Mannylla on vastustamatonta selfie-asennetta.

Selfiekissa Manny tekee sen paremmin kuin sinä koskaan: poseeraa erittäin vähäeleisenä valokuvissa. Erityisesti tämä kaksi päivää sitten julkaistu otos villitsee, sillä Manny näyttää, kuka täällä määrää. Kissa ”on ottanut” ryhmäselfien kolmen koiran kanssa. Tee perässä, jos pystyt!

 

😹📸 #selfiecat #gopro

Kuva, jonka Manny The Selfie Cat (@yoremahm) julkaisi

Mashable kirjoittaa, että kuvaa on jo hehkutettu vuoden 2017 parhaaksi selfieksi. Sivusto kirjoitti vuonna 2014 Instagramiin liittyneestä kissasta jo pari vuotta sitten. ”Selfiet” otetaan, kun Manny tavoittelee GoPro-kameraa – mikä tuntuu kiinnostavan kissaa kovasti vuodesta toiseen. Tuloksena on toinen toistaan upeampia selfieitä.

 

Saturday morning like... 😹📸 #selfiecat #GoPro

Kuva, jonka Manny The Selfie Cat (@yoremahm) julkaisi

 

😸 Happy Fridayyyyyyy!! 😸 😹📸 #selfiecat #gopro #hisnameismanny

Kuva, jonka Manny The Selfie Cat (@yoremahm) julkaisi

Jos selviää!

Tuntuuko siltä, että vaalikeskustelut eivät paljasta tarpeeksi eroja presidenttiehdokkaiden välillä? Haluaisitko tehdä äänestyspäätöksesi mieluummin höpöhöpöjuttuihin ja mutu-tuntumaan nojaten? Hyvä! Tässä on sinulle sopiva vaalikone, joka paljastaa sielunkumppanuutesi asteen eri ehdokkaiden kanssa. Vastaukset on koottu Helsingin Sanomien, Ilta-Sanomien ja Ylen artikkeleista sekä omasta päästä. 

Järki ja tunteet. Kyllähän meillä ne molemmat on, mutta kumpi on voitolla juuri nyt? Frozen-testin jälkeen et enää pohdi.