Muotilehti LOVEn joulukalenterin teemana ovat keikistelevät huippumallit.

Mitä sinä tekisit, jos saisit mallimaailman isoimmat nimet esiintymään videojoulukalenterillasi?

Noh, ehkä laittaisit heidät keikistelemään alusvaatteisillaan, ehkä et. LOVE-muotilehden nettijoulukalenteri on melko kiusallista katsottavaa. Esimerkiksi luukussa kahdeksan Kendall ”yksi Kardashianeista” Jenner, heiluttaa peppuaan alusvaatteisillaan, ja nähdäänpä videopätkällä myös tanssiva joulupukki, joka läpsäisee mallia takapuolelle. Ja tällä haluttiin sanoa mitä?

Luukussa kolme mallikaunotar Abbey Clancy pesee autoa minisortseissa liioitellun eroottisesti – huumoria vai esineellistämistä?

Entäs tänään? Pamela Anderson puhaltelemassa saippuakuplia. Tarvitseeko edes sanoa, että hänkin on alusvaatteisillaan?

Noh, onneksi yhdellä videoista nähdään myös muotisuunnittelija Marc Jacobsin pitbull Neville, joka on puettu joulupukiksi.

Jos nyt kuitenkin haluat odottaa joulua huippumallien kanssa, kalenterin löydät LOVEn sivuilta. Kiusaantunutta joulunodotusta!

Lue myös:

Tuleeko hänestä uusi alusvaatehuippumalli?

Tämän hetken kuumin malli on Jehovan todistaja: En suostu alastonkuviin

Alusvaatteilla tienaa eniten – he ovat parhaiten palkatut mallit

Jos selviää!

Tuntuuko siltä, että vaalikeskustelut eivät paljasta tarpeeksi eroja presidenttiehdokkaiden välillä? Haluaisitko tehdä äänestyspäätöksesi mieluummin höpöhöpöjuttuihin ja mutu-tuntumaan nojaten? Hyvä! Tässä on sinulle sopiva vaalikone, joka paljastaa sielunkumppanuutesi asteen eri ehdokkaiden kanssa. Vastaukset on koottu Helsingin Sanomien, Ilta-Sanomien ja Ylen artikkeleista sekä omasta päästä. 

Järki ja tunteet. Kyllähän meillä ne molemmat on, mutta kumpi on voitolla juuri nyt? Frozen-testin jälkeen et enää pohdi.