Jos rakastat kissoja, suurisilmäinen Hana kannattaa lisätä Instagram-seurantaan.

Onko suloisempaa tapausta kuin pieni pörröinen kissa? Kyllä on, jos kissalla on yhtä suuret silmät kuin uudella somelemmikillä Hanalla.

 

Goodnight😘

Henkilön hanakitty🇯🇵ハナキティー (@hana__kitty) jakama julkaisu

Hana-kissa villitsee Instagramissa kuvillaan, joita seuraa jo yli 250 000 fania. Rodultaan Hana on skotlanninluppakorva (scottish fold).

Hauskat taittokorvat ovat tämän rodun ominainen piirre, mutta Hanalla on yksi vieläkin söpömpi ominaisuus: äärettömän suuret silmät. Syvään katseeseen voi melkein sukeltaa!

 

The one on the left side seems very calm and experienced😹😹😹

Henkilön hanakitty🇯🇵ハナキティー (@hana__kitty) jakama julkaisu

Bored Panda -sivusto kertoo, että Hana asuu Japanissa ja on iältään kolmivuotias. Sen päivittäisiin aktiviteetteihin kuuluu muun muassa leikkiminen, nukkuminen ja hengailu kissakavereidensa sekä Sai-nimisen linnun kanssa.

Uskomattoman söpö kissa on siis myös älyttömän kiltti, sillä se osaa käyttäytyä undulaatin seurassa. Katso vaikka itse Hanan Instagram-tililtä:

 

Goodnight💕

Henkilön hanakitty🇯🇵ハナキティー (@hana__kitty) jakama julkaisu

 

The warm afternoon

Henkilön hanakitty🇯🇵ハナキティー (@hana__kitty) jakama julkaisu

 

Jos selviää!

Tuntuuko siltä, että vaalikeskustelut eivät paljasta tarpeeksi eroja presidenttiehdokkaiden välillä? Haluaisitko tehdä äänestyspäätöksesi mieluummin höpöhöpöjuttuihin ja mutu-tuntumaan nojaten? Hyvä! Tässä on sinulle sopiva vaalikone, joka paljastaa sielunkumppanuutesi asteen eri ehdokkaiden kanssa. Vastaukset on koottu Helsingin Sanomien, Ilta-Sanomien ja Ylen artikkeleista sekä omasta päästä. 

Järki ja tunteet. Kyllähän meillä ne molemmat on, mutta kumpi on voitolla juuri nyt? Frozen-testin jälkeen et enää pohdi.