Myönnä pois – sinultakin löytyvät nämä alkkarit.

Naisten alusvaatelaatikkoa voisi kuvailla eräänlaiseksi mustaksi laatikoksi, josta löytyy mitä ihmeellisimpiä pöksyviritelmiä. Vaikka alkkarivarastoa olisi hyvä päivittää tasaisesti, usein joka ainoa pikkari käytetään viimeiseen tappiin saakka. Vanhoja ei vain ole raaskinut heittää pois – sitä joko pitkittää luopumisprosessia tai on liian pihi luopuakseen. Joskus taas pikkarit ovat niin täydelliset, ettei niistä haluaisi luopua koskaan.

Tässä ovat pikkarityypit, jotka löytyvät jokaisen naisen alusvaatekaapista, halusimme tai emme.

1. Menkkakalsarit

Pahin painajainen tulee tässä: verilöyly iskee suosikkialkkareihin, jolloin ne muuttuvat menkkakalsareiksi.

Nämä alushousut kehtaa kaivaa kaapista ainoastaan kuun tiettyinä päivinä. Alkkarit ovat luultavasti vanhat, kulahtaneet ja kauttaaltaan veren värjäämät. Pinttynyttä sävyä ei saa sitten millään poppaskonstilla irti. Luultavasti ne ovat myös melko massiiviset pöksyt, joihin saa hyvin liimattua siteen. Olemme kaikki joskus seisseet hanan alla jynssäämässä näitä pikkareita puhtaaksi, kun kuukautiset ovat alkaneet yllättäen tai painajaismainen ylivuoto turmeli ne. 

2. Seksipikkarit

Nyt on kuumaa! Nämä pikkuruiset ja seksikkäät stringit vedät aina jalkaasi, kun sitä hyvää on tiedossa. Yleensä näille ”varmojen päivien” pikkareille löytyy myös mätsäävät rintsikat, jotta näytät tyrmäävän huolitellulta sängyssä – varsinkin uuden kumppanin kanssa. Seksipikkarit eivät ehkä ole istuvimmat, mutta ainakin näytät niissä hyvältä ja ne korostavat parhaita puoliasi. Joskus seksipikkareihin syntyy kiinteä luottamussuhde: olethan niissä oman elämäsi seksijumalatar.

3. Nuoruusajan kissapikkarit

Vaikka konmaritus on kovaa huutoa, monilta meistä löytyy nämä kalsarit, jotka eivät kestä päivänvaloa. Ikinä koskaan. Näitä et kehtaa näyttää edes kumppanillesi. Nuoruuspikkareissa on kamalia värikkäitä printtejä, kissakuvia, voimalauseita – ja ne puristavat kaikkialta. Nuoruusajan pikkarit saattavat toimia menkkapikkareina, tai ne ovat muuten vain jääneey lojumaan kaappiin pahan päivän varalta. Olet usein miettinyt näistä luopumista, mutta noh – kyllähän näitä voi vielä joskus käyttää.

4. Epämukavat pitsiunelmat

Nämä pikkarit ovat yksinkertaisesti liian pienet, tai ne hiertävät kriittisistä paikoista. Luultavasti olet ostanut nämä silloin, kun olet ollut muutaman kilon hoikempi. Välttelet epämukavien pikkareiden käyttöä siihen saakka, kunnes ne ovat kaapin viimeiset puhtaat pikkarit ja muuta vaihtoehtoa ei ole käytettävissä. Kaikkein eniten harmittaa, jos pikkarit ovat superkauniit ja pitkän pennin maksaneet Victoria's Secretin pitsiunelmat, mutta ne raastavat herkät paikat irti. Eihän niitä nyt vaan raaski heittää pois.

5. Luottopakki

Luottopikkareita on mahdoton löytää, mutta ne tekevät sinut onnelliseksi. Nämä yksilöt ovat äärettömän mukavia, ihan kivan näköisiä ja niissä viihdyt aina. Kangas on joustavaa, eikä alkkareissa ole hiertäviä saumoja. Todellista arjen luksusta! Nämä pikkarit kulkevat mukanasi hautaan saakka.

Mikäli samaistuit, ota itseäsi niskasta kiinni ja heitä vihdoin pois vanhat ja epämiellyttävät alkkarit pois. Kiität itseäsi jälkeenpäin.

Kiusallinen äiti

Seksipikkarit ja 4 muuta alushousutyyppiä, joita et myönnä omistavasi

Alusvaatelaatikostani löytyvät näiden yllämainittujen lisäksi myös synnäriltä muistoksi pöllityt kertakäyttöiset verkkohärpäkkeet. Ovat puhtaat ja käyttämättömät. Aion antaa ne pojalle 18-vuotislahjaksi, ihan vain esimerkiksi siitä, mitä kaikkea olen hänen elämänsä alkuhetkillä saanut kärsiä.
Lue kommentti

Lepo kannattaa ja kotona on parasta, kissat opettavat.

Jokainen kissan kanssa kaveruuden tasolle päässyt tietää, että kissat ovat rakastavia ja hauskoja olentoja. Kissat osaavat rentoutua, viihdyttää ja tervehtiä omistajaansa täydellisillä tavoilla – ja kaiken lisäksi kissat ovat älykköjä!

Monella meistä olisikin paljon opittavaa kissoilta. Siksi koostimme pörröturkkisten otusten parhaat elämänohjeet listaksi:

 1. Varaa runsaasti aikaa levolle. Olet sen ansainnut. Ainakin sen jälkeen, kun olet juossut kaikki kodin mahdolliset matot rullalle ja kaatanut samalla pari jukkapalmua. 
 2. Kotona on ihan parasta. Muualla on outoja sääntöjä, vieraita ihmisiä ja vääränlaista ruokaa. 
 3. Älä suorita. Pyh, noutakoon itse lelunsa.
 4. Arvosta sitä, mitä sinulla on. Vaikka kuinka tarjottaisiin uutta ja hienoa raapimispuuta, tartu tuttuun ja turvalliseen sohvannurkkaan. Se on ihan hyvä!
 5. Ole ylpeä kropastasi. Takapuolesi on todella niin upea, että sitä kelpaa hangata kaverin naamaa vasten vähintään kerran päivässä.
 6. Ymmärrä, että päättämättömyys kertoo älystä. Ollako vai eikö olla, sisällä vai ulkona? Jatkuva mielen muuttaminen kertoo yksinkertaisesti siitä, että ajattelee uskomattoman paljon.
 7. Hyvä piilopaikka on elämän suola. Sen avulla vältät epämiellyttävät sukujuhlat, viivytät lääkäriin menoa ja saat yksinkertaisesti lisää omaa aikaa.
 8. Omaa rauhaa kannattaa varjella kynsin ja hampain. Jos joku yrittää riistää piilopaikkasi, hän on ansainnut terävän vastalauseen.
 9. Välillä kannattaa olla vähän tuhma. Elämää ei todellakaan kannata elää noudattaen pilkuntarkkoja sääntöjä. Joskus on ihan ok nousta pöydälle ja juoda maljakosta.
 10. Älä sinnittele tylsiä keskusteluja loputtomiin. Paras keino päästä eroon tympeydestä on yksinkertaisesti poistua paikalta ja mennä nukkumaan. 
 11. Ihana tyyppi saa kaiken anteeksi. Toilailtuasi itsesi ihan tärviölle on paljon helpompi korjata tilanne, jos on pörröinen ja kiva otus. 
 12. Kohtele vieraita viileästi. Tällä vinkillä vältyt turhilta ihmissuhdedraamoilta. 
 13. Ikäville ihmisille ei tarvitse olla kiltti. Jos joku kehtaa vetää hännästä ilman lupaa, olet täysin oikeutettu sähähtämään. 
 14. Kosketuksessasi on voimaa. Muutama lämmin sipaisu hännänpäällä voi riittää. 
 15. Rakkaimmille kannattaa kehrätä. Pirulaiset rakastavat sitä – ihan niin kuin sinuakin. 

Jutussa käytetty inspiraationa Francesco Marciulianon teosta Nuku enemmän – kissaviisauksia (Siltala).

Viimeinkin on keskitty puhelinsovellus, jonka avulla naisen todellinen pärstäkerroin selviää!

Voi räkä, miten ärsyttävää – taas naisella on niin paljon meikkiä, ettei treffeillä osaa sanoa, onkohan se oikeasti edes kovin kaunis. Ensitreffejä uimahalliinkaan ei kai saa ehdottaa, joten mikä avuksi?

Älypuhelimille lanseerasin hiljattain meikinpoistosovellus MakeApp. Sen tarkoituksena on auttaa näkemään, miltä esimerkiksi treffikumppanin nassu näyttäisi ilman meikkiä. Ensin ladataan kuva kasvoista, sitten painetaan meikinpoistonappia ja voilà – muutamassa sekunnissa paljastuu se visusti piilotettu todellisuus.

Pakkohan sovellusta oli testata! Näin se toimi:

Latasin ilmaisen sovelluksen puhelimelleni. Ensimmäisessä valikossa näkyvät kännykän gallerian kuvat sekä kamerapainike, jonka kautta voi ottaa uuden otoksen. Kuvan valitsemisen jälkeen päätetään, halutaanko meikkiä lisätä vai ottaa pois, ja sitten sovellus tekee työnsä.

Tässä vaiheessa koko sovellus kaatui android-älypuhelimellani, eikä meikinpoisto onnistunut. Uusi yritys iPhonella onnistui, ja kahden testikuvan jälkeen tulokset olivat tällaisia:

Näyttää siltä, että huulipunan ja muun meikin poistamisen jälkeen sovellus lisäsi jonkin verran varjoja ja epätasaisuuksia sekä muutti ihon sävyn hiukan harmaammaksi. Myös hiukset menettivät jostain syystä prosessissa väriä ja kiiltoa.

Ihan totuudenmukainen tulos ei tietenkään ollut. Muokkauksen jälkeen jäi fiilis, että uusi kuva on pikemminkin väsynyt ja harmaa kuin meikittömän freesi.

Lue myös: Meikittömyys ja meikitön meikki ovat hot! Ota mallia superstaroilta

Ei ehkä ihmekään, että moni ei ole ottanut uutta sovellusta lämmöllä vastaan. Koska idea auttaa miehiä selvittämään naisten ”todelliset kasvot” on monien mielestä hölmö, on muun muassa Twitterissä alettu jo vitsailla sovelluksen kustannuksella.

Hashtagilla #makeapp löytyy monia sovelluksella muokattuja kuvia sekä itsetehtyjä kuvapareja, joiden avulla vitsaillaan ”valtavista muutoksista” ja ”totuuden paljastumisesta”. Myös meikkaamattomat miehet ja naiset ovat ottaneet sovelluksen testiin.

Mitä mieltä itse olet? Kerro kommenteissa, onko sovellus mielestäsi hauska vai huti!