Yhtään ei tule ikävä.

1. Postin nimenvaihdosta, Postien joukkolakkautusta, Postin lakkoa. Kenellekään ei tule enää muuta postia kuin mainoksia ja laskuja, mutta Posti on suomalaisessa mielenmaisemassa sään jälkeen maailman toiseksi tärkein asia.

2. Byroslavian vastaista taistelua. Mitäs me inhottiinkaan eniten ennen kuin meille tuli ulkomaalaisia? Ai niin, suomalaista yhteiskuntaa!

3. Ruotsin kuninkaan Suomen-vierailua. Ei tosiaan mikään ikimuistoinen ollut tämä Kaarle Kuudestoista Kustaan maaliskuinen visiitti.

4. Carl Philipin häitä. Luojan kiitos, ne naapurin kaikki kruununpenskat ovat nyt aviossa eikä meidän tarvitse tuijottaa televisiosta sietämättömän kateutta herättäviä svenssonihäitä ainakaan seuraavaan pariinkymmeneen vuoteen.

5. Suomen menestystä jääkiekon MM-kisoissa Prahassa. Ja sitten seuraavaan kohtaan.

6. Huonoa kesää. Mutta onneksi kesähitit olivat hyviä! Kuten Keinutaan, Bandana ja Vauvoja.

7. Juha "näin ei voi jatkua" Sipilän puhetta. Olen yritysjohtaja, panen otsan ryppyyn, sanon "siittä". Siinäpä ne arvovaltakortit tulikin jo kaikki pelattua.

8. Natseja. Ne eivät olleet cooleja edes silloin kun ne olivat indietä vuonna 1930.

9. Olli Immosen Facebook-päivityksiä. Yees poks, ball face, I'm dreaming of PS4 and let's play some war game with Timo Hännikäinen.

10. Laura Huhtasaaren twiittejä: "Ei lumi voi olla vettä, koska muutenhan Suomen järvet olisivat täynnä lunta." "Minut on tahallaan ymmärretty väärin, halusin vain herättää poliittista keskustelua luonnontieteellisistä faktoista." "Toivon nyt järjenkäyttöä, kaikkihan näkevät silmillään, ettei vesi ole lunta."

11. Isistä. Katso kohta kahdeksan.

12. Aikaa, jolloin emme osanneet sanoa ranskaksi "minun nimeni on".

13. Facebookin väliaikaisia profiilikuvia. Missä viipyy pysyvä mahdollisuus liittää kakka-emoji päänsä päälle, häh?

14. 20 euron seteliä. Eipä ole paljon näkynyt sen enempää uusia kuin vanhojakaan kaksikymppisiä.

15. Aatami etsii Eevaa. Jostain kumman syystä tv-ohjelma, jossa alastomat suomalaiset hortoilevat tylsinä kreikkalaisella saarella, ei ollutkaan megahitti.

Jos selviää!

Tuntuuko siltä, että vaalikeskustelut eivät paljasta tarpeeksi eroja presidenttiehdokkaiden välillä? Haluaisitko tehdä äänestyspäätöksesi mieluummin höpöhöpöjuttuihin ja mutu-tuntumaan nojaten? Hyvä! Tässä on sinulle sopiva vaalikone, joka paljastaa sielunkumppanuutesi asteen eri ehdokkaiden kanssa. Vastaukset on koottu Helsingin Sanomien, Ilta-Sanomien ja Ylen artikkeleista sekä omasta päästä. 

Järki ja tunteet. Kyllähän meillä ne molemmat on, mutta kumpi on voitolla juuri nyt? Frozen-testin jälkeen et enää pohdi.