Ei lupaa hyvää

Viikon lausunto -palkinto Mikael Arolle: "VR aikoo laskea hintatasoaan pysyvästi"

Tapio Simos siirtyi Onninen Oy:stä VR:n palvelukseen v.2002. Hänen tuolloin antamissaan lehtihaastatteluissa hän painokkaasti toi julki missionaan, että "hinnankorotusten tie on loppuun kuljettu". Lausuma muistutti valtionvarainministeriön joka kotiin 1990 -luvulla postitettua esitettä Verotus kevenee. Tuolloinhan paitsi lainojen korot myös verot ja veroluonteiset maksut nousivat infernaalisiin lukemiin. Uusia maksuja kansalaisille kekssittiin liukuhihnalta. Näinköhän tässä käy samoin - ehkäpä...
Lue kommentti

Jos selviää!

Tuntuuko siltä, että vaalikeskustelut eivät paljasta tarpeeksi eroja presidenttiehdokkaiden välillä? Haluaisitko tehdä äänestyspäätöksesi mieluummin höpöhöpöjuttuihin ja mutu-tuntumaan nojaten? Hyvä! Tässä on sinulle sopiva vaalikone, joka paljastaa sielunkumppanuutesi asteen eri ehdokkaiden kanssa. Vastaukset on koottu Helsingin Sanomien, Ilta-Sanomien ja Ylen artikkeleista sekä omasta päästä. 

Järki ja tunteet. Kyllähän meillä ne molemmat on, mutta kumpi on voitolla juuri nyt? Frozen-testin jälkeen et enää pohdi.