Norsun perästä tupsahtaa hedelmärae. Kuva: Aija Korhonen
Norsun perästä tupsahtaa hedelmärae. Kuva: Aija Korhonen

Pez-klassikot ovat saaneet kakkahuumorihaastajan. Raemakeiset annostellaan eläinhahmon takapuolesta.

Pez-annostelijat ovat taatusti kaikille tuttuja. Kun taivuttaa taaksepäin muoviputkilon päässä olevan, tyypillisesti sarjakuvista tutun hahmon päätä, hahmon leuan alta tupsahtaa esiin pieni puristekaramelli.

Mutta nyt on koittanut kakkahuumorin ystävien todellinen juhlahetki! Vai mitä sanot tästä elefanttiannostelijasta, jonka peräpäästä putkahtaakin pökälemakeinen?

Animal droppings -kikkarekarkin pakkauksessa lukee iloisesti: Enjoy my droppings eli: Nautiskele jätöksistäni.

Elefantti-annostelijan lisäksi R-kioskeissa on tarjolla ainakin muutama dinosaurus-figuuri. Mutta ulkomaisissa verkkokaupoista löytyy myös kakkivia lampaita, jääkarhuja, poroja, pingviinejä – ja jopa lumiukko.

Moni muistaa edelleen sen harmin, kun Pez-namu joskus juuttui annostelijan nieluun. Kun sama käy elefanttiannostelijalle, voi ainoastaan todeta: kakka juttu!

Lue myös:

Jenkkilehti väittää: tämä on suomalaisin karkki. Ja pyh!

Karkinsyönti ei lihotakaan – katso syyt tästä

Kannabisnallet herättävät pelkoa Yhdysvalloissa

Alkaako kengännumerosi nelosella? Tervetuloa porukkaan!

En muista, missä vaiheessa jalkani venähti yli neljänkympin, mutta pitkään se on ollut kokoa 41. Varmasti jo teini-iässä siirryin kolmoskerhosta isokenkäisiin, sillä muistan hävenneeni suurta kalossiani. Nykyään olen asian kanssa sinut – ainakin suurimman osan ajasta. Maailmassa on asioita, joihin vain me isojalkaiset naiset olemme törmänneet.

 

  1. Kaupasta ei löydy kokoasi – eikä se ole loppuunmyyty. Kiitokset kaikille kenkävalmistajille, jotka teette naisten popoja kokoon 42 asti. Moitteet teille, joiden valikoimissa isoin koko on 40.
  2. Tuliaisostoksiisi ei kuulu kenkiä. Italian-reissulla ei kannata edes kysyä kokoja, vastaus on jo tiedossa.
  3. Huomaat, ettei bodyshamingin vastainen kulttuuri ole laskeutunut vielä varpaiden tasolle. ”Ai sulla on niin iso jalka! Pysyt hyvin pystyssä.” Asia saattaa myös olla omien korviesi välissä. Kenkäkaupassa sanot kokosi hiljaisella äänellä ”Nelkyt. Tai ehkä nelkytyks.”
  4. Kantapääsi kohtaavat kylmän lattian. Kylpylöiden ja hoitoloiden one size -lipokkaat on parempi pyytää miesten koossa.
  5. Joku luulee kenkiäsi miesten jalkineiksi. Asuin kimppakämpässä Thaimaassa, kun kaverini epäili, että joku on tuonut paikallisen ladyboyn yövieraaksi kotiimme. Olin jättänyt kuistille uudet kiilakorkosandaalini koossa 41.
  6. Kun pillifarkut tulivat muotiin, hikikarpalo nousi otsallesi. Kapealahkeisten housujen valtakausi on ollut isojalkaiselle totuttelemisen paikka. Kengät nimittäin näyttävät paljon isommilta pillifarkkujen parina. Myös cat-heelsit eli matalat piikkikorkkarit saattavat aiheuttaa tunteen, että jalkapöytäsi jatkuu ja jatkuu ja jatkuu...
  7. Teet mahtavia alelöytöjä. Jos jalkojen koko aiheuttaa hetkittäin harmitusta, myös ilonaiheita löytyy. Alennusmyynneissä on lähes aina jäljellä kokoa 41 huokeaan hintaan.
  8. Hurraat mielessäsi, kun pienempi koko mahtuu sinulle. Joidenkin merkkien valmistajat ovat jopa niin ajattelevaisia, että tekevät mitoituksestaan hieman väljää. Jotenkin se vain ilostuttaa, kun pohjaan on painettu yhtä pienempi numero.
  9. Voit ostaa popoja myös miesten osastoilta. Vastakkaisen sukupuolen valikoimat etenkin lenkkarimarkkinoilla ovat omaa luokkaansa. Niissä mallistoissa neljän kympin alkupää on pientä kokoa!

Kokeile suomalaisen musiikin päivän kunniaksi, miten hyvin tunnet sinivalkoisten merkkibiisien sanat.