On suuren vuosikatsauksen aika.

 1. Kiroilematon helmikuu. V**tu saata** tätä Kaarina Suonperän ehdotusta. Seuraavaksi pieruton maaliskuu, niin suomalaisten käytöstavat ovat lähes keskieurooppalaisella tasolla. Ei tässäkään uskallettu kirota!
 2. Saturday Night Live. Suomalaiset eivät piittaa mistään amerikkalaisesta formaattihuumorista, sillä hauskinta on, kun Duudson-Jörpön päähän tippuu mämmillä täytetty vesi-ilmapallo.
 3. Brexit. Eikö teilläkin ala heti soida päässä vanha mainostunnari ”Brexit, Brexit, päänsäryn exit”.
 4. Terhi Kiemunki. Minullakin on sananvapaus ja sanonkin, että tampere laiset ovat hölömö jä ja haisevat Kalervo Kummolalle.
 5. Teemu ja supertähdet. Teemu-veteraanin huomio on jäänyt tänä vuonna jotenkin vähälle. Kiitos Teemu 2016, ja lahjoittakaa rahaa Teemun autojen katsastusmaksuihin!
 6. Tampere saa raitiovaunun. Mutta Mikko Alatalo aikoo kulkea hevoskyydillä, kuten tähänkin asti, koska munathan miehellä tippuvat julkisissa.
 7. Tuntematon sotilas. Kiviäkin kiinnostaa, mutta ehkä Suomi 105 vuotta -versiossa saadaan George Clooney Rokaksi ja Brad Pitt Koskelaksi.
 8. Nelosolut kauppoihin. Tämä meni läpi, mutta Antti Kaikkonen ei saa viedä pussikaljaa Pori Jazziin vaan hänen pitää vetää pohjat Suomi Areenalla kepun teltassa maalaisäänestäjien keskellä.
 9. Naisten äänioikeus 110 vuotta. Ja tästä meidän munasarjalaisten on syytä olla aivan helvetin kiitollisia joka päivä.
 10. Pokemon Go. Varmaan tämäkin keksittiin Nokialla vuonna -99, mutta ylimielinen johto halusi panostaa Säkkijärven polkkaan.
 11. Suomi sai yhden mitalin Rion olympialaisissa. Tämähän ei ollut vastuuhenkilö Mika Kojonkosken vika, vaan suomalaisäitien, jotka eivät osaa kasvattaa huippu-urheilijoita.
 12. Delfiinit lähtivät. Ajatelkaa, että Kreikassa elää suomalaisia delfiinejä! Vähän niin kuin Portugalissa suomalaisia miljonäärieläkeläisiä. So long, and thanks for all the fish!
 13. Paavo Väyrynen täytti 70 vuotta. Vasta 70!
 14. Paperi T. Nyt kun 95 % suomalaisista ei tiedä, kuka tämä on, niin hän on kalliolaisen punaviherkuplan Pete Parkkonen.
 15. Pete Parkkonen eli Pihtiputaan mummon Paperi T. Mummokin on nähnyt Peten pornovideon.
 16. Tasa-arvosuunnitelma kouluihin. Suomen kansa ei inhoa mitään niin kuin tasa-arvosta jankuttamista, paitsi tasa-arvon tuputtamista kouluihin.
 17. Mikael Gabriel. Jos olet nuori miesräppäri, mene Vain elämään ja kaikki rakastaa sinua. Naiset älkööt vaivautuko.

Kaikki Me Naisten epäolennaiset-jutut löydät täältä.

Jos selviää!

Tuntuuko siltä, että vaalikeskustelut eivät paljasta tarpeeksi eroja presidenttiehdokkaiden välillä? Haluaisitko tehdä äänestyspäätöksesi mieluummin höpöhöpöjuttuihin ja mutu-tuntumaan nojaten? Hyvä! Tässä on sinulle sopiva vaalikone, joka paljastaa sielunkumppanuutesi asteen eri ehdokkaiden kanssa. Vastaukset on koottu Helsingin Sanomien, Ilta-Sanomien ja Ylen artikkeleista sekä omasta päästä. 

Järki ja tunteet. Kyllähän meillä ne molemmat on, mutta kumpi on voitolla juuri nyt? Frozen-testin jälkeen et enää pohdi.