Ulkonäkökehujen kalasteleminen selfieiden avulla - niin läpinäkyvää. Kuva: Shutterstock
Ulkonäkökehujen kalasteleminen selfieiden avulla - niin läpinäkyvää. Kuva: Shutterstock

Seuraavat toiminnot eivät millään lailla hämää sitä, että katu-uskottavimmat päiväsi ovat haipuva savujälki peruutuspeilissä.

Juomisella leuhkiminen

"Meillä oli siis niin kreisiä! Mä join ainakin viisi pientä belgialaista erikoisolutta ja olin vasta yhdentoista jälkeen kotona."

Cheekin kuunteleminen

Etenkin keikoilla käyminen, kun 38-vuotiaat laulavat mukana, että jo junnuna kun oltiin Lahessa kännää, joka ilta riivas Octopussy, kaheksan ämmää.

Käsivarsien kutsuminen "hihoiksi"

Ei, vaikka niissä olisikin lapsien nimet tatuoituin kiemuraisella kaunolla.

"Timantit" ripsienpidennyksissä

Ne näyttävät rähmäklöntiltä.

Twerkkaaminen edes vitsillä

Ainoastaan yksin kotona niin, ettei läppäreiden, puhelimien ja vastaavien kamerat missään tapauksessa ole suunnattu aikuiseen twerkkaajaan päin.

Swäg-termin käyttäminen

Mitä se tarkoittaa, miten se kirjoitetaan.

WhatsAppin käyttämisellä leuhkiminen

Niin, sillä voi lähettää "ilmaisia" tekstareita, kunhan maksat ensin datapaketista.

Selfieiden postaaminen sosiaaliseen mediaan

Sellaisten, joissa olet yksin hiihtokeskuksessa tai rannalla huulet törröttäen aurinkolasit päässä, mukaironisesti, vaikka perimmäisenä tarkoituksena on kerätä kehuja omasta ulkonäöstä.

Lue myös:

Tunnistatko itsesi näistä 18 mukavuustyypistä?

Nieltävä gynekamera ja muita hyviä ideoita

Älä tee Antti-pastan virhettä – tässä poliittisesti korrektit ruokareseptit

Alkaako kengännumerosi nelosella? Tervetuloa porukkaan!

En muista, missä vaiheessa jalkani venähti yli neljänkympin, mutta pitkään se on ollut kokoa 41. Varmasti jo teini-iässä siirryin kolmoskerhosta isokenkäisiin, sillä muistan hävenneeni suurta kalossiani. Nykyään olen asian kanssa sinut – ainakin suurimman osan ajasta. Maailmassa on asioita, joihin vain me isojalkaiset naiset olemme törmänneet.

 

  1. Kaupasta ei löydy kokoasi – eikä se ole loppuunmyyty. Kiitokset kaikille kenkävalmistajille, jotka teette naisten popoja kokoon 42 asti. Moitteet teille, joiden valikoimissa isoin koko on 40.
  2. Tuliaisostoksiisi ei kuulu kenkiä. Italian-reissulla ei kannata edes kysyä kokoja, vastaus on jo tiedossa.
  3. Huomaat, ettei bodyshamingin vastainen kulttuuri ole laskeutunut vielä varpaiden tasolle. ”Ai sulla on niin iso jalka! Pysyt hyvin pystyssä.” Asia saattaa myös olla omien korviesi välissä. Kenkäkaupassa sanot kokosi hiljaisella äänellä ”Nelkyt. Tai ehkä nelkytyks.”
  4. Kantapääsi kohtaavat kylmän lattian. Kylpylöiden ja hoitoloiden one size -lipokkaat on parempi pyytää miesten koossa.
  5. Joku luulee kenkiäsi miesten jalkineiksi. Asuin kimppakämpässä Thaimaassa, kun kaverini epäili, että joku on tuonut paikallisen ladyboyn yövieraaksi kotiimme. Olin jättänyt kuistille uudet kiilakorkosandaalini koossa 41.
  6. Kun pillifarkut tulivat muotiin, hikikarpalo nousi otsallesi. Kapealahkeisten housujen valtakausi on ollut isojalkaiselle totuttelemisen paikka. Kengät nimittäin näyttävät paljon isommilta pillifarkkujen parina. Myös cat-heelsit eli matalat piikkikorkkarit saattavat aiheuttaa tunteen, että jalkapöytäsi jatkuu ja jatkuu ja jatkuu...
  7. Teet mahtavia alelöytöjä. Jos jalkojen koko aiheuttaa hetkittäin harmitusta, myös ilonaiheita löytyy. Alennusmyynneissä on lähes aina jäljellä kokoa 41 huokeaan hintaan.
  8. Hurraat mielessäsi, kun pienempi koko mahtuu sinulle. Joidenkin merkkien valmistajat ovat jopa niin ajattelevaisia, että tekevät mitoituksestaan hieman väljää. Jotenkin se vain ilostuttaa, kun pohjaan on painettu yhtä pienempi numero.
  9. Voit ostaa popoja myös miesten osastoilta. Vastakkaisen sukupuolen valikoimat etenkin lenkkarimarkkinoilla ovat omaa luokkaansa. Niissä mallistoissa neljän kympin alkupää on pientä kokoa!
Käyttäjä11685
Seuraa 
Liittynyt6.11.2017

9 asiaa, jotka vain isojalkainen nainen tietää

Mulla on kengänkoko 42 ja Luulisi,että olen oikein pitkä amatsoni mutta Ei! 167cm ja kun jalka on vielä hyvin leveä niin olen sanonut,että sain räpylät jalkojen tilalla. Miesten puolelta on tullut kenkiä ostettua. Talvikengät on itseasiassa kokoa 43!(mahtuu villasukka). Kerran kauan sitten,kun olin yleisessä saunassa eräässä paikassa joku nainen huusi eteisen puolelta,että täällä on miehiä saunassa,kun oli nähnyt mun kengät. En unohda sitä koskaan.
Lue kommentti

Kokeile suomalaisen musiikin päivän kunniaksi, miten hyvin tunnet sinivalkoisten merkkibiisien sanat.