Tämä pöllö ei ainakaan toistaiseksi ole YouTube-sensaatio, vaan aivan nobody. Kuva Shutterstock
Tämä pöllö ei ainakaan toistaiseksi ole YouTube-sensaatio, vaan aivan nobody. Kuva Shutterstock

Mitä sitä riuhtomaan, kun rennostikin voi ottaa? Viime aikoina maailmanmaineeseen zeniläisyydellään on noussut jopa kaksi pöllöä.

Mitä sitä hiiltymään, kun rauhallisestikin voi ottaa? Kesä on sitä paitsi rentoutumisen aikaa. 

Viime aikoina on nähty kaksi laadukasta tyylinäytettä siitä, miten ei kannata hötkyillä. Pöllöiltä. 

Amerikassa Coloradossa tielle eksyi viime viikolla pieni pöllönpoikanen. Se tyytyi vain siirtelemään päätään vienosti edestakaisin, kun paikalle sattunut apulaisseriffi kuulusteli sitä, kertoo Huffington Post.

Pöllö ei suostunut vastaamaan yhteenkään kysymykseen ja lopulta vain poistui paikalta rauhallisesti. Katso tästä, kuinka viileänä se pysyi kuulustelussa:

Toinen viime aikojen rento pöllö on se, joka ui käsienpesualtaassa sellaisella tyyneydellä, että kateeksi käy. Arvokkaasti allasta edestakaisin lipuvasta pöllöstä on kertonut esimerkiksi Telegraph.

Koko uintisuorituksen ajan pöllö tuijottaa kiinteästi kameran linssiä. Zen-tilaa ei riko mikään – katso suoritus tästä YouTube-videosta:

 

Jos selviää!

Tuntuuko siltä, että vaalikeskustelut eivät paljasta tarpeeksi eroja presidenttiehdokkaiden välillä? Haluaisitko tehdä äänestyspäätöksesi mieluummin höpöhöpöjuttuihin ja mutu-tuntumaan nojaten? Hyvä! Tässä on sinulle sopiva vaalikone, joka paljastaa sielunkumppanuutesi asteen eri ehdokkaiden kanssa. Vastaukset on koottu Helsingin Sanomien, Ilta-Sanomien ja Ylen artikkeleista sekä omasta päästä. 

Järki ja tunteet. Kyllähän meillä ne molemmat on, mutta kumpi on voitolla juuri nyt? Frozen-testin jälkeen et enää pohdi.