Vinkki: piileskelevällä pandalla ei ole kuvan hattua päässään. Kuva: Shutterstock
Vinkki: piileskelevällä pandalla ei ole kuvan hattua päässään. Kuva: Shutterstock

Piileskelevän pandan löytäminen tuntuu olevan joillekin lähes ylivoimainen haaste.

Unkarilainen, sarjakuvapiirtämistä harrastava Gergely Dudás on saanut yhden jos toisenkin tihrustamaan epätoivoisesti tietokoneensa näyttöä. Dudás piilotti piirtämänsä lumiukkojoukon keskelle yhden pandan.

Mies julkaisi kuvan muun muassa Facebook-sivullaan, jossa se on kerännyt jo lähes 132 000 jakoa ja 21 000 kommenttia.

Kommenteista käy ilmi, että siinä missä toiset löytävät piiloutuneen pandan suhteellisen vaivattomasti, toisilla siihen menee ikuisuus.

– Pandakuvan saama suosio hämmästyttää minua. En voi vieläkään uskoa sitä, mutta se tekee minut todella onnelliseksi. On ihanaa huomata, kuinka moni ihminen pitää jostain, mitä olen tehnyt, Dudás kommentoi i100-julkaisussa.

Löydätkö sinä pandan? Ja kyllä, se todella on mukana kuvassa.

 

Jos selviää!

Tuntuuko siltä, että vaalikeskustelut eivät paljasta tarpeeksi eroja presidenttiehdokkaiden välillä? Haluaisitko tehdä äänestyspäätöksesi mieluummin höpöhöpöjuttuihin ja mutu-tuntumaan nojaten? Hyvä! Tässä on sinulle sopiva vaalikone, joka paljastaa sielunkumppanuutesi asteen eri ehdokkaiden kanssa. Vastaukset on koottu Helsingin Sanomien, Ilta-Sanomien ja Ylen artikkeleista sekä omasta päästä. 

Järki ja tunteet. Kyllähän meillä ne molemmat on, mutta kumpi on voitolla juuri nyt? Frozen-testin jälkeen et enää pohdi.