Tämä elämästään nauttiva noutaja löytyy valitettavasti vain kuvapankista. Kuva: Shutterstock
Tämä elämästään nauttiva noutaja löytyy valitettavasti vain kuvapankista. Kuva: Shutterstock

Hyvää yhdeksättä valtakunnallista Koiranpäivää! Vaikka kotoasi ei löytyisikään karvaturreja, pääsee sellaisten elämää seuraamaan Instagramissa. Tunnetko jo Nevillen, Heron, Sir Charles Barkleyn ja koiraveljekset Gusin ja Travin?

Instagram on koirista pitävän paratiisi. Siellä pääsee seuraamaan läheltä Hollywood-julkkisten ja ihan tavallisten talliaisten rakkaiden lemmikkien taivalta. Tunnetko jo nämä koirat? Jos et, on aika tutustua!

My dad joined Instagram @themarcjacobs - oh and happy puppy day! (Me at 8 weeks old)

A photo posted by Neville Jacobs (@nevillejacobs) on

Muotisuunnittelija Marc Jacobsin Neville on kuvista päätellen kaikkea muuta kuin verenhimoinen taistelukoira. Sellaisinahan bullterriereitä yleensä pidetään.

A photo posted by Michael & Hero (@handsomemike) on

Hero on valkoinenpaimenkoira, joka elää juuri sellaista elämää kuin koiran kuuluukin.

Sir Charles Barkley, ranskanbulldoggi, hurmaa Instagramissa herrasmiesmäisyydellään.

A photo posted by Killi (@killitheschippy) on

Killi on touhukas laivakoira Brasiliasta.

A photo posted by Steph McCombie (@ifitwags) on

Rescue-koirat Gus ja Trav ovat lyhytkarvaisia saksanseisojia.

A photo posted by Royston (@roystonthepom) on

Royston, brittiläinen pomeranian, ra-kas-taa puita ja vastaleikattua nurmea.

Vaikka olisikin ihanaa, että Koiranpäivän ideana olisi ihastella Instagramin upeimpia karvaturreja, on sillä vähän vakavampi tarkoitus. Kennelliiton järjestämää valtakunnallista teemapäivää alettiin viettää alunperin sen takia, että koiriin liittyvät hyvät asiat saataisiin kaikkien tietoon. Vuoden 2015 Koiranpäivän teemana on koiran vastuullinen kasvatus. Kennelliitto muistuttaa esimerkiksi hankkimaan koiran luotettavalta kasvattajalta ja pitämään huolta sen hyvinvoinnista. Lisää liiton sivuilta.

Lue myös:

Mitä me kaikki voimme oppia lihavan Dennis-koiran uskomattomasta laihtumistarinasta?

Sissy-koira vaelsi 20 korttelia omistajansa luo sairaalaan

Nyt koiratkin jo käyttävät tablettia! Testissä koirien iPad-sovellukset

Uskoisiko tätä: Kissaihmiset ovat tutkitusti koiraihmisiä älykkäämpiä

Alkaako kengännumerosi nelosella? Tervetuloa porukkaan!

En muista, missä vaiheessa jalkani venähti yli neljänkympin, mutta pitkään se on ollut kokoa 41. Varmasti jo teini-iässä siirryin kolmoskerhosta isokenkäisiin, sillä muistan hävenneeni suurta kalossiani. Nykyään olen asian kanssa sinut – ainakin suurimman osan ajasta. Maailmassa on asioita, joihin vain me isojalkaiset naiset olemme törmänneet.

 

  1. Kaupasta ei löydy kokoasi – eikä se ole loppuunmyyty. Kiitokset kaikille kenkävalmistajille, jotka teette naisten popoja kokoon 42 asti. Moitteet teille, joiden valikoimissa isoin koko on 40.
  2. Tuliaisostoksiisi ei kuulu kenkiä. Italian-reissulla ei kannata edes kysyä kokoja, vastaus on jo tiedossa.
  3. Huomaat, ettei bodyshamingin vastainen kulttuuri ole laskeutunut vielä varpaiden tasolle. ”Ai sulla on niin iso jalka! Pysyt hyvin pystyssä.” Asia saattaa myös olla omien korviesi välissä. Kenkäkaupassa sanot kokosi hiljaisella äänellä ”Nelkyt. Tai ehkä nelkytyks.”
  4. Kantapääsi kohtaavat kylmän lattian. Kylpylöiden ja hoitoloiden one size -lipokkaat on parempi pyytää miesten koossa.
  5. Joku luulee kenkiäsi miesten jalkineiksi. Asuin kimppakämpässä Thaimaassa, kun kaverini epäili, että joku on tuonut paikallisen ladyboyn yövieraaksi kotiimme. Olin jättänyt kuistille uudet kiilakorkosandaalini koossa 41.
  6. Kun pillifarkut tulivat muotiin, hikikarpalo nousi otsallesi. Kapealahkeisten housujen valtakausi on ollut isojalkaiselle totuttelemisen paikka. Kengät nimittäin näyttävät paljon isommilta pillifarkkujen parina. Myös kitten-heelsit eli matalat piikkikorkkarit saattavat aiheuttaa tunteen, että jalkapöytäsi jatkuu ja jatkuu ja jatkuu...
  7. Teet mahtavia alelöytöjä. Jos jalkojen koko aiheuttaa hetkittäin harmitusta, myös ilonaiheita löytyy. Alennusmyynneissä on lähes aina jäljellä kokoa 41 huokeaan hintaan.
  8. Hurraat mielessäsi, kun pienempi koko mahtuu sinulle. Joidenkin merkkien valmistajat ovat jopa niin ajattelevaisia, että tekevät mitoituksestaan hieman väljää. Jotenkin se vain ilostuttaa, kun pohjaan on painettu yhtä pienempi numero.
  9. Voit ostaa popoja myös miesten osastoilta. Vastakkaisen sukupuolen valikoimat etenkin lenkkarimarkkinoilla ovat omaa luokkaansa. Niissä mallistoissa neljän kympin alkupää on pientä kokoa!
Käyttäjä11685
Seuraa 
Liittynyt6.11.2017

9 asiaa, jotka vain isojalkainen nainen tietää

Mulla on kengänkoko 42 ja Luulisi,että olen oikein pitkä amatsoni mutta Ei! 167cm ja kun jalka on vielä hyvin leveä niin olen sanonut,että sain räpylät jalkojen tilalla. Miesten puolelta on tullut kenkiä ostettua. Talvikengät on itseasiassa kokoa 43!(mahtuu villasukka). Kerran kauan sitten,kun olin yleisessä saunassa eräässä paikassa joku nainen huusi eteisen puolelta,että täällä on miehiä saunassa,kun oli nähnyt mun kengät. En unohda sitä koskaan.
Lue kommentti

Kokeile suomalaisen musiikin päivän kunniaksi, miten hyvin tunnet sinivalkoisten merkkibiisien sanat.