Kaikki epäolennaiset-jutut löydät täältä.

 

Työtön v

Viikon varoitus: Älä tule Suomeen, Irak-mies!

"Irakiin omin varoin palannut Ali: “Hyvästi, Suomi!” Ali ryhtyy osaksi sitä joukkoa, joka on palannut Irakiin vapaaehtoisesti. Ilmassa ei ole harmitusta. “Irak on oikein hyvä”, toteaa Ali. Valtaosalla reitti kulkee Turkin Istanbulin kautta Irakin Bagdadiin. Suurin osa vapaaehtoisesti palaavista maksaa matkan itse. “Siellähän on paljon joukossa sellaisia, joilla on varoja käytössä, ja se on nopea, helppo tapa hankkia itse liput.” Ali ottaa viimeisen selfien itsestään Suomessa lentoasemalla." L:...
Lue kommentti

Jos selviää!

Tuntuuko siltä, että vaalikeskustelut eivät paljasta tarpeeksi eroja presidenttiehdokkaiden välillä? Haluaisitko tehdä äänestyspäätöksesi mieluummin höpöhöpöjuttuihin ja mutu-tuntumaan nojaten? Hyvä! Tässä on sinulle sopiva vaalikone, joka paljastaa sielunkumppanuutesi asteen eri ehdokkaiden kanssa. Vastaukset on koottu Helsingin Sanomien, Ilta-Sanomien ja Ylen artikkeleista sekä omasta päästä. 

Järki ja tunteet. Kyllähän meillä ne molemmat on, mutta kumpi on voitolla juuri nyt? Frozen-testin jälkeen et enää pohdi.