Antti Holma nähdään seuraavaksi Kingi-ohjelman juontajana. Kuva: Jonna Öhrnberg
Antti Holma nähdään seuraavaksi Kingi-ohjelman juontajana. Kuva: Jonna Öhrnberg

Antti Holma ilahdutti ihailijoitaan uudella Sande ja Suvi-Tuuli -videolla.

Näyttelijä Antti Holma, 32, on julkaissut YouTube-kanavallaan uuden Sande ja Suvi-Tuuli  -videon. Hän antoi esimakua pissishahmoistaan jo syksyllä Putouksen aikoihin. Tällä kertaa serkukset puivat surkeita joululahjoja ja pian alkavaa Kingi-ohjelmaa, jossa Antti on juontajana.

– Mä en tiedä, mitä siitä pitäisi ajatella. Että onko ihanaa, kun on ne vanhat vai voisko ne oikeesti jo lopettaa, serkukset miettivät videolla.

Koomikon hahmot pohtivat myös Holman näyttelijänlahjoja.

– Sen Holman ura lähti syöksykierteeseen ennen kuin ehti edes alkaa. Sitä alkoi varmaan jännittää, milloin ihmiset tajuaa, ettei se osaa oikeesti näytellä eikä kirjottaa ja alkoi sen takia juontajaksi.

Vanhat Putous-näyttelijät palaavat pian ruutuun Kingi-ohjelmassa. Sen on mainostettu olevan musiikkikomediashow, jossa parodioidaan television kykykilpailuja.

Antin lisäksi mukana ovat Krista Kosonen, Iina Kuustonen, Armi Toivanen, Jussi Vatanen, Jaakko Saariluoma, Aku Hirviniemi ja Riku Nieminen. Ohjelma esitetään 10. tammikuuta alkaen samalla ohjelmapaikalla kuin Putous eli lauantai-iltaisin klo 19.30.

Katso Antin pississketsi tästä:

Lue myös:

Tässä ovat Kingi-ohjelman sketsihahmot

Antti Holma: "Homoutta ei pidä peitellä"

Kokeile suomalaisen musiikin päivän kunniaksi, miten hyvin tunnet sinivalkoisten merkkibiisien sanat.

 

Itsenäisyyspäivänä Suomi lepäsi puhtaan lumipeiton alla kauniina ja hyvänä. Kohta alkaa vesisade. Onko Suomi 100 -huuma nyt muka ohi? Eiiiiiiiiiiiii!

1. Kieltäminen – ei se voinut olla tässä!

Juhlavuosi loppuu harvoin täysin yllättäen. Teemajuhlaan liimautuminen lopun kynnyksellä on kuitenkin tavallista. Haalimme alennusmyyntiin tulleita Suomi 100 -ämpäreitä ja pullonavaajia, sillä yksin jääminen pelottaa. 

2. Suru – töissä käynti voi auttaa

Juhlavuoden loppumista ei pidä yrittää päästä yli supervauhtia. Sinulla on täysi oikeus palata ”alaston mies juhlii MM-voittoa" -Facebook-kehyksiin ja hymähdellä Suomi 100  -tekstiviestiin vastanneille. Olivathan ne hienoja tunteja! Kukaan ei vie sinulta niitä pois.

Normaalia elämää ja rutiineja olisi kuitenkin hyvä pitää yllä. Töissä käyminen ja kavereiden näkeminen yleensä auttavat arkeen palaamista.

3. Viha – hemmetin chileläiset alpakkoinensa!

Viha ei ole väärä tunne. Se antaa rajoja ja vahvuutta. Mutta sitä on käsiteltävä, ettei se mene yli. Juhlavuoden  äkkiä loputtua, toisten maiden ilonpito voi nostaa aggressioita pintaan. 

Esimerkiksi Chilen itsenäistymisestä tulee ensi helmikuussa 200 vuotta. Ja siellä laiduntaa jo ihan valmiiksi alpakoita. Suomi 100 -surijan kannattaa siis ummistaa korvansa tältä hälyltä. Itseään voi myös lohduttaa ajatuksella, että pian ne chileläiset makaavat tässä ihan samassa kuopassa. 

Chile 200, ketä kiinnostaa! Kuva: Shutterstock
Chile 200, ketä kiinnostaa! Kuva: Shutterstock

Normaalin rajat alkavat paukkua, mikäli vuoden jälkeen yhä tuntee juhlavuotta kohtaan jatkuvaa raivoa. Vihan kuuluu hellittää, koska pitkittyessään se voi viedä kyvyn nauttia elämästä.

4. Riemu – kohta meillä on joulu!

Suomi 100 -surun ollessa pahimmillaan on hyvä muistaa, että surun, vihan ja ahdistuksen jälkeen koittavat paremmat ajat. Moni alkaa nähdä ympärillään uusia mahdollisuuksia. Hetkinen, joulu, sehän ei ole ollenkaan hullumpi pyhä! Uudesta juhlapäiväihastuksesta ei kannata kokea syyllisyyttä. Laastarisuhde saattaa auttaa käsittelemään asiaa.

5. Hyväksyntä – ei se ollut mitään henkilökohtaista

Vaikka juhlavuoden päätös ei olisi ollut omasta mielestä se paras mahdollinen, täytyy se jossain vaiheessa vain hyväksyä. Näin kävi, kynttilät on nyt poltettu ja Finlandia veisattu. Ei sen ehkä ollut tarkoituskaan olla mitään sen suurempaa. Kun tulee olo, ettei Suomi 100 enää määritä omaa elämää, on valmis siirtymään eteenpäin.