En se ollut minä. Kuva: Shutterstock
En se ollut minä. Kuva: Shutterstock

Niitä hetkiä, joina tekisi mieli vaihtaa elämää. Montako näistä sinulle on sattunut?

1. Joudut esittelemään kaksi ihmistä toisilleen, etkä kuolemaksesikaan muista toisen heistä nimeä.

2. Tajuat keskustelukumppanisi hiljentyneen ja odottavan vastausta kysymykseen. On liian myöhäistä myöntää, että olet pudonnut kärryiltä jo monta lausetta sitten.

3. Vastaat kehuun kengistäsi iloisesti kiittäen, kunnes tajuat, että kommentti oli tarkoitettu viereiselle ihmiselle.

4. Tervehdit lämpimästi halaamalla ihmistä, jonka sekunti liian myöhään hoksaat yrittäneen sanoa sinulle käsipäivää.

5. Autocorrect eli automaattinen sanakirja vääntää tekstiviestisi aivan muuksi kuin olit tarkoittanut. Se päivä ihan heti unohdu, kun ”ehditkö nähdä” lähtee työtuttavalle muodossa ”ehditkö naida.”

6. Postaat Facebookissa kahdenkeskeiseksi tarkoitetun viestin vahingossa väärään keskusteluun. Tai mikä parempaa, seinällesi.

7. Viimeistelet asioitasi vessan kopissa, kun huomaat, ettei pytty vedä. Oven ulkopuolella odottaa kymmenen ihmisen kärsimättömänä huokaileva jono.

8. Saat lahjaksi jotain äärimmäisen kallista, mutta äärimmäisen epätoivottua. Se hetki, kun sinun on teeskenneltävä iloista onnellisen lahjanantajan edessä.

9. Repäiset ja kerrot tuhman vitsin. Kukaan ei naura.

10. Vastaat reippaalla vilkutuksella sinulle kauempaa heiluttavalle ihmiselle, jota et kyllä jostain syystä tunnista. Hetkeä myöhemmin tajuat, että hän moikkasikin takanasi seisovaa tyyppiä, ja vilkuilee nyt sinua kummastuneena.

11. Olet sopinut kahvilaan työtapaamisen ihmisen kanssa, jota et ole aiemmin tavannut ja jonka kuvaa et ole ehtinyt googlata. Kun kahvilaan saapuu mielestäsi sopivan ikäinen ja oloinen henkilö, ryntäät häntä vastaan iloisesti käsi ojossa. Tietenkään hän ei ole se oikea.

Lue myös:

Hävettääkö? Kokeile näitä keinoja

Esiintyjät paljastavat: silloin nolotti olla lavalla