Kuluneena vuonna on nähty monta hauskaa, koskettavaa ja hellyttävää eläinvideota. Näitä ei kannata jättää väliin!

1. Orpo merisaukkovauva opettelee uimaan

Chicagolaisakvaarioon pelastetusta, orvoksi jääneestä merisaukosta tuli hetkessä julkkis, kun videot söpöläisestä levisivät netissä. Pentu 681 sai viikko sitten nimen Luna.

2. Taikuutta koirille

Taikuri ja mentalisti Jose Ahonen testasi alkuvuonna, miten koirat reagoivat yhtäkkiä silmien edestä katoavaan herkkupalaan. Karvaturrien hauskat reaktiot herättivät huomiota maailmanlaajuisestikin – videota on katseltu jo yli 15 miljoonaa kertaa.

3. Pieni hamsteri syö pientä burritoa

Hamstereille kokatut miniateriat valloittivat internetin tänä vuonna. Tällä videolla ilahduttaa erityisesti, että hamsteri tunkee pieteetillä valmistetun burriton kerralla poskiinsa.

4. Ahmattikoira Soni

Kultainennoutaja Soni ei selvinnyt ”herkkujen highwaystä” koiraohjelmassa, vaan pysähtyi jokaisen herkkupalan kohdalla. Koiran herkuttelu on riemukasta katseltavaa. Sonin suoritus alkaa kohdassa 0:50.

5. Frostie-vuohi pyörätuolissa

Pieni Frostie-vuohi taisteli elämästään ja ehti ilahduttaa monia pyörätuolinsa kanssa. Sairaudet olivat kuitenkin eläimelle liikaa, ja se menehtyi kesäkuussa.

Frostie the Snow Goat from Edgar's Mission Farm Sanctuary on Vimeo.

6. Fretti hyppää

Heh, eihän se tietenkään pääse ikkunalaudalle asti.

7. Pomppiva pygmivuohi

Voi miten suloisesti se hyppelee! Superpieni Benjamin-vuohi jäi orvoksi, mutta sulostuttaa nyt ihmiskasvattajiensa luona.

8. Panda nauttii lumesta

Ensilumi, on se vain ihana asia. Lumen tulosta villiintyi myös torontolaisessa eläintarhassa asustava isopanda Da Mao, joka päätyi kierimään kömpelösti alas rinnettä.

9. Salsakoirat

Koostevideo todistaa, että koirat ovat loistavia salsaamaan.

10. Koira näki omistajansa kahden vuoden jälkeen ja pyörtyi

Snautseriraukka ei kestänyt jälleennäkemisen onnea. Eläinlääkärikin totesi kohtauksen jälkeen, että koiralla on kaikki kunnossa.

Lue myös:

Käykö teidänkin joulupöydässänne aina näin? Hillitön koiranruokamainos parodioi sukupäivällisiä

Vihaatko joulukoristeita? Niin tekevät nämä kissatkin

Pingviinit näyttävät: näin tyhmyys tiivistyy joukossa