Hedelmistä voi repiä yllättävän paljon huumoria! Kuva: Shutterstock
Hedelmistä voi repiä yllättävän paljon huumoria! Kuva: Shutterstock

Nämä Instagram-hauskuuttajat huvittavat varsinkin, jos on mustan huumorin ystävä.

1. Melonit tiskiin

#froobs

Kuva, jonka Laura Miller (@imlauramiller) julkaisi

Ihanan älytön @imlauramiller-tili piristää, kun selaa Instagramia sängyssä harmaana aamuna. Laura Miller on erikoistunut kasviksilla leikkimiseen, irvistelyyn ja vitsikkäisiin tanssivideoihin, ja kuvat ovat myös kauniita.

2. Kolmas pyörä

Photobombaus eli muiden kuviin hyppääminen on sosiaalisen median huumoriklassikko. @Imnotathirdwheel-tilin Peter Alden jakaa kuvia, joissa hän on ujuttanut itsensä veljensä ja hänen puolisonsa söpöihin pariskuntakuviin.

3. Todellista nykytaidetta

TBH bae, my inner demons don't give a damn. w/ #ScarlettOhara in #GoneWithTheWind.

Kuva, jonka Texts From Your Existentialist (@textsfromyourexistentialist) julkaisi

Jos kulttuuriviittaukset, netti ja hipster-meininki ovat mieleesi, tykästyt näihin kuviin. Taiteilija April Eileen Henry jakaa @textsfromyourexistentialist-tilillään mainion sarkastisia ja itseironisia teoksia.

4. Pessimistin suosikki

#never #care

Kuva, jonka Unspirational (@unspirational) julkaisi

Inhoatko somessa leviäviä voimalauseita? Uusi suosikkitilisi on löytynyt! @Unspirational-tilillä julkaistaan mahtavan negatiivisia sitaattikuvia.

5. Ex-files

The No Face

Kuva, jonka Unspirational (@textsfromyourex) julkaisi

Nerokas @textsfromyourex-tili jakaa ihanan kamalia viestikeskusteluja entisten rakkaiden kanssa. 1,7 miljoona seuraajaa todistaa, että lähestymistapa kolahtaa. Ei tosikoille!

6. Graafikon piikkejä

Hauskasta Kasper Diem -blogistaan tunnettu graafikko Kasper Strömman on Instagram-tililläänkin piikikäs ja ajan hermolla.

Jos selviää!

Tuntuuko siltä, että vaalikeskustelut eivät paljasta tarpeeksi eroja presidenttiehdokkaiden välillä? Haluaisitko tehdä äänestyspäätöksesi mieluummin höpöhöpöjuttuihin ja mutu-tuntumaan nojaten? Hyvä! Tässä on sinulle sopiva vaalikone, joka paljastaa sielunkumppanuutesi asteen eri ehdokkaiden kanssa. Vastaukset on koottu Helsingin Sanomien, Ilta-Sanomien ja Ylen artikkeleista sekä omasta päästä. 

Järki ja tunteet. Kyllähän meillä ne molemmat on, mutta kumpi on voitolla juuri nyt? Frozen-testin jälkeen et enää pohdi.