Antti Holma nähdään seuraavaksi Kingi-ohjelman juontajana. Kuva: Jonna Öhrnberg
Antti Holma nähdään seuraavaksi Kingi-ohjelman juontajana. Kuva: Jonna Öhrnberg

Antti Holma ilahdutti ihailijoitaan uudella Sande ja Suvi-Tuuli -videolla.

Näyttelijä Antti Holma, 32, on julkaissut YouTube-kanavallaan uuden Sande ja Suvi-Tuuli  -videon. Hän antoi esimakua pissishahmoistaan jo syksyllä Putouksen aikoihin. Tällä kertaa serkukset puivat surkeita joululahjoja ja pian alkavaa Kingi-ohjelmaa, jossa Antti on juontajana.

– Mä en tiedä, mitä siitä pitäisi ajatella. Että onko ihanaa, kun on ne vanhat vai voisko ne oikeesti jo lopettaa, serkukset miettivät videolla.

Koomikon hahmot pohtivat myös Holman näyttelijänlahjoja.

– Sen Holman ura lähti syöksykierteeseen ennen kuin ehti edes alkaa. Sitä alkoi varmaan jännittää, milloin ihmiset tajuaa, ettei se osaa oikeesti näytellä eikä kirjottaa ja alkoi sen takia juontajaksi.

Vanhat Putous-näyttelijät palaavat pian ruutuun Kingi-ohjelmassa. Sen on mainostettu olevan musiikkikomediashow, jossa parodioidaan television kykykilpailuja.

Antin lisäksi mukana ovat Krista Kosonen, Iina Kuustonen, Armi Toivanen, Jussi Vatanen, Jaakko Saariluoma, Aku Hirviniemi ja Riku Nieminen. Ohjelma esitetään 10. tammikuuta alkaen samalla ohjelmapaikalla kuin Putous eli lauantai-iltaisin klo 19.30.

Katso Antin pississketsi tästä:

Lue myös:

Tässä ovat Kingi-ohjelman sketsihahmot

Antti Holma: "Homoutta ei pidä peitellä"