Moni isä voisi ottaa oppia Juha-isi Sipilästä.

 

Juha-isi Sipilästä voisi moni isä ottaa oppia. #epäolennaiset #menaiset

A video posted by Me Naiset (@menaiset) on

Lue kaikki Me Naisten epäolennaiset-jutut täältä.

Vierailija

Sijoitusyhtiö pikku palleroisille – ja 3 muuta tapaa hoitaa hommat Sipilän tyyliin

Sipilä on fiksu kun on lapsilleen sijoitusyhtiön perustanut ja lahjoittanut. Lapset tulevat pääsemään ja viemään pitkälle paitsi itsensä myös etenkin muita ihmisiä. Pääomakasautumia on Suomessa liian vähän, liikaa arvostetaan omakotitaloa, autoa, mökkiä ja konkreettista työntekoa, liian vähän rahoitusta. Jokainen fiksu vanhempi pistää vastasyntyneelleen rahaston tai osakesalkun kasvamaan vähintäänkin omilla tuotoillaan ja mielellään elämän ensi vuosina myös vanhepien, kummien ja mummien...
Lue kommentti

Jos selviää!

Tuntuuko siltä, että vaalikeskustelut eivät paljasta tarpeeksi eroja presidenttiehdokkaiden välillä? Haluaisitko tehdä äänestyspäätöksesi mieluummin höpöhöpöjuttuihin ja mutu-tuntumaan nojaten? Hyvä! Tässä on sinulle sopiva vaalikone, joka paljastaa sielunkumppanuutesi asteen eri ehdokkaiden kanssa. Vastaukset on koottu Helsingin Sanomien, Ilta-Sanomien ja Ylen artikkeleista sekä omasta päästä. 

Järki ja tunteet. Kyllähän meillä ne molemmat on, mutta kumpi on voitolla juuri nyt? Frozen-testin jälkeen et enää pohdi.