Tunteeton

Näinkin sen olisi voinut sanoa, Donald Trump!

Joo mautonta, mutta onko sillä väliä. Kyseessä yksityis keskustelu kahden rikkaan apinan välillä mitä muutakaan voi odottaa sen laadulta. Sinänsä sääli, että mieluummin puhutaan siitä mitä aivoton apina suoltaa suustaan mielipiteitään, kun siitä mitä vasta ehdokas Hilary on tehnyt oman clinton säätiön kautta ja miten ihmeessä pääsee siitä kuin koira veräjästä. Mutta mitä muutakaan odottaa Menaiset artikkelilta...
Lue kommentti

Kokosimme 11 mainoslausetta ja -renkutusta, jotka ovat jääneet elämään. Muistatko sinä, mitä niillä alkujaan mainostettiin?

Huomaathan ennen visailua! Me Naiset pesee kätensä kaikesta vastuusta, jos mainoslauseet tai -laulut jäävät soimaan päähäsi viheliäisellä tavalla.

Ehkä vielä vähän harjoittelua, ja flossaus alkaa sujua?
Ehkä vielä vähän harjoittelua, ja flossaus alkaa sujua?

Floss dance eli tuttavallisemmin flossaus on ollut tämän kevään hittitanssi. Tanssi saattaa näyttää helpolta, mutta on yllättävän haastava. 

Flossauksen aloitti amerikkalainen teinipoika Russell Horning, joka jakoi tanssivideoitaan Instagramissa. Hittitanssiksi floss dance nousi, kun Horning flossasi laulaja Katy Perryn keikalla Saturday Night Live -tv-ohjelmassa. Tämän jälkeen niin julkkikset kuin tavikset ympäri maailmaa ovat innostuneet flossauksesta. 

Sana floss tarkoittaa hammaslangan käyttöä. Flossaajat heiluttavat lantiotaan puolelta toiselle ja käsiään edestakaisin lantion edessä ja takana; nämä edestakaiset liikkeet muistuttavat hammaslangan käyttöä. 

Myös me Me Naisissa halusimme ottaa osaa tähän kansainväliseen buumiin! Pyysimme 10-vuotiasta Noelia näyttämään meille, miten flossataan, ja kokeilimme itse perässä.

Katso videolta, kuinka flossauksen ensikertalaiset suoriutuivat.

 
Oletko sinä kokeillut flossausta? Kerro kommenteissa, miten se sujui!