Taskulämmin kissanpentu kotiinkuljetuksella. Kuva: Shutterstock
Taskulämmin kissanpentu kotiinkuljetuksella. Kuva: Shutterstock

Kissanpentuja kotiinkuljetuksella? Onnistuu, mutta vain yhtenä päivänä vuodessa.

Netissä suosittujen kissameemien äiti, Cheezburger-sivusto, kuljetuspalvelu Uber ja yhdysvaltalainen eläinsuojelujärjestö ASPCA yhdistivät voimansa eilen Yhdysvalloissa vietetyn kansallisen kissojen päivän kunniaksi ja toimittivat stressaantuneille työntekijöille kissanpentuja. Kissanpentukuriiri toimi seitsemässä kaupungissa, Mashable-sivusto kirjoittaa.

Uber kuljetti erillisellä kännykkäsovelluksella tilattavan kissanpennun vähän yli 23 euron maksua vastaan vartiksi työpaikalle ihailtavaksi ja paijattavaksi. Kissat olivat peräisin seitsemän kaupungin löytöeläintaloilta, jotka saavat palvelulla kerätyt varat.

Tempauksen tarkoituksena oli saada ihmiset adoptoimaan ihan ikioma kissanpentu. Uber lupasi ilmaisia kuljetuksia kisuja ottaville.

Helsingin Sanomien mukaan Uber laajentaa toimintansa Suomeen. Tällä hetkellä yritys etsii kolmea työntekijää Helsinkiin. Taksipalvelu toimii yhdistämällä kyytiä etsivät ja yksityiset autoilijat, jotka käyttävät autojaan kuin taksia. Kissakuriirista ei tosin ole ollut mitään puhetta.

Suomalaisesta kalenterista ei vielä löydy kissojen päivää, joten voisikohan tällainen palvelu toimia vuoden jokaisena päivänä? Vaan tykkäsivätkö kissat ideasta?

Lue myös:

Suomen ensimmäinen kissakahvila aukeaa Tampereelle

Naisille kehitetty oma taksipalvelu – milloin myös Suomessa?

Uskoisiko tätä: Kissaihmiset ovat tutkitusti koiraihmisiä älykkäämpiä

Jes, Eva, Noora, Sana, Isak ja kaikki muut Skamin suosikkityypit ovat taas täällä!

Jäitkö sinäkin pari vuotta sitten koukkuun Skamiin? Et ole todellakaan ainoa.

Megasuosittu teinisarja puhutti vuonna 2017 kaikenikäisiä suomalaisia, ja sarjan neljäs kausi keräsi miljoonia katseluita Yle Areenassa. Luonnollisesti, kun sarjan ilmoitettiin päättyvän, moni pettyi.

Nyt jokaiselle sarjaa ikävöimään jääneelle on kuitenkin luvassa hyviä uutisia. Sarjan ihanien tyyppien maailmaan pääsee pian uppoutumaan kirjasarjan muodossa!

Sarjaa kustantava WSOY kertoo tiedotteessaan, että kirjasarja sisältää SKAM:in alkuperäiset käsikirjoitukset, poisleikattuja kohtauksia sekä käsikirjoittaja–ohjaaja Julie Andemin kommentteja näyttelijöille ja tekijäryhmälle. Lisäksi Andem on kirjoittanut kirjasarjaa varten jokaiseen kauteen uuden johdannon ja lopetuksen.

– SKAM:in vaikutus ylettyy maailmanlaajuisesti paitsi eri-ikäisiin katsojiin myös käsikirjoittajiin ja tuottajiin yli mediarajojen. Kirjasarja jättää aikamme merkittävimmästä mediailmiöstä fyysisen jäljen historiaan ja on Evan, Nooran, Sanan ja Isakin faneille todellinen aarre, kertoo WSOY:n lasten- ja nuortenkirjojen kustantaja Paula Halkola tiedotteessa.

Miksi teineille suunnattu Skam onnistui hurmaamaan aikuisetkin? Lue lisää tästä: 

Sienimetsällä tärkeintä on tunnistaa sienet, jotka aikoo kerätä. Mutta kuinka hyvin Suomen sienistö on kokonaisuudessaan sinulla hallussa?