Tämä ei ole Zappa. Kuva: Shutterstock
Tämä ei ole Zappa. Kuva: Shutterstock

Omistajat vakuuttavat, että koira on täysin terve.

15-vuotias italianvinttikoira Zappa on menettänyt pitkän elämänsä aikana melkein kaikki hampaansa. Nyt niitä on enää kaksi, eikä koiran kieli oikein pysy suussa. Senpä takia Zappasta, koiravanhuksesta, joka vain sattuu näyttämään vähän pöljältä, on tullut kansainvälinen nettijulkkis. Yli 30 000 ihmistä seuraa Zappan elämää Instagramissa, ja lukuisat lehdet ovat kirjoittaneet hänestä.

– Haluamme näyttää, kuinka palkitsevaa on pitää huolta seniorikoirasta. Zappa tuo paljon iloa elämäämme, Zappan omistajat kertovat Daily Mailin haastattelussa.

Zappa ei ole poikkeuksellinen rotunsa edustaja, vaan italianvinttikoirilla on usein pienen suun ja suurien hampaiden takia hammasongelmia. Omistajat vakuuttavat koiran olevan kuitenkin täysin terve ja elävän onnellista elämää.

A photo posted by Zappa Millen (@the_real_zappa) on

A photo posted by Zappa Millen (@the_real_zappa) on

A photo posted by Zappa Millen (@the_real_zappa) on

A photo posted by Zappa Millen (@the_real_zappa) on

Lisää kuvia Instagramissa @the_real_zappa-tilillä.

Lue myös:

Instagramin ihanimmat koirat – tässä osa niistä

Kannattaako koiran antaa nuolla naamaa?

Nämä kuvat pelastavat päiväsi: miesmallit adoptoivat hylätyn koiranpennun

Alkaako kengännumerosi nelosella? Tervetuloa porukkaan!

En muista, missä vaiheessa jalkani venähti yli neljänkympin, mutta pitkään se on ollut kokoa 41. Varmasti jo teini-iässä siirryin kolmoskerhosta isokenkäisiin, sillä muistan hävenneeni suurta kalossiani. Nykyään olen asian kanssa sinut – ainakin suurimman osan ajasta. Maailmassa on asioita, joihin vain me isojalkaiset naiset olemme törmänneet.

 

  1. Kaupasta ei löydy kokoasi – eikä se ole loppuunmyyty. Kiitokset kaikille kenkävalmistajille, jotka teette naisten popoja kokoon 42 asti. Moitteet teille, joiden valikoimissa isoin koko on 40.
  2. Tuliaisostoksiisi ei kuulu kenkiä. Italian-reissulla ei kannata edes kysyä kokoja, vastaus on jo tiedossa.
  3. Huomaat, ettei bodyshamingin vastainen kulttuuri ole laskeutunut vielä varpaiden tasolle. ”Ai sulla on niin iso jalka! Pysyt hyvin pystyssä.” Asia saattaa myös olla omien korviesi välissä. Kenkäkaupassa sanot kokosi hiljaisella äänellä ”Nelkyt. Tai ehkä nelkytyks.”
  4. Kantapääsi kohtaavat kylmän lattian. Kylpylöiden ja hoitoloiden one size -lipokkaat on parempi pyytää miesten koossa.
  5. Joku luulee kenkiäsi miesten jalkineiksi. Asuin kimppakämpässä Thaimaassa, kun kaverini epäili, että joku on tuonut paikallisen ladyboyn yövieraaksi kotiimme. Olin jättänyt kuistille uudet kiilakorkosandaalini koossa 41.
  6. Kun pillifarkut tulivat muotiin, hikikarpalo nousi otsallesi. Kapealahkeisten housujen valtakausi on ollut isojalkaiselle totuttelemisen paikka. Kengät nimittäin näyttävät paljon isommilta pillifarkkujen parina. Myös cat-heelsit eli matalat piikkikorkkarit saattavat aiheuttaa tunteen, että jalkapöytäsi jatkuu ja jatkuu ja jatkuu...
  7. Teet mahtavia alelöytöjä. Jos jalkojen koko aiheuttaa hetkittäin harmitusta, myös ilonaiheita löytyy. Alennusmyynneissä on lähes aina jäljellä kokoa 41 huokeaan hintaan.
  8. Hurraat mielessäsi, kun pienempi koko mahtuu sinulle. Joidenkin merkkien valmistajat ovat jopa niin ajattelevaisia, että tekevät mitoituksestaan hieman väljää. Jotenkin se vain ilostuttaa, kun pohjaan on painettu yhtä pienempi numero.
  9. Voit ostaa popoja myös miesten osastoilta. Vastakkaisen sukupuolen valikoimat etenkin lenkkarimarkkinoilla ovat omaa luokkaansa. Niissä mallistoissa neljän kympin alkupää on pientä kokoa!

Kokeile suomalaisen musiikin päivän kunniaksi, miten hyvin tunnet sinivalkoisten merkkibiisien sanat.