Kaikki epäolennaiset-jutut löydät täältä.

 

ilkeilyn mestari

Matti Nykänen Linnan juhliin: tässä ennusteemme tapahtumien kulusta

Joo samaa mieltä Virpi kuka lie ilman linnan kutsua jäänyt toimittaja on ilkeä en ymmärrä tuollaisten ihmisten sielunmaisemaa jotka kettuilevat ansaitakseen rahaa..kotikasvatiksessa joku mennyt aikoinaan pahasti kuralle.tosin muuta ei nykyään osata kun haukkua suomi/suomalaiset...miten me naiset on mennyt tähän sontaan mukaan..Matti Nykänen näyttää olevan vapaata riistaa kaikille .tämä lehti on tehnyt mahalaskun .. ilkeä ihminen on ilkeä ..vailla sivistystä ..Hän on vaarmaan onnellinen saatuaa...
Lue kommentti

Jos selviää!

Tuntuuko siltä, että vaalikeskustelut eivät paljasta tarpeeksi eroja presidenttiehdokkaiden välillä? Haluaisitko tehdä äänestyspäätöksesi mieluummin höpöhöpöjuttuihin ja mutu-tuntumaan nojaten? Hyvä! Tässä on sinulle sopiva vaalikone, joka paljastaa sielunkumppanuutesi asteen eri ehdokkaiden kanssa. Vastaukset on koottu Helsingin Sanomien, Ilta-Sanomien ja Ylen artikkeleista sekä omasta päästä. 

Järki ja tunteet. Kyllähän meillä ne molemmat on, mutta kumpi on voitolla juuri nyt? Frozen-testin jälkeen et enää pohdi.