Koira on onnellinen ainakin silloin, kun se saa leikkiä ja järsiä luutaan. Kuvat: Shutterstock
Koira on onnellinen ainakin silloin, kun se saa leikkiä ja järsiä luutaan. Kuvat: Shutterstock

Lähetä kuva iloisesta koirastasi ja katsele muiden iloisia hauvoja.

Jokainen on joskus nähnyt, kun koira pursuaa intoa ja onnellisuutta. Sinä tiedät omistajana parhaiten, miltä koirasi näyttää tyytyväisenä.

Leikkiikö se innoissaan vai nostaako se tassut kohti kattoa? Vai tuleeko se syliisi?

Ota kuva riemukkaasta hetkestä ja lähetä se Me Naisten galleriaan.

Tee näin

Lataa yhteiskuvasi alla olevaan galleriaan. Kirjoita kuvaava otsikko ja lyhyt kuvaus siitä, mitä kuvassa tapahtuu, kuka siinä on ja milloin kuva on otettu. Ilman näitä tietoja kuvaasi ei julkaista.  Jätä myös yhteystietosi, jos haluat osallistua palkinnon arvontaan.

Voit myös lähettää kuvasi Instagramissa. Muista silloin tunnukset #onnellinenkoira ja #menaiset.

Tähän galleriaan liittynyt kilpailu päättyi 26.3.2017. Voittaja on arvottu ja palkinnon saa Sirkka Frondelius. Kiitos kaikille osallistuneille!

Jos selviää!

Tuntuuko siltä, että vaalikeskustelut eivät paljasta tarpeeksi eroja presidenttiehdokkaiden välillä? Haluaisitko tehdä äänestyspäätöksesi mieluummin höpöhöpöjuttuihin ja mutu-tuntumaan nojaten? Hyvä! Tässä on sinulle sopiva vaalikone, joka paljastaa sielunkumppanuutesi asteen eri ehdokkaiden kanssa. Vastaukset on koottu Helsingin Sanomien, Ilta-Sanomien ja Ylen artikkeleista sekä omasta päästä. 

Järki ja tunteet. Kyllähän meillä ne molemmat on, mutta kumpi on voitolla juuri nyt? Frozen-testin jälkeen et enää pohdi.