Koira, tuo ihmisen paras ystävä näyttää päivä päivältä enemmän omistajaltaan.

Nappisilmät. Hymyilevä ilme. Kiharainen look. Lukijoiden kuvat kertovat, että lemmikit ja niiden omistajat ovat kuin kaksi koiraa.

Me Naiset käynnisti viikko sitten kuvakilpailun, jossa etsitään toisiaan muistuttavia lemmikkejä ja niiden omistajia. 

Tällä hetkellä kuvagalleriamme on täyttynyt koiraihmisten otoksista, mutta kisa on avoin kaikille lemmikinomistajille ja siihen ehtii vielä osallistua! Kokosimme kisan puolivälin hauskimmat kuvat tähän juttuun.

 1. Torkuttelijat

  ”Minä ja basenjini Miki olemme muuten kovin aktiivisia, mutta osaamme arvostaa myös päivätorkkuja toistemme kyljessä. Kuvaa edelsi retki pienellä karhunkierroksella Kuusamon mahtavassa luonnossa, eli ihmekö tuo, että vähän väsytti!”
   

 2. Nappisilmät

  Elli lähetti kuvan hänestä ja pienestä koirakaveristaan. Ja totta on, nappisilmät löytyvät molemmilta!
   

 3. Treenikaverit

  Riia-mittelspitz sekä omistaja Erika tottelevaisuustreenien jälkeisissä fiiliksissä.
   

 4. Uskollinen ystävä

  ”Neiti Nipsu on uusi perheenjäsenemme ja 12 vuoden haaveideni täyttymys. Itselläni on luonnonkiharat hiukset ja Nipsulla kihara turkki. Aikuisella fieldillä on vielä pidempi turkki, mitä Nipsulla ei vielä ole.”
   

 5. Hymyilevät kaverukset

  ”Kummallakin on aina naama virneessä ja suupielet korvissa. Blondeilla on vissiin hauskempaa.”
   

 6. Sama tyyli

  Nimimerkki Hoqane lähetti kuvan vuodelta 2013: ”Kun itselläni oli pitkät hiukset, meidän kääpiövillakoiralla Onnilla oli sama kampaustyyli. Nykyään meillä molemmilla on lyhyt hiustyyli.”
   

 7. Kaksi karvanaamaa

  ”Samanlaisia rämäpäitä olemme molemmat.”

Osallistu!

Katso lisää lukijoiden lemmikkikuvia ja lähetä omasi täällä.
Arvomme kaikkien 28. helmikuuta 2017 mennessä osallistuneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken 60 euron lahjakortin lemmikkitarvikeliike Petenkoiratarvike.comiin.

Jos selviää!

Tuntuuko siltä, että vaalikeskustelut eivät paljasta tarpeeksi eroja presidenttiehdokkaiden välillä? Haluaisitko tehdä äänestyspäätöksesi mieluummin höpöhöpöjuttuihin ja mutu-tuntumaan nojaten? Hyvä! Tässä on sinulle sopiva vaalikone, joka paljastaa sielunkumppanuutesi asteen eri ehdokkaiden kanssa. Vastaukset on koottu Helsingin Sanomien, Ilta-Sanomien ja Ylen artikkeleista sekä omasta päästä. 

Järki ja tunteet. Kyllähän meillä ne molemmat on, mutta kumpi on voitolla juuri nyt? Frozen-testin jälkeen et enää pohdi.