Kyytiin vaan, ketään ei jätetä! Kuva: Shutterstock
Kyytiin vaan, ketään ei jätetä! Kuva: Shutterstock

Alkuperäinen kuva oli toki täydellinen, mutta mitäpä otosta ei paidaton Putin parantaisi.

Eilen maanantaina kaikki internetin äärellä olevat saivat kokea upean luontohetken, kun Martin Le-May onnistui ikuistamaan valokuvaan vihertikan selässä ratsastavan lumikon. Kuvan ainakin väitetään olevan aito.

Kuva lentävästä parivaljakosta lähti leviämään salamana sosiaalisessa mediassa, ja innoitti myös meemimestarit näyttämään taitonsa. Koska mikä on parempaa kuin lumikko vihertikan selässä? No tietysti paidaton presidentti Vladimir Putin ja lumikko samaisen vihertikan selässä.

Ja tässä alkuperäinen kuva vielä muistutukseksi:

Lähde: Mashable

Lue myös:

Nettikissa Grumpy Cat teki omistajastaan miljonäärin

Kim Kardashianin paljaat pakarat innostivat pilailijoita

168 tuntia Nickelbackin musaa – pystyisitkö samaan?

Jos selviää!

Tuntuuko siltä, että vaalikeskustelut eivät paljasta tarpeeksi eroja presidenttiehdokkaiden välillä? Haluaisitko tehdä äänestyspäätöksesi mieluummin höpöhöpöjuttuihin ja mutu-tuntumaan nojaten? Hyvä! Tässä on sinulle sopiva vaalikone, joka paljastaa sielunkumppanuutesi asteen eri ehdokkaiden kanssa. Vastaukset on koottu Helsingin Sanomien, Ilta-Sanomien ja Ylen artikkeleista sekä omasta päästä. 

Järki ja tunteet. Kyllähän meillä ne molemmat on, mutta kumpi on voitolla juuri nyt? Frozen-testin jälkeen et enää pohdi.