Kaikki epäolennaiset-jutut löydät täältä.

 

jimbissel

Virolaiset, kelpaisivatko teille nämäkin?

Tämän artikkelin luojalla on selkeästi mustaa pitsiä ja lasi viiniä kädessä kirjoittaessaan. Faktahan on että hän on itse lähtenyt illan viettoon. Aluksi katsotaan putous jonka jälkeen jatketaan club tigeriin. Tinder laulaa kunnes ymmärrät että illan matchisi näki profiilia pidemmälle xD (sallikaa, kukaan ei ole kuin profiili. Toinen syntyy ja toinen synnytetään. Älä ymmärrä.) Sait silti pakit (: soittolista jatkoilla vaihtuu tiuhaan tahtiin mutta et itse ymmärrä kuin nrj listan viiden...
Lue kommentti

Jos selviää!

Tuntuuko siltä, että vaalikeskustelut eivät paljasta tarpeeksi eroja presidenttiehdokkaiden välillä? Haluaisitko tehdä äänestyspäätöksesi mieluummin höpöhöpöjuttuihin ja mutu-tuntumaan nojaten? Hyvä! Tässä on sinulle sopiva vaalikone, joka paljastaa sielunkumppanuutesi asteen eri ehdokkaiden kanssa. Vastaukset on koottu Helsingin Sanomien, Ilta-Sanomien ja Ylen artikkeleista sekä omasta päästä. 

Järki ja tunteet. Kyllähän meillä ne molemmat on, mutta kumpi on voitolla juuri nyt? Frozen-testin jälkeen et enää pohdi.