Lue kaikki epäolennaiset-jutut täältä.

Tilaa Me Naisten uutiskirje, saat parhaat juttumme sähköpostiisi joka arkipäivä.

Lauantai

Sukupuolineutraali avioliittolaki yritetään kumota – perutaan nämäkin lait

Tässä artikkelissa ei ole mitään järkeä. Itse kannatan tasa-arvoista avioliittolakia, mutta nyt eduskunnassa olevan Aito avioliitto -kansalaisaloitteen vastustaminen mm. sillä perusteella, että perutaan samantien myös naisten äänioikeus ja muutkin lait, on vähän sama asia kun tasa-arvoisen avioliittolain vastustajat vetoavat, että kohta sallitaan moniavioisuus. Tosiasia kuitenkin on, että kukaan vakavasti otettava taho ei ole ehdottanut moniavioisuuden sallimista tai naisten äänioikeuden...
Lue kommentti

Jos selviää!

Tuntuuko siltä, että vaalikeskustelut eivät paljasta tarpeeksi eroja presidenttiehdokkaiden välillä? Haluaisitko tehdä äänestyspäätöksesi mieluummin höpöhöpöjuttuihin ja mutu-tuntumaan nojaten? Hyvä! Tässä on sinulle sopiva vaalikone, joka paljastaa sielunkumppanuutesi asteen eri ehdokkaiden kanssa. Vastaukset on koottu Helsingin Sanomien, Ilta-Sanomien ja Ylen artikkeleista sekä omasta päästä. 

Järki ja tunteet. Kyllähän meillä ne molemmat on, mutta kumpi on voitolla juuri nyt? Frozen-testin jälkeen et enää pohdi.