Melania Trump ja Michelle Obama tapasivat torstaina Valkoisessa talossa. Michelle tarjosi Melanialle teetä. Kuva: MV Photos
Melania Trump ja Michelle Obama tapasivat torstaina Valkoisessa talossa. Michelle tarjosi Melanialle teetä. Kuva: MV Photos

Voimme vain arvailla, miten kiusaantuneita Michelle Obama ja Melania Trump olivat tavatessaan.

Väistyvä ja tuleva first lady eli Michelle Obama, 52, ja Melania Trump, 46, tapasivat torstaina ensimmäistä kertaa Valkoisessa talossa. Olimme kärpäsenä katossa.

Melania: Hei, ihan ekaksi pakko tunnustaa, että mä tosiaan pöllin sun puheen. Sori siitä.

Michelle: Ei mitään, mun kaikki sympatiat on sun puolella.

Melania: Lähtee järki ton ukon kans. 

Michelle: Valkoinen talo on ihanan iso. Näet sitä vain vilaukselta seuraavan neljän vuoden aikana.

Vitsi vitsi! Mutta kukapa ei olisi halunnut kuulla Michellen ja Melanian keskustelua teekupposten ääressä. Julkisuuteen kekustelusta tihkui niukasti tietoa. The Washington Post kertoo, että kaksikko olisi puhunut ainakin siitä, millaista Valkoisessa talossa on kasvattaa lapsia. Lisäksi Michelle tiestysti esitteli Melanialle taloa.

Kiusallisen tapaamisesta on voinut tehdä kaksi asiaa. Melaniaa epäiltiin heinäkuussa Michellen vanhan puheen plagioinnista. No – vastuun plagioinnista otti lopulta entinen ballerina, Meredith McIver.

Lisäksi Trumpin voitto oli Michellelle varmasti painajainen – hänhän kampanjoi ahkerasti Hillary Clintonin puolesta.

Jos selviää!

Tuntuuko siltä, että vaalikeskustelut eivät paljasta tarpeeksi eroja presidenttiehdokkaiden välillä? Haluaisitko tehdä äänestyspäätöksesi mieluummin höpöhöpöjuttuihin ja mutu-tuntumaan nojaten? Hyvä! Tässä on sinulle sopiva vaalikone, joka paljastaa sielunkumppanuutesi asteen eri ehdokkaiden kanssa. Vastaukset on koottu Helsingin Sanomien, Ilta-Sanomien ja Ylen artikkeleista sekä omasta päästä. 

Järki ja tunteet. Kyllähän meillä ne molemmat on, mutta kumpi on voitolla juuri nyt? Frozen-testin jälkeen et enää pohdi.