petter

Viikon lausunto -palkinto Pentti Linkolalle: "90 prosenttia marketeissa myytävistä tavaroista on joko turhia tai vahingollisia"

Linkolalla on, huolimatta siitä, että omaa vihreän arvomaailman varsin järkevät mielipiteet mm. koskien "työperätöntä maahanmuuttoa" ja kehitysapua yleensä. Hänhän tuomitsee sen täysin, koska loppuviimein sillähän tuhotaan loputkin Maapallosta. Rajat tulisi sulkea ja kehitysmaalaiset palauttaa takaisin sinne mistä tulivatkin. https://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=3&cad=rja&u...
Lue kommentti

Jos selviää!

Tuntuuko siltä, että vaalikeskustelut eivät paljasta tarpeeksi eroja presidenttiehdokkaiden välillä? Haluaisitko tehdä äänestyspäätöksesi mieluummin höpöhöpöjuttuihin ja mutu-tuntumaan nojaten? Hyvä! Tässä on sinulle sopiva vaalikone, joka paljastaa sielunkumppanuutesi asteen eri ehdokkaiden kanssa. Vastaukset on koottu Helsingin Sanomien, Ilta-Sanomien ja Ylen artikkeleista sekä omasta päästä. 

Järki ja tunteet. Kyllähän meillä ne molemmat on, mutta kumpi on voitolla juuri nyt? Frozen-testin jälkeen et enää pohdi.