäkerrallista Sarana – tunnustuksia taitekohdassa -kirjaansa.

Kirjan kuvauksessa kerrotaan, että Katariina järkyttyi diagnoosia ja esimerkiksi sitä, miten psyykelääke vaikuttaa häneen

Katariina kertoo tilanteestaan myös Ilta-Sanomien haastattelussa.

– Ajattelin että hetkinen, mitä tapahtuu luovuudelleni, Katariina kertoo IS:lle.

Kirjaa kuvailevassa otteessa kerrotaan, että Katariina mietti diagnoosin saatuaan uskaltaako alkaa syödä lääkkeitä ja mitä jos diagnoosi onkin väärä. Iltalehdelle Katariina kertoo, ettei alkanut syödä lääkkeitä, vaikka saikin kaksi eri reseptiä. Sen takia hän ei myöskään päässyt terapiaan.

– Ymmärrän, että jotkut tarvitsevat lääkitystä. Itse en sitä koe tarvitsevani, koska en esimerkiksi ole milloinkaan ollut psykoosissa tai itsetuhoinen.

”Mitä vanhemmaksi tulen, sen vähemmän mietin, mitä muut ajattelevat.”

Katariinalla on aiemmin todettu kaksisuuntainen mielialahäiriö, ja hän on kertonut avoimesti myös kokemistaan paniikkihäiriöistä. Kirjassa hän kertoo myös ongelmistaan alkoholin kanssa. Kirjailija ei pelkää leimautumista mielenterveyspotilaaksi.

– Leimautumista en pelkää. Olen ollut aina kapinallinen raja-aitojen kaataja. Mitä vanhemmaksi tulen, sen vähemmän mietin, mitä muut ajattelevat, hän kertoo IS:lle.

Mt-hoitaja

Katariina Souri järkyttyi psykiatrin diagnoosista – kertoo IL:lle kieltäytyneensä lääkityksestä

Terapiaan pääsee, vaikka kieltäytyisi lääkkeistä. MUTTA, Kelan korvausta ei saa silloin. Terapiatunti maksaa noin 70-120,-/h. Joten jos varaa on ja apua ajattelee saavansa, niin kannattaa miettiä kokonaan itse maksettavan terapian vaihtoehtoa. Paniikkihäiriö ei ole osa kaksisuuntaista. Tiukan tulkinnan mukaan paniikkihäiriö ei edes ole mielenterveysongelma/-häiriö/-sairaus, vaan tilapäinen ahdistuskohtaus.
Lue kommentti