Hän on juuri havainnut nerokkaan SalVirpi-menetelmän edut. Kuva: Shutterstock
Hän on juuri havainnut nerokkaan SalVirpi-menetelmän edut. Kuva: Shutterstock

Joko olette kuulleet Virpi Salmen timanttisesta SalVirpi-menetelmästä? Nämä kymmenen vinkkiä auttavat sinut yli haastavasta alennusmyyntiajasta.

1. Poista mahdollinen Ei mainoksia -lappu postiluukustasi hyvissä ajoin. Hamstraa kaikki mahdollinen painettu alennusmyyntimainonta.

2. Syynää mainokset tarkasti, ja etsi niistä mahdollisia kirjoitusvirheitä ja hölmöyksiä. Ota niistä kuvia, ja kommentoi niitä sarkastisesti Facebookissa.

 

 

3. Muistuta itsellesi, ettet oikeasti tarvitse mitään. Tarvitseminen on kuitenkin eri asia kuin haluaminen. Olet aikuinen nainen, joka saa haluta, mitä huvittaa. Aikuinen nainen saa toteuttaa halujaan eikä niistä tarvitse tuntea huonoa omaatuntoa.

4. Sinulla on jo 45 mustaa neuletakkia, mutta mitä sitten? Onko se perustuslaissa kielletty?

5. Kun menet ostamaan uudenvuodenkuohareita, heitä Alkon kassalla läppä siitä, miksei Alkossa ollut mitään alessa.

6. Muista, että monissa baareissa on joka päivä ale eli happy hour, vaikkei sitä saa nykyään mainostaa.

7. On hyvä tiedostaa, että baarissa saa usein kaikenlaisia ideoita, kuten että huomenna aloitat hiihtoharrastuksen ja siksi on hyvä ostaa tänään täydellinen murtomaasetti kireine hiihtotrikoineen.

8. Hiihtokamat eivät tietenkään ole heti nyt alessa, mutta ne voivat loppua kesken.

9. Haluat myös opetella tekemään contour-meikin sekä käyttämään kunnolla luomiväriä. Näihin molempiin tarvitsee sekä paletit että siveltimet. Ja entäs kulmakarvasetti? Jos kulmakarvat ovat huonosti, mikään meikki ei näytä miltään!

10. Kun menet kotiin päissäsi ja ostosten kanssa, älä missään tapauksessa sössötä, että sait ne halvemalla kuin oikeasti sait. Rehellisyys raha-asioissa on feministinen teko!

Jos selviää!

Tuntuuko siltä, että vaalikeskustelut eivät paljasta tarpeeksi eroja presidenttiehdokkaiden välillä? Haluaisitko tehdä äänestyspäätöksesi mieluummin höpöhöpöjuttuihin ja mutu-tuntumaan nojaten? Hyvä! Tässä on sinulle sopiva vaalikone, joka paljastaa sielunkumppanuutesi asteen eri ehdokkaiden kanssa. Vastaukset on koottu Helsingin Sanomien, Ilta-Sanomien ja Ylen artikkeleista sekä omasta päästä. 

Järki ja tunteet. Kyllähän meillä ne molemmat on, mutta kumpi on voitolla juuri nyt? Frozen-testin jälkeen et enää pohdi.